Бігові кросівки Адідас (Adidas) жіночі - переваги бренду, модельний ряд, відгуки

  1. Про жіночих бігових кросівках Адідас
  2. Про бренд
  3. Переваги та особливості
  4. Модельний ряд жіночих бігових кросівок Адідас
  5. CLIMACOOL FRESH BOUNCE
  6. EDGE LUXE
  7. DURAMA
  8. PURE BOOST
  9. ULTRA BOOST
  10. CLIMACHILL
  11. ADIZER
  12. QUESTAR
  13. SUPERNOVA
  14. Ціна
  15. Де купити?
  16. Відгуки

За бігові кросівки Adidas найкраще свідчать спортивні результати. Компанія продає велику кількість моделей, але бестселерами залишаються кросівки Boost і Springblade.

Компанія продає велику кількість моделей, але бестселерами залишаються кросівки Boost і Springblade

Про жіночих бігових кросівках Адідас

Жіночі бігові кросівки характеризуються:

  • продуманим малюнком протектора;
  • еластичною підошвою;
  • легку вагу.

Про бренд

Про бренд

Без якого бренду неможливо собі уявити Олімпійські ігри? Напевно, одяг цього бренду є в гардеробі кожної людини. Звичайно, це Adidas. Саме з ним асоціюються світові рекорди. І цей бренд одягу зміг стати найпопулярнішим брендом у світі.

Як і у багатьох, історія компанії Adidas почалася не в найсприятливіший період. У післявоєнній Німеччині брати Дасслер вирішили заснувати компанію з виробництва взуття. Першим фактором успіху компанії можна вважати винахідливість старшого брата.

Адольф зробив сучасну технологію, яка дозволила компанії стати успішною. Спочатку вони виробляли спальні і гімнастичні тапочки. Але саме Адольф винайшов і запровадив у виробництво спортивні бутси з шипами.

Це була унікальна на той момент взуття. Вона увійшла на ура і вже незабаром багато спортсменів стали використовувати цю взуття. Саме це дозволило компанії сформувати і зайняти свою нішу на ринку у вигляді спортивного взуття.

Основним акцентом в тому, щоб зробити своє взуття популярної компанія почала використовувати досягнення спортсменів. З цього і почалася історія успіху Adidas.

У той момент, коли спортсмени в цьому взутті завойовували все більше і більше медалей, бренд ставав все популярнішим. Найпершим і основним моментом стала перемога в Амстердамі на олімпіаді, коли спортсмен у взутті німецького виробника зайняв бронзу.

Але ще більший успіх прийшов, коли наступного олімпіаді в Берліні спортсмен у взутті братів завоював чотири золоті медалі і встановив п'ять світових рекорди.

На 40-х роках компанія перестала існувати під брендом Дасслер. Брати розійшлися і один з них продовжив справу. Адольф назвав компанію у вигляді Adidas. Як скорочення перших букв його імені і прізвища.

Компанія продовжила успішний маркетинг за допомогою перемог спортсменів. Третім ключовим до успіху компанії Adidas стало те, що компанія вчасно зрозуміла, що необхідно розширювати спектр своїх товарів. Саме тоді вони почали розвиток в форматі спортивного одягу, а також інвентарю.

Дасслер чітко розумів, чим більше асортимент він зможе запропонувати, тим вище буде продаж і успіх компанії. І також компанія розпочала диверсифікацію своєї одягу. Так, існують різні марки одягу, спрямовані на різну аудиторію.

Переваги та особливості

Переваги та особливості

Основні переваги та особливості:

  • адаптивна амортизація;
  • застосування різних технологій;
  • використання сучасних матеріалів;
  • відмінне демпфірування;
  • високі показники зносостійкості;
  • безшовний передок;
  • система підтримки середньої частини стопи;
  • відмінна посадка;
  • бездоганний дизайн;
  • велика кількість колірних рішень.

Модельний ряд жіночих бігових кросівок Адідас

Модельний ряд жіночих кросівок вражає різноманітністю. Розглянемо найпопулярніші моделі.

CLIMACOOL FRESH BOUNCE

CLIMACOOL FRESH BOUNCE

Дизайн розробив знаменитий дизайнер, відомий своїми проектами. Модель є універсальною. На перший погляд, вона дуже проста і мінімалістична. Однак вона оснащена останніми технологіями від Adidas.

Характерні особливості:

  • Тут використовується сітка з неопрена. Це було зроблено для того, щоб здешевити модель.
  • Підошва тут сама топова. Це спеціальна бігова підошва. Вона являє собою гранульовані кульки, які схожі на пінопласт. Фішкою такої підошви є потужний повернення енергії і відмінна амортизація. Нижня частина підошви виконана з гуми і нагадує витягнуті стільники, через які видніється особлива технологія. І також це видно на устілці.
  • Елементи, розташовані з боків, з'явилися невипадково. Дизайнери часто черпають натхнення в спадщині Adidas.

EDGE LUXE

EDGE LUXE

Познайомимося з цією моделлю детальніше. Вони відмінно підходять для бігу по пересіченій місцевості. І також їх можна використовувати для щоденного використання.

Характерні особливості:

  • Верх кросівка виготовлений зі спеціальної тканини. Вона дуже добре тягнеться і вентилює вашу ногу.
  • Вони добре вентилюються. Ноги завжди залишаються сухими.
  • Задня частина кросівка в районі п'яти оброблена спеціальним матеріалом. Цей матеріал досить добре утримує п'яту. П'ятка досить добре гнеться, але в той же час забезпечує необхідну підтримку.
  • Всередині задня частина оброблена сіткою.
  • Застосовуються стандартні шнурки.
  • Язичок у цій моделі з обох сторін з'єднаний з основним матеріалом верху. Це допоможе уникнути потрапляння сміття і захищає стопу від натирання мозолів. Верхня частина язичка має також вставку з піни. Піна добре захищає ногу від ударів.
  • Для захисту стопи від подворачіваніе при бігу в важких умовах використовується технологія промодератора. Те, що ця технологія працює, стає зрозуміло навіть при щоденній ходьбі, не кажучи вже про біг. Технологія добре підтримує стопу і не дає їй бовтатися.
  • Підошва виконана зі спеціальної гуми. Вона відмінно показує себе на мокрих поверхнях, не дає вашій стопі ковзати. Малюнок протектора збігається з протектором на професійних гірських велосипедах.

Якщо ви шукаєте собі універсальну модель, в якій ви зможете не тільки бігати, а й також ходити в походи, використовувати при щоденному використанні, то ваш вибір - EDGE LUXE.

DURAMA

DURAMA

Модель оснащується спеціальною підошвою SUPERCLOUD. Така проміжна підошва забезпечує м'яку амортизацію. Тому ви будете насолоджуватися пробіжкою від старту і до фінішу.

Конструкція спеціально адаптована під особливості жіночої стопи.

PURE BOOST

PURE BOOST

Це нова модель, яка розроблена для жінок. При розробці PURE BOOST враховувалися особливості жіночої стопи. Вони можуть використовуватися тільки для пробіжок. Застосовуються якісні матеріали.

Верх кросівка виготовляється з синтетичних матеріалів. Тому нога добре вентилюється.

ULTRA BOOST

ULTRA BOOST

Якщо ви серйозно займаєтеся футболом, то прекрасно, знаєте, що крім занять з м'ячем, гравці проводять досить багато часу в тренажерних залах, на пробіжки і в басейнах.

Вони вдосконалюють не тільки свою ігрову форму, а й фізичну. Познайомимося з флагманської моделлю ULTRA BOOST. Хлопці з німецької компанії постаралися дійсно на славу. Ця модель включає в себе багато просунутих і цікавих технологій.

Що це за технології і як вони працюють?

  • Почнемо з матеріалу верху. Багато досліджень довели, та й ви самі могли помітити, що в деяких випадках стопа може розширюватися до 10 мм. Якщо вгору бігових кросівок виконаний з жорсткого матеріалу, то стопа, виявляється в полоні.

Мало того, що ви можете «заробити» потертості і мозолі, так ще й самі кросівки дуже швидко можуть втратити форму і порватися. Щоб уникнути всіх цих незручностей, світові лідери екіпіровки все частіше звертаються до тканим матеріалами у виготовленні своїх топових моделей.

Особлива технологія дозволяє отримати безшовний і еластичний верх. Крім цього, матеріал підлаштовується під вашу стопу. Десь він може стиснутися, десь розширитися. Тим самим ви досягаєте абсолютно нового рівня комфорту.

  • Також в очі кидається незвичайний вид п'яти. Конструкція цієї накладки забезпечує природні рухи сухожилля.
  • Але за що люблять кросівки з приставкою Boost, так це за це однойменну технологію. Технологія являє собою спеціальні капсули, які здатні повертати енергію. Причому свої властивості цей матеріал зберігає протягом сотень кілометрів.

Коли ви бігаєте в кросівках зі звичайною пінкою, то ваша нога просто провалюється в неї, тим самим знижується ударна навантаження. Вам просто банально м'яко бігати. Звичайно, це буде перебільшенням.

Але різниця між бігом в кросівках зі звичайною піною і пінкою Boost - це, як якщо б ви бігали по ваті і по батуту. Технологія Boost дійсно працює. Вона дозволяє зберегти більше енергії і подолати більше відстані.

  • Також дуже цікаво буде поглянути і на підошву. Вона виконана у вигляді сітки.

Якщо ви шукаєте хороші кросівки для занять бігом, то чи не порекомендувати цю модель просто неможливо.

CLIMACHILL

CLIMACHILL

Кросівки CLIMACHILL виготовляються з інноваційної тканини. Головна перевага цієї моделі - технологія активного охолодження. Навіть при інтенсивних фізичних навантаженнях волога швидко виводитися на поверхню.

У передній частині стопи розташована спеціальна вентильованих підошва.

ADIZER

ADIZER

Це бюджетна модель, яка має усереднені характеристики. Текстурний матеріал забезпечує чудове зчеплення кросівка з грунтом. Для виготовлення моделі застосовується лист сітчастого матеріалу. Жорсткий стабілізатор забезпечує стабільність ноги в кросівках.

QUESTAR

QUESTAR

Це якісні кросівки за доступною ціною. Вони призначені для бігу по пересіченій місцевості. Верхній шар забезпечує щільну посадку. Спеціальна технологія TORSION® SYSTEM забезпечує підтримку стопи.

SUPERNOVA

SUPERNOVA

Це бюджетна модель, яка використовується для бігу. Шнурівка центральна, пряма. Шнурки досить щільні. Передня і середня частина оброблена тканиною. Тканина досить якісна. Немає затерли. П'ятка має додаткову жорсткість. Нога досить добре фіксується. Носок не має захисту.

Ціна

В середньому таке взуття коштує від 3 тис. Рублів до 20 тис. Рублів. Наприклад, CLOUDFOAM FLYER стоять 5 тис. Рублів.

Де купити?

купити жіночі кросівки для бігу ви можете в торгових центрах вашого міста. І також взуття можна замовити в інтернет-магазинах.

Відгуки

Відгуки

Жіночі кросівки для бігу цієї фірми зуміли підкорити прекрасна стать своїм дизайном. Жіночі кросівки Adidas купують цінителі практичності і естетики.

Жіночі бігові кросівки Adidas

Оцінка 5 1 голосiв

Читайте також:

Що це за технології і як вони працюють?
Де купити?

Новости