Безконтактний термометр Xiaomi Mi Home iHealth

На просторах Аліекспресса знайшов цікавий гаджет безконтактний термометр від відомого виробника сучасних гаджетів Xiaomi Mi Home iHealth.

Цей безконтактний термометр призначений для вимірювання температури маленьким дітям, коли іншими способами виміряти температуру проблематично, а також безконтактний термометр вимірює температуру менше 2 секунд, погодьтеся це дуже зручно.

Комплектація безконтактного термометра Xiaomi Mi Home iHealth

Усередині коробки в місці з термометром йде: керівництво використання і різноманітні буклети, на жаль на китайському. В принципі інструкції забезпечені картинками на яких все гранично зрозуміло, як користуватися Xiaomi Mi Home iHealth, тим більше у термометри всього одна кнопка. Використовувати термометр дуже просто, піднесіть термометр до центру лоба пацієнта на відстань не більше 3 см. Між очей, натисніть на кнопку і дочекайтеся вібро сигналу закінчення вимірювання, приблизно трохи менше 2 секунд.


Безконтактний термометр Xiaomi Mi Home iHealth нагадує пульт від телевізора і зручно лежить в руці, пластик приємний на дотик і має велику кнопку розташовану в зручному місці і досить яскравим цифровим індикатором показує температуру в градусах Цельсія. У комплекті з термометром йдуть дві пальчикові батарейки формату ААА.

Технічні характеристики безконтактного термометра Xiaomi Mi Home iHealth, діапазон виміру температури від 32 до 42,9 ° C з похибкою ± 0,3 ° C, цієї точності змогли домогтися завдяки точному інфрачервоному датчику від німецької компанії Heimann.

Xiaomi Mi Home iHealth VS Звичайний Ртутний градусник

Результати вимірювань мене потрясли, а мої негативні очікування були зруйновані.
Результати при першому вимірі Xiaomi Mi Home iHealth були ідентичні і повністю зійшлися зі звичайним ртутним градусником. Повторно вимір лише підтвердило точність вимірювань безконтактного термометра Xiaomi Mi Home iHealth. Але найприємнішим було швидкість вимірювань Xiaomi Mi Home iHealth, по відношенню до ртутного градусник.

Але найприємнішим було швидкість вимірювань Xiaomi Mi Home iHealth, по відношенню до ртутного градусник

Враження від використання Xiaomi Mi Home iHealth

Безконтактний термометр Xiaomi Mi Home iHealth відмінний гаджет, швидкий точний, незамінний якщо є маленькі діти, та й для дорослих дуже навіть незамінний, на мою думку в лікарнях йому ціни не було б. Особливо сподобалася то що термометр забезпечений вібро моторчиком закінчення вимірювань і не видає звукових сигналів як у подібних термометрів конкурентів, що дозволяє вимірювати температуру навіть у сплячих не боячись розбудити пацієнта. Екран досить яскравий і в темряві без проблем читаємо, а головне його не страшно упустити на підлогу, що зі звичайним ртутним термометром зробити вкрай небажано. Єдиний недолік, немає можливості сполучення зі смартфоном або планшетом, наприклад при великій температурі додаток термометра б давала рекомендації щодо лікування або викликало б швидку допомогу)

Купити безконтактний термометр Xiaomi Mi Home iHealth

Новости