Білоруський Банк Розвитку визнав МТБанк лідером в підтримці малого бізнесу

На Всесвітньому тижні підприємництва Банк розвитку вручив МТБанк Диплом в номінації «Найбільш динамічний ріст в підтримці малого і середнього підприємництва».
На Всесвітньому тижні підприємництва Банк розвитку вручив МТБанк Диплом в номінації «Найбільш динамічний ріст в підтримці малого і середнього підприємництва» Рік тому МТБанк підписав Угода за програмою фінансової підтримки малого і середнього бізнесу з Банком розвитку Республіки Білорусь. В рамках реалізації даної програми був розроблений продукт під назвою МТБазіс .

«Хочу відзначити, що у МТБанк склалися приємні враження від співпраці з Банком розвитку, від його гнучкості, уважності до запитів партнерів та інноваційності. Приємно, що Банк розвитку зміг запропонувати банкам-партнерам і позичальникам зрозумілу і клієнтоорієнтірованную процедуру кредитування і конкурентоспроможні ставки. У 2015 році програма дозволила нам профінансувати 74 суб'єкти малого та середнього бізнесу на суму, що перевищує 70 мільярдів рублів », - прокоментував отриману нагороду Директор з корпоративного бізнесу МТБанк Павло Малишка.

Довідка:

МТБанк активно виступає за розвиток малого і середнього бізнесу і налаштовує свої продукти, виходячи з потреб кожного клієнта. Наприклад, при бажанні клієнта умови розміщення вільних грошових коштів можуть бути узгоджені в індивідуальному порядку, якщо сума і терміни відрізняються від стандартних пропозицій банку. У 2015 році МТБанк змінив структуру лінійки тарифних планів РКО і максимально адаптував послугу під запити бізнесів різних масштабів.

Новости