Білизняний стиль в одязі: розставляємо жіночні акценти

  1. Як виник білизняний стиль
  2. Як носити речі в білизняному стилі
  3. Плаття-комбінація
  4. білизняний топ
  5. Спідниця і шорти
  6. Піжамний комплект
  7. кімоно
  8. Створення бездоганного образу

Мода 90-х років впевнено повертається на світові подіуми, вулиці і в наші гардероби. Особливо це стосується білизняного стилю. У чому секрет його популярності? Можливо в тому, що сукня-сорочка, піжамні штани або білизняний топ з мереживом надають своїй господарці жіночності або ж роблять її образ провокаційним? Але, як би там не було, кожна модниця хоче мати в своєму гардеробі подібні речі. При цьому важливо знати, що собою являє білизняний стиль в одязі і як правильно носити такі речі? Мода 90-х років впевнено повертається на світові подіуми, вулиці і в наші гардероби

атрибути стилю

Як виник білизняний стиль

Цей стиль прийшов до нас з 90-х років минулого століття, коли Версаче і Готьє внесли деякі його елементи в свої колекції. Для створення своїх моделей вони використовували тонкий шовк і мереживо пастельних відтінків.
Спочатку такі експерименти були зустрінуті модницями вельми насторожено і тільки після того, як на публіці стали з'являтися знаменитості, у тому числі і Мадонна, яка не побоялася надіти на себе сукню в білизняному стилі, почався активний розвиток цього напрямку в моді.

Спочатку такі експерименти були зустрінуті модницями вельми насторожено і тільки після того, як на публіці стали з'являтися знаменитості, у тому числі і Мадонна, яка не побоялася надіти на себе сукню в білизняному стилі, почався активний розвиток цього напрямку в моді

мереживні елементи


Характерними елементами білизняного стилю стали:

  1. Топи, які більше нагадують майку з піжами. Зазвичай їх шиють з легкого шовку і неодмінно декорують мереживними деталями.
  2. Кардигани з жіночними топами

  3. Сорочки, які більше нагадують частину піжами. Вони завжди вільного крою, зроблені з шовку, мають накладні кишені, величезні гудзики і часто прикрашені принтом у вигляді вертикальних смуг.
  4. Варіації міських піжам

  5. Піжамні штани. Дуже часто їх прикрашають малюнком у вигляді дрібних квітів, гороху або смуг.
  6. Піжамні комплекти з подіумів

  7. Плаття-комбінація. З нічною сорочкою його ріднять тонкі бретелі. Як правило, довжина такої сукні доходить середини коліна, хоча можна зустріти і міні або міді варіанти. Як декор дизайнери використовують мереживо, вишивки або візерунки, які так само нагадують нам нижню білизну.
  8. Образи з світових подіумів (плаття-комбінація)

Як носити речі в білизняному стилі

Ще більше м'якості - оксамит


Віддавши перевагу цьому стилю в одязі, дівчина повинна знати, як і з чим носити такі речі. В іншому випадку, вона ризикує з елегантною модниці, перетворитися в вульгарну особу. Віддавши перевагу цьому стилю в одязі, дівчина повинна знати, як і з чим носити такі речі

Плаття-комбінації в подіумних образах

Плаття-комбінація

Як правило, плаття в білизняному стилі шиють із шифону або атласу і прикрашають мереживом або гіпюром. Довжина і колір бувають різними, а ось всіляких декоративних елементів на такому вбранні практично немає.

Довжина і колір бувають різними, а ось всіляких декоративних елементів на такому вбранні практично немає

Варіації з сукнею-комбінацією


Одягати таке плаття можна не тільки на вечірку, але і звану вечерю або навіть в театр. При цьому важливо правильно вибрати аксесуари. Щоб надати своєму образу елегантності, зверніть увагу на однотонний клатч і прикраси, які не кидаються в очі. Одягати таке плаття можна не тільки на вечірку, але і звану вечерю або навіть в театр

Варіанти подачі сукні з мереживом


Не менш важливо, правильно підібрати взуття. До такої сукні відмінно підійдуть босоніжки з тонкими ремінцями або туфлі-човники. А ось, що неприпустимо в такому образі - масивна взуття або туфлі на танкетці. Ефектно буде виглядати таке плаття, одягнене зверху на футболку або сорочку. Не менш важливо, правильно підібрати взуття

Ідеї ​​сукні-комбінації з футболкою

білизняний топ

Універсальною річчю можна назвати топ в білизняному стилі. Такий різновид майок має вільний крій і тонкі бретелі. Відмінною особливістю таких речей є простота і відсутність надмірностей. Завдяки тому, що шиють їх з легких тканин (атлас, шовк і т.д.), така річ завжди виглядає стильно і витончено.

), така річ завжди виглядає стильно і витончено

Показуємо красиве мереживо


Носити топ можна по-різному. Об'єднавши його з кедами і брюками із завищеною талією, можна відправитися на прогулянку. В офіс можна прийти одягненої в топ і спідницю-олівець. Так само доповнити топами можна строгий брючний костюм. Але при цьому потрібно пам'ятати, що поєднуючи його з речами, які обтягують стегна, ви отримаєте занадто громіздку верхню частину силуету. Щоб не втратити цей баланс, майка в білизняному стилі повинна поєднуватися з широкими брюками або моделями, розкльошені від стегна. Носити топ можна по-різному

Білизняні топи з піджаком або жилетом

Спідниця і шорти

Вишукана шовкова спідниця, особливо доповнена вставками з гіпюру - просто знахідка для дівчат, які прагнуть завжди виглядати стильно. Спідниці в білизняному стилі схожі на мереживний пеньюар, який грайливо визирає з-під одягу. Хочете залучити до себе увагу? Вибирайте двошарову спідницю-олівець, в якій легкий гіпюровий шар пришитий до підкладці з непрозорої тканини.

Вибирайте двошарову спідницю-олівець, в якій легкий гіпюровий шар пришитий до підкладці з непрозорої тканини

У білих і кремових тонах


Шорти стануть знахідкою для спекотної пори року. Вони підходять не тільки для походу на пляж , Але і для прогулянок по місту. Щоб образ був гармонійним, їх рекомендують поєднувати з балетками, босоніжками на плоскій підошві або сланцями. Як аксесуари до них ідеально підходять невеликий рюкзак і солом'яний капелюшок.

Піжамний комплект

Вільний шовковий костюм є прекрасною альтернативою костюма з вовни і підходить для теплої пори року. У такому комплекті можна сміливо відправитися в кафе або парк. Так, як таке вбрання передає затишну домашню атмосферу, то і взуття повинна йому відповідати. Це можуть бути сланці, балетки, босоніжки на тонкій підошві або навіть кросівки. При необхідності доповнити образ можуть плащ або кардиган , Які зовні нагадують халат.

При необхідності доповнити образ можуть   плащ   або   кардиган   , Які зовні нагадують халат

Street style - піжами

кімоно

Кімоно зможе прикрасити літні аутфіти і замінити собою кардигани, тренчі, піджаки, жилети. Стати незамінним елементом гардеробу в літньому подорожі.

Стати незамінним елементом гардеробу в літньому подорожі

Кімоно в літніх образах


У місті кімоно додасть легкості комплекту. У місті кімоно додасть легкості комплекту

Міські комплекти з кімоно

Створення бездоганного образу

вибір селебріті


Щоб ваш образ, створений на основі речей в білизняному стилі, був гармонійним, важливо враховувати деякі правила:

  1. Бажаючи створити для себе подібний образ, пам'ятайте, що в ньому має бути присутня тільки одна річ в цьому стилі, інакше у оточуючих може виникнути хибне уявлення, що ви просто забули переодягнутися після сну.
  2. Образи з косухой

  3. Правильно поєднуйте речі. Доповнити річ білизняного стилю може сувора одяг. Врівноважити топ можуть джинси, але ні в якому разі не міні-спідниця або шорти. Аксесуари так само повинні бути непомітними і не привертати до себе особливої ​​уваги. Те ж можна сказати про макіяж, навіть, якщо ви зібралися на вечірку.
  4. З об'ємним светром

  5. Білизняний стиль передбачає деякі вікові обмеження. Звичайно ж, найефектніше з ним будуть виглядати молоді дівчата.

Підбір взуття


Шанувальниці білизняного стилю в одязі можуть стати справжніми спокусницями і Володарка чоловічих сердець. Для цього головне правильно навчитися складати свій образ, завжди пам'ятаючи про почуття міри.

У чому секрет його популярності?
Можливо в тому, що сукня-сорочка, піжамні штани або білизняний топ з мереживом надають своїй господарці жіночності або ж роблять її образ провокаційним?
При цьому важливо знати, що собою являє білизняний стиль в одязі і як правильно носити такі речі?
Хочете залучити до себе увагу?

Новости