Bessini - жіноча сток одяг преміум класу

Одяг сток Bessini - це ще одна гідна спроба чергового турецького бренду зійти на Олімп моди, зайнятий європейськими марками

Одяг сток Bessini - це ще одна гідна спроба чергового турецького бренду зійти на Олімп моди, зайнятий європейськими марками. Хоча, справедливості заради, потрібно відзначити, що компанія Bessini, тільки частково турецька, адже розробкою одягу займаються не тільки турецькі, а й велика кількість європейських дизайнерів, а сама дизайнерська студія, де здійснюється розробка основних колекцій бренду, розташовується не де-небудь, а в самому Парижі, в районі Маре.
На сьогоднішній день одяг Bessini продається в багатьох країнах світу. Наприклад, в Канаді і ПАР, а й, звичайно ж, різних країнах Європи, таких як Франція, Голландія, Італія і багатьох інших.

У Росії існує вже чимало фірмових магазинів цієї марки, що користуються великою популярністю, але стік одяг в Москві та інших містах нашої країни від цього бренду користується попитом нітрохи не менше.

У Росії існує вже чимало фірмових магазинів цієї марки, що користуються великою популярністю, але   стік одяг в Москві   та інших містах нашої країни від цього бренду користується попитом нітрохи не менше

Bessini - це одяг преміум класу для жінок зрілого віку. У виготовленні використовуються досить дорогі матеріали, такі як кашемір, шовк і вовна. Багато моделей одягу даного бренду відрізняють дуже привабливі забарвлення і оригінальний дизайн. Цей одяг досить легка і елегантна, вона спеціально проектується для жінок, які ведуть активний спосіб життя.
Одяг Bessini вражає своїм різноманіттям. Наприклад, величезною кількістю найрізноманітніших моделей спідниць. Це і спідниці з защипами і самими різними ремінцями, атласні і стрейч спідниці. Крім того є навіть дуже оригінальні моделі, наприклад, спідниці-олівці. Також компанія Bessini пропонує не менш різноманітний вибір блузок, суконь, сарафанів і багато чого іншого.

Також компанія Bessini пропонує не менш різноманітний вибір блузок, суконь, сарафанів і багато чого іншого

Останнім часом компанія Bessini розробила ще один бренд під назвою By Bessini. Це одяг для молоді, вона дуже демократична і наповнена найсучаснішими ідеями в стилі і дизайні кожної речі. За найбільш прийнятними цінами модний одяг оптом від марки Bessini представлена на складі «Твій стік».
© Компанія "Твій Сток". При передруку статті вказуйте джерело і посилання на сайт www.tvoystock.ru

Новости