Бионические черевики дозволять людині відчути себе страусом

Винахідник з Сан-Франциско Кеахі Сеймур створив прототип гаджета, який, як він стверджує, дозволить людям відчути те, про що він мріяв з дитинства - бігати як страуси, розвиваючи настільки ж значну швидкість Винахідник з Сан-Франциско Кеахі Сеймур створив прототип гаджета, який, як він стверджує, дозволить людям відчути те, про що він мріяв з дитинства - бігати як страуси, розвиваючи настільки ж значну швидкість   Створені американцем бионические черевики мають пружини на п'ятах, які подібні до ахіллового сухожилля страуса або кенгуру і дають власникові більше притискної сили під час руху

Створені американцем бионические черевики мають пружини на п'ятах, які подібні до ахіллового сухожилля страуса або кенгуру і дають власникові більше притискної сили під час руху.

Сеймур працював над створенням черевик кілька років і вже підготував десятки прототипів.

Минулого місяця він відправився зі своїм винаходом на виставку в Нью-Йорк, де продемонстрував його можливості. У своєму нинішньому вигляді пристрій може розвивати швидкість до 25 миль в годину (40 км / ч), що аналогічно швидкості руху автомобіля по завантажених міських вулицях.

Однак Сеймур говорить, що не заспокоїться, поки не доб'ється швидкості, яка дозволить обігнати страусів, що надихнули його на створення біонічних черевик.

Відзначимо, що американець не перший, хто намагається повторити ходу страуса або кенгуру. Наприклад, у продажу вже є стрибають черевики вартістю $ 265. Їх творці стверджують, що дана взуття може перетворити будь-яку людину в кенгуру.

Їх творці стверджують, що дана взуття може перетворити будь-яку людину в кенгуру

Взуття кріпиться подібно ковзанах або лижах. Після того, як черевики надіті, людині потрібно трохи пошагать на місці, щоб звикнути до відчуттів. Ті, хто використовував підвищує стрибучість взуття, кажуть, що стоячи на них відчували себе як на батуті.

Завдяки пружною підошві, міні-батути були спочатку винайдені, щоб допомогти людям оговтатися від спортивних травм, компенсуючи навантаження на суглоби, але тепер їх можуть придбати всі бажаючі відчути себе кенгуру, пише з посиланням на Mail Online.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости