Білизна для вагітних жінок, післяпологове білизна, бюстгальтери для годування

Сьогодні вагітна жінка активна до самих пологів. Природне бажання сучасної майбутньої мами - полегшити процес виношування малюка і залишитися в хорошій формі. Для втілення цього в реальність існують білизну та аксесуари для вагітних і післяпологового періоду.

якісний   бюстгальтер для вагітних   розрахований на зростання грудей протягом всієї вагітності, рівномірно розподіляє навантаження на плечі, спину і шию якісний бюстгальтер для вагітних розрахований на зростання грудей протягом всієї вагітності, рівномірно розподіляє навантаження на плечі, спину і шию. Носіння спеціальної білизни під час вагітності запобігає появі розтяжок внаслідок посиленої підтримки молочних залоз. У такому бюстгальтері навіть можна спати.

Спеціальний бюстгальтер для вагітних необхідно підбирати на 4-5 місяці. Про те, що білизна підібрано правильно, говорить відчуття комфорту при застібанні на найменший обсяг. Це має велике значення, тому що внаслідок зростання молочних залоз потрібно мати запас в регулюванні обсягу.

Трусики для вагітних бувають двох видів: високі з кишенькою для живота і низькі для комфортного носіння під животом. Високі трусики часто мають підтримуючий ефект.

Для того, щоб надати підтримку стінок живота, м'язів тазу і хребта майбутньої мами, існують бандажі для вагітних . Є широкі бандажі, що охоплюють весь живіт і надають максимальну підтримку, і бандажі-пояса, які носяться під животом і доречні для носіння поверх одягу в якості аксесуару.

Коли пологи вже позаду, молодій мамі варто подумати про те, щоб забезпечити корекцію фігури і зробити процес годування максимально зручним. Досягти обидві мети допоможе післяпологове білизна.

хороші бюстгальтери для годуючих мам оптимально підтримують груди і забезпечені легко відкриваються чашками, що не здавлюють залози при годуванні і не перешкоджають виділенню молока. Також якісну білизну для годування допомагає зберегти форму грудей.

Також якісну білизну для годування допомагає зберегти форму грудей

Підбирати бюстгальтер для годування потрібно на початку третього триместру вагітності, коли молочні залози досягають максимального розміру за період виношування. Але після пологів груди виросте ще, тому розмір чашки бюстгальтера для годування повинен бути на один більше того, який ви носите на момент примірки.

Після пологів м'язи живота жінки розтягнуті, не в тонусі, шкіра втомлена і потребує підвищеної уваги. У таких випадках перший помічник - післяпологовий бандаж . Це виріб допомагає відновити живіт після пологів, моделює стегна і сідниці, дбайливо підтримує живіт після кесарева перетину, знімає напругу з хребта.

Інтернет-магазин «Мамин Дом» пропонує вам якісну білизну для вагітних і годуючих мам торгових марок " мамин Дом "," Amelie "і" Anita ".

Каталог Anita Maternity

Каталог Мамин Дом

Новости