Базовий жіночий гардероб для жінок на літо

  1. Які речі підійдуть

Базовий гардероб - це зручно і економічно: просто міксуйте речі, які відмінно поєднуються між собою, і у вас завжди буде, що вдягти Базовий гардероб - це зручно і економічно: просто міксуйте речі, які відмінно поєднуються між собою, і у вас завжди буде, що вдягти! Але як же зібрати цей гардероб для літа, коли важливі максимальна легкість тканин і відкритість тіла?

Перш за все, варто пам'ятати про доцільність: бажання придбати якомога більше шифонових сарафанчиків з принтом не допоможе в складанні бази. Адже «базові» - це ті речі, які легко поєднуються з іншими. Значить, вони повинні бути однотонні (як правило, пастельних тонів за кольоротипом) і доречні в будь-якій ситуації, від прогулянки до офісу. Також не забувайте про погоду: влітку теж буває прохолодно, так що крім шорт знадобляться ще й штани, а крім майок - кардигани або піджак з укороченим рукавом.

Ось поради, на які варто орієнтуватися при виборі:

  1. Віддавайте перевагу пастельним тонам. Це може бути ліловий, сірий, бежевий, пісочний, блакитний - і так далі, по цветотипу. Чисті і різкі кольори не йдуть більшості.
  2. Класичний крій, прості фасони і строгі лінії. Все це гарантує, що в наступному сезоні речі залишаться в тренді, а ви будете так само добре виглядати. До того ж, саме до класики найпростіше підбирати ультрамодні аксесуари.
  3. Легкі тканини: шифон, віскоза, полегшена костюмка, трикотаж на основі бавовни. Це важливо для комфорту.

Які речі підійдуть

Отже, дихаючі і зручні в догляді тканини, лаконічні фасони і одноцветность - саме за такими принципами збирається базовий літній гардероб. Залишилося тільки вирішити, які ж речі повинні в ньому бути. Вам знадобиться:

  • діловий костюм-двійка з спідницею-олівцем або з облягаючими брюками, а також з двобортним піджаком (В разі, якщо необхідна офісний одяг);
  • класичні брюки або джинси (точно так само і спідниця може бути з костюмної тканини або джинсова);
  • сорочки, блузи і сорочки з довгим або коротким рукавом - бажано, щоб цих речей було як мінімум 2, в різних відтінках і фасонах;
  • коктейльне і повсякденне плаття по фігурі - для заходів та прогулянок відповідно;
  • футболки, майки і топи - бажано одноколірні, без принта, з круглим або V-подібним вирізом.

І останнє, про що не варто забувати, - це взуття. Влітку знадобляться зручні балетки (мокасини або сліпони з тканинним верхом), босоніжки на низькому ходу і на невисокому каблучку, а також туфлі в офіс, підібрані по дрес-коду.


Повернутися до списку всіх новин

Але як же зібрати цей гардероб для літа, коли важливі максимальна легкість тканин і відкритість тіла?

Новости