Берил камінь-талісман, властивості, опис, знак зодіаку, колір, кому підходить по народженню


Берил - камінь інтуїції. Властивості каменю дозволяють людині інтуїтивним шляхом знаходити відмінні рішення, уникати небезпек і негараздів. Опис каменю повідомляє, що берил здатний залучати заступництво впливових людей. Знак Зодіаку може підказати, кому підходить берил. Якщо вибирати каміння по Зодіаку, то берил можна рекомендувати представникам знаків Близнюки, Терези і Скорпіон.

З давніх-давен люди велике значення надавали тим мінералів, які зараз називаються дорогоцінне каміння . Знаючі люди вважали, що ці магічні камені своїм впливом на людину допомагають подолати важкі періоди життя, допомагають виправити долю і залучити удачу. Камені-талісмани можна вибирати за народженням, тобто, виходячи зі своєї приналежності до знаку Зодіаку. Колір каменю поєднує в собі різні відтінки - від темно-коричневого до світлого блакитного або рожевого.

Про правлений в срібло мінерал надійно захищає майно людини від несприятливих особистостей. Берил також допоможе людині швидко і безпроблемно піднятися по кар'єрних сходах, оскільки завдяки йому людина забезпечений симпатією оточуючих людей, які мають зв'язки і влада.

Берил зберіг популярність з глибокої давнини - багато в чому завдяки дивовижній красі квітів і відтінків. Раніше з нього виготовляли красиві прикраси. Але мінерал відрізняється не тільки зовнішнім виглядом, але і цілющими властивостями: він здатний проводити енергію Всесвіту, тому є одним з найсильніших талісманів, які тільки існують на планеті.

Берил - сильний провідник енергії, тому здавна вважається амулетом і талісманом. Камінь вбирає в себе всю негативну енергію ззовні і з організму свого власника, очищаючи і покращуючи його життя. Прикраси з берілламі захищають свого власника від недоброзичливців, розчищають йому шлях до успіху, дарують відчуття непереможності і прагнення до виконання своїх бажань, призводять до виходу зі складних і заплутаних ситуацій, оберігають в далеких поїздках.

Люди, які носять прикраси з берилу, постійно тверезі - і в прямому, і в переносному сенсі: камінь відомий своєю здатністю викликати у людини огиду до спиртних напоїв, а також до фантазій і захопленим марень. Берил відмінно допомагає впоратися з спокусами і поганими звичками.

Інші достоїнства дорогоцінного каменю полягають в тому, що він зміцнює імунітет і людське здоров'я, відганяє тугу, дратівливість і напружені нерви. Якщо у представниць прекрасної статі є "проблеми по жіночій частині", то берил впорається і з ними.

На Сході камінь називають "мінералом душевного балансу", оскільки він очищає тіло і душу від негативної енергії, залучаючи позитивну. Берил благотворно впливає на розумову діяльність людини. Люди часто відзначають, що, завдяки берилію, вони стали більш активними і життєрадісними, а їх лінь назавжди зникла.

Берил рекомендується носити людям, які жадають домогтися успіху в судових процесах, а червоні берили (надзвичайно рідкісні) - літнім парам, охочим відродити колишні почуття.

Виберіть свій особистий талісман або амулет тут , А також, дізнайтеся про магічні властивості інших дорогоцінних каменів:

Аметист

бірюза

TaroTaro бажає Вам успіхів і процвітання.
Не забувайте оцінювати статтю, якщо вона Вам сподобалася:


Новости