Beauty-шик: Духи з солоним ароматом

  1. Хіти 90-х
  2. Аромати 2000-х
  3. Парфум із запахом осетрової ікри
  4. останні новинки

Духи з солоним запахом - звучить дивно. Набагато звичніше нюхати солодкі, пряні, свіжі, гіркуваті або трохи кисленькі аромати. Проте, «солоні» композиції вже дуже давно знаходять масу шанувальників.

Хіти 90-х

Це незабутні хіти 90-х: сухий, гарячий, солоно-гіркий порив вітру Dune Christian Dior, тропічні фрукти і морська вода Laguna Salvador Dali, гіпнотичний дотик Samsara Guerlain. Моє серце давно віддано Samsara, найбільш повно розкриває суть зрілої жіночності через геніально обіграла Жан-Полем Герленом ноту сандалу - одночасно солодку, солону, деревно-пряну, і як Інь доповнює Ян, округленої до єдиного цілого ніжністю іланг-ілангу і ванілі.

Моє серце давно віддано Samsara, найбільш повно розкриває суть зрілої жіночності через геніально обіграла Жан-Полем Герленом ноту сандалу - одночасно солодку, солону, деревно-пряну, і як Інь доповнює Ян, округленої до єдиного цілого ніжністю іланг-ілангу і ванілі

Аромати 2000-х

Друге пришестя солоних ароматів, в середині двохтисячних, почалося з випуском яскравого, демонстративного, привабливо-відразливого Crystal Noir Versace. Антуан Лі створив алхимический еліксир з спецій, квітів, кокоса, амбри і сандала. Слідуючи за його оксамитовим, темним, солодко-солоним шлейфом, мільйони чоловіків здалися в любовний полон.

Слідуючи за його оксамитовим, темним, солодко-солоним шлейфом, мільйони чоловіків здалися в любовний полон

Парфум із запахом осетрової ікри

Однак спеціального завдання створити аромат з сіллю перед парфумерами не ставилося аж до появи Womanity Thierry Mugler з нотами стиглого інжиру, чорної осетрової ікри і дикої суниці. За словами ольфактівного арт-директора Thierry Mugler Parfums П'єра Ауласа, на те, щоб створити солодкий запах з виразним солонуватим присмаком пішло два роки, було забраковано понад 150 невдалих версій. Сіль не пахне, тому парфумерам довелося шукати інший інгредієнт з впізнається солоним запахом. Спочатку ставки робилися на мангове чатні, пізніше виникла ідея використовувати ікру. «У молекулярного ікряним екстракту дивовижний запах - свіжий і темний, в ньому є щось звірине, небезпечне, а особисто я вловлюю ще й ноти шкіри. Хто б міг подумати, що, по суті, рибна нота може звучати настільки вишукано і сексуально », - розповідав Аулас в одному зі своїх інтерв'ю.

Хто б міг подумати, що, по суті, рибна нота може звучати настільки вишукано і сексуально », - розповідав Аулас в одному зі своїх інтерв'ю

останні новинки

Спостерігаючи популярність Womanity і в пику моді останніх років на солодкі і дуже солодкі аромати і інші парфумерні бренди потроху почали виводити на ринок композиції з нотою солі. За останній рік випущено два досить цікавих аромату, схожих між собою: Reveal Calvin Klein і Aqva Divina Bvlgari.

У Reveal вперше використаний «сенсорний» акорд неочищеної солі, щоб передати еротичний аромат засмаглою шкіри. І дійсно, він пахне сонцем, спекою, розігрітій на пляжі шкірою, морською сіллю і солоними бризками води. Aqva Divina, хоч івдохновлена ​​картиною Боттічеллі «Народження Венери», є впевненим унісексом. Композиція Альберто Морілласа пахне прогрітим піском і сіллю на ледь відчутному квітковому тлі.

Тим, кому сподобалося солоне ольфакторного сімейство, варто звернути увагу на екзерсиси нішевих брендів. Ви знайдете пориви солоного повітря і вологі випаровування морської води в Salina Laboratorio Olfattivo і Sel Marin James Heeley, м'ятно-солоний мікс в PG11 Harmatan Noir Parfumerie Generale, цитрусово-трав'яний морський бриз в Jo Malone Wood Sage & Sea Salt, свіжий водно-металевий дзвін в Imperial Millesime Creed, тропічний океанічний коктейль в Batucada L`Artisan Parfumeur. Поле для експериментів відкрито.

- Читайте також: новий шанс

Новости