«Безкоштовна юридична консультація: 5 причин навіщо це робити!»

  1. Безкоштовна юридична консультація: які переваги?
  2. Цікаво ТАКОЖ:
  3. Які рішення приймаються після особистої зустрічі?
  4. Рекомендуємо ТАКОЖ:
  5. висновки

Можна сказати, що безкоштовна   юридична консультація   - це перше знайомство клієнта і юриста (адвоката)

Можна сказати, що безкоштовна юридична консультація - це перше знайомство клієнта і юриста (адвоката). Така процедура може проходити в форматі особистої зустрічі, або заочній формі - по телефону, скайпу, електронній пошті і т.д.

Безкоштовна юридична консультація: які переваги?

  1. Вам не потрібно їхати в офіс адвоката / юриста, питання вирішується онлайн і в такій самій формі ви погоджуєте подальші дії.
  2. Консультація в будь-який час і в будь-якому місці. Ви отримуєте рада не залежно від того, де ви знаходження, просто набравши телефон фахівця.
  3. Миттєва юридична допомога і рекомендація в будь-якій ситуації.
  4. В ході первинної консультації ви легко зможете оцінити професіоналізм і компетентність юриста, до якого ви звертаєтеся.
  5. Ви будете готові до очної зустрічі і не забудете необхідні документи, які необхідні юристу для вирішення вашого питання.

Чому очна безкоштовна юридична консультація ефективніше?

Найчастіше консультація по телефону, скайпу, Інтернету переростає в очну консультацію і викликано це тим, що на переписку, віддалені розмови йде багато часу і часом, клієнт просто не в силах пояснити і продемонструвати все, що потрібно знати юристу для вирішення проблеми.

Цікаво ТАКОЖ:

  1. У телефонному режимі можна зрозуміти, як будуть займатися вашою справою, оцінити «масштаб проблеми», однак для вирішення конкретного завдання знадобиться особиста зустріч, про яку можна і домовитися в усному порядку.
  2. Електронним же листом можна отримати наочний і розгорнуту відповідь. Проте, на це йде багато часу і сил, адже потрібно відсканувати всі документи, а також підготувати сам лист, в якому буде викладена вся суть звернення до фахівця.

Ось і виходить, що очна форма і особиста зустріч - один з найбільш зручних і швидких способів у вирішенні юридичних питань.

Які рішення приймаються після особистої зустрічі?

Які рішення приймаються після особистої зустрічі

Рекомендуємо ТАКОЖ:

На підставі безоплатної юридичної консультації можуть бути укладені договори на надання таких послуг адвоката:

  1. Разовий виїзд. Досить часто в повсякденному житті ми стикаємося з гострою необхідністю висновків тих чи інших договорів цивільно-правового характеру (позики, оренда, страхування, дарування і т.д.). Щоб бути впевненим у тому, що вас ніде не обдурять, і ви нічого не втратите - дуже важливо звернутися до адвоката про допомогу.
  2. Абсолютна супровід угоди. На кожному важливому етапі підготовки документації присутній слуга закону. Найчастіше, таку послугу замовляють під час оформлення документації купівлі-продажу квартир.
  3. Складання претензії, або будь-якого іншого листа. Як ви знаєте, законом передбачено такий момент, як досудове врегулювання спорів. Мало хто знає, що перед тим, як направити справу на судовий розгляд, можна (навіть потрібно) відіслати претензію іншій стороні, тим самим можливо вирішивши проблему швидше і заощадивши час.
  4. Складання позовної заяви. Сімейні, житлові суперечки і т.д. не можуть обійтися, як мінімум, без правильно складеного позовної заяви. Але це тільки самий початок довгого шляху. Якщо ви вирішили отримати перемогу в суперечці - то краще звернутися до професіонала, який точно доведе справу до логічного кінця.
  5. Захист у кримінальних справах. Напевно, ця послуга не дуже потребує роз'яснень. На жаль, недосконалість нашої системи, свавілля правоохоронних органів призводить до того, що жертвами щорічно стають тисячі людей. Саме в таких ситуаціях і приходить на допомогу грамотний адвокат.

Не забудьте узгодити з адвокатом / юристом спосіб оплати його послуг, адже ціна може бути як з фіксованою ставкою (% від виграшу або єдиний гонорар), погодинною оплатою, так і змішаної (фіксований гонорар /% від виграшу + оплата часу роботи). Найчастіше питання суми і форми оплати обумовлюються на первинній консультації.

висновки

Для того, щоб ви могли прийняти правильне рішення - потрібно розібратися у всіх тонкощах правової регламентації того або іншого рішення. Тут і стане сильним помічником для вас адвокат.

Безкоштовна юридична консультація дає можливість зрозуміти, наскільки юрист компетентний у вашому запитанні, як дасть вам правильну пораду, як діяти в тій чи іншій ситуації, як варто вирішити проблему і проаналізує всі можливі наслідки.

Безкоштовна юридична консультація може бути первинною, безкоштовної, а може бути і повною, що включає в себе повний аналіз нормативної бази. Останні, наприклад, можуть бути корисними при: купівлі / продажу нерухомості або при отриманні іпотечного кредиту. За допомогою звернення до професіоналів за юридичними консультаціями, ви точно будете впевнені з чим маєте справу і як вирішувати правові питання.

Про цінність і переваги безкоштовної юридичної консультації можна ознайомитися також на відео нижче:

▼ сподобалось Стаття? Поділіться! ▼

Корисний матеріал? Оцініть:

Є питання? Натісніть нижчих "ОТРІМАТІ консультацію"!

Знайшли помилку? Віділіть ее и натісніть Ctrl + Enter

Все про закон в інтимних подробіцях!

Безкоштовна юридична консультація: які переваги?
Безкоштовна юридична консультація: які переваги?
Чому очна безкоштовна юридична консультація ефективніше?
Які рішення приймаються після особистої зустрічі?
Знайшли помилку?

Новости