Безкоштовна форма класичної блузки для жінок

  1. З чим поєднувати?
  2. Де дістати?

Сучасний світ ставить перед представницями прекрасної статі не малі вимоги щодо їх зовнішнього вигляду. І, якщо раніше класичні предмети одягу сприймалися в багатьох випадках прерогативою бізнес-сфери для побудови ідеального реноме і укладення великих контрактів, на сьогоднішній день діловий стиль трохи пом'якшав, перетворився в business casual і став універсальним, а значить - незамінним в одязі більшості співробітників всіх рівнів .

Але які б зміни не зазнавав жіночий гардероб, є речі, які, напевно, ще довго не втратять актуальності або вийдуть з моди. В один ряд з такими перевіреними часом речами як маленьке чорне плаття або твідовий піджак, можна віднести і жіночу блузку класичного крою.

З чим поєднувати?

Подібна блуза чудово підійде, якщо не під весь ваш гардероб, то під його класичну половину вже точно. Вона чудово поєднується зі спідницями різних фасонів, а особливо добре лягає на спідницю нижче колін в стилі Коко Шанель, на / під широкі довгі або вузькі укорочені брюки все в тому ж стилі. Поверх такої блузи можна одягнути як м'який піджак з натуральних тканин, класичний піджак з підкладкою і бортами, так і светр-пуловер. Ноги допустимо взути у що завгодно, починаючи від туфельок-човників, туфель на підборах, платформі, а також в ковбойські чоботи, мокасини або навіть кросівки. Сучасні модниці вдало миксуют так звані «класичні сорочки в чоловічому стилі» Подібна блуза чудово підійде, якщо не під весь ваш гардероб, то під його класичну половину вже точно з джинсами і спортивним взуттям.

Адже одним з головних достоїнств «старої доброї класики» є те, що, одягнувши таку сорочку, ви ніколи не порушите дрес-код, де б ви не були: в офісі, на прогулянці і навіть вечірці. Головне - запасіться відразу декількома блузами відмінних кольорів і з різного роду матеріалів.

Де дістати?

Класична жіноча блуза хоч і є, на перший погляд, досить простим елементом одягу, але вона вимагає до себе підвищеної уваги. Вона повинна сидіти ідеально! Рукава і плечі повинні бути обов'язково в пору, а, якщо річ має облягаючий фасон, вона не повинна розходитися в районі грудей або випинати боки і талію. Всі жінки різні, мають свою унікальну фігуру, і часом підібрати добре сидить варіант в магазині буває досить проблематично. А що вже говорити про смаки: ніби і сидить добре, та розфарбування або матеріал не ті. Тому найкращий варіант в такому випадку - це пошиття класичної блузи.

Розмір

Обхват талії, см Обхват

стегон, см

обхват

грудей, см

Завантажити викрійку Росія - ГОСТ Міжн. Європ. США 46 M 38 6 76 96 91 - 95 klassicheskaya_bluzka.pdf [87,79 Kb] (cкачиваний: 36)

    • Жіноче кімоно - одяг для граціозних дам

      Кімоно - це традиційний одяг і невід'ємна частина японської культури. Багато жінок вибирають для себе цей наряд, щоб підкреслити свою жіночність і витонченість. Пошиття кімоно не займе багато часу.

    • Штани великого розміру - як зшити штани для пишних красунь

      Незалежно від комплекції кожна жінка хоче виглядати приголомшливо, тому цілком зрозуміло, що жінки багаті на форми бажають одягатися модно і, головне, підкреслювати всі свої достоїнства. Так, пошиття штанів великого розміру, які виглядають елегантно і стильно

    • Пальто для повних жінок - краса все-таки врятує світ!

      Ви хочете бути королевою в своєму житті? Полонити красою і своїми шикарними формами? Тоді зробіть собі ексклюзивне пальто здатне розтопити серце навіть самого холодного чоловіки. Не бійтеся, у вас все вийде. Тут немає ніяких понад складнощів. головне будьте

З чим поєднувати?
Де дістати?
З чим поєднувати?
Де дістати?
Ви хочете бути королевою в своєму житті?
Полонити красою і своїми шикарними формами?

Новости