Бестселери корейської косметики 2018

  1. Яєчний крем Too Cool for School
  2. Маска для губ Laneige
  3. Альгінатна маска Dr. Jart +
  4. Сиворока Amorepacific
  5. Маска від чорних крапок Holika Holika
  6. Бульбашкова маска Milky Piggy
  7. Крем "Зволожуюча бомба" від belif
  8. Тонер з колагеном Etude House

Всім фанатам корейського догляду присвячується!

Корейська косметика, мабуть, перевершила за популярністю навіть французьку. Приголомшливий ефект, красива упаковка, швидка доставка в будь-яку точку світу - за ці та багато інших якості дівчини обожнюють корейські маски, патчі і креми. Ми вже писали про всі секрети корейського догляду в нашій статті Що таке "скляна шкіра" або Навіщо нам потрібна корейська косметика? . А сьогодні пропонуємо дізнатися ще 8 продуктів, без яких не обходиться жодна кореянка.

Яєчний крем Too Cool for School

Це мультифункціональний засіб відроджує втомлену і тьмяну шкіру. Egg Mellow Cream працює як сироватка, зволожуючий крем, крем під очі, крем для шиї і нічна маска. Продукт збагачений екстрактом яєчного жовтка, яєчного білка і цінних маслом масла Інка инчі що містять величезну кількість корисних кислот Омега3 і Омега 6. Після використання шкіра стане більш еластичною і молодою.

Too Cool for School Egg Mellow Cream, $ 36.00

Маска для губ Laneige

Чудовий продукт з гіалуроновою кислотою, який піклується про губах в тому момент, поки ви спите. Відмінно усуває сухість і лущення, зволожує губи, робить їх м'якими і красивими. А ще ця маска використовується досить економно і дуже смачно пахне, так що обов'язково подбайте собі баночку на осінь.

Laneige, Lip Sleeping Mask, Berry, 20 g, $ 18.93

Альгінатна маска Dr. Jart +

Експертам Dr. Jart + вдалося створити унікальну річ - маску, яка очищає і зволожує одночасно. Альгінатна основа моделює маски дозволяє шкірі максимально засвоїти всі корисні інгредієнти активної сироватки і перешкоджає їх випаровуванню з поверхні шкіри. У серії є кілька масок, а саме ця (сіра) добре підійде для жирної шкіри.

DR. JART + Clear Skin Lover Rubber Mask, $ 12.00

Сиворока Amorepacific

Сироватка від Amorepacific містить натуральні інгредієнти, такі як ферментований зелений чай і екстракт гіацинта, які освіжають втомлену шкіру повік. Використовуйте сироватку в якості щоденного зволожуючого засобу для помітного зміцнення шкіри навколо очей. Чарівний засіб!

AMOREPACIFIC Intensive Vitalizing Eye Essence, $ 95.00

Маска від чорних крапок Holika Holika

Недорога, але дуже дієва штука. Цей 3-кроковий набір ідеально підходить для очищення пір. Перший крок відкриває пори, другий - видаляє все зайве з шкіри, третій - закриває пори.

Holika Holika, Pig-Nose Clear Blackhead, 3 Step Kit, 1 Treatment, $ 3.15

Бульбашкова маска Milky Piggy

Стільки всього вже було написано про цю масці, і якщо ви ще не спробували її, ми навіть не знаємо, що сказати ... Власницям проблемної шкіри варто обов'язково звернути увагу на цей продукт. Маска з глини і деревного вугілля має адсорбуючі властивості, необхідними для видалення відмерлих клітин, а вугільна кислота і цілющі грязі очищають пори ще на першому етапі процедури. Milky Piggy також зволожує шкіру, надаючи їй гладкість.

Elizavecca, Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask, 100 g, $ 11.25

Крем "Зволожуюча бомба" від belif

Всім, кому ще рано вводити антивікові кошти в свою рутину, рекомендуємо як слід зволожувати шкіру. Формула гель-крему забезпечить прекрасне зволоження, насичуючи шкіру антиоксидантами і корисними екстрактами вівса. Еластичність покращиться, пори стануть непомітними, а гідробаланс прийде в норму.

BELIF The True Cream Aqua Bomb, $ 38.00

Тонер з колагеном Etude House

По-перше, розповімо, чому не варто плутати тоніки з тонерами. Тоніки знайомі нам як частина європейської системи догляду. Вони видаляють зі шкіри залишки забруднень, тонізують її готуючи до подальших продуктам (кремам і т.д.). Тюнери - обов'язкова частина корейської системи догляду. Вони можуть бути не тільки рідкими, але і гелеобразную. Наносяться на обличчя БЕЗ допомогою ватного листка, прямо пальцями, і обов'язково містять в собі зволожуючі і майже завжди антивікові компоненти.

Отже, вам достатньо буде всього декількох крапель цього тонера, щоб зволожити шкіру і підготувати її до нанесення крему або сироватки. Влітку можна використовувати як маску.

Влітку можна використовувати як маску

Etude House, Moistfull Collagen Facial Toner, 6.76 fl oz (200 ml), $ 12.26

Насолоджуйтесь якісним доглядом за шкірою, а про те як замовити кращу корейську косметику з доставкою в будь-яку точку світу, читайте ТУТ

Новости