Біполярний іонізатор повітря "Янтар-5А"

  1. Відмінності даного іонізатора від інших біполярних іонізаторів: Наявність безшумного нічного режиму....
  2. ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Відмінності даного іонізатора від інших біполярних іонізаторів:
  • Наявність безшумного нічного режиму.
  • Вісім довговічних голок особливої ​​конструкції, що практично не забруднюється, жорсткі кільця забезпечують стабільність концентрації і уніполярності аероіонів.
  • Сучасний дизайн, з екологічно чистих матеріалів, що підходить для офісу і для дому, корпуси з масиву сосни, бука, або дуба.
  • На відміну від пластику, корпус не електризується, і не виділяються небезпечні хімічні речовини, властиві практично будь-якого пластику.
  • Рівномірний розподіл аероіонів по приміщенню забезпечується якісним безшумним вентилятором SUNON 92х92 мм.
  • Завдяки вентилятору, по приміщенню відбувається рівномірний розподіл легких аероіонів, іони не встигають застарівати.
  • Немає небезпечного впливу на іншу електронну техніку, використовувати іонізатор можна протягом того часу, який ви проводите в приміщенні.
  • Кожен іонізатор настроюється індивідуально (концентрація, уніполярність).
  • Немає електростатичного поля, пил не забруднює стіни і стеля.
  • Крім того, відбувається нейтралізація електростатичних полів, які були присутні в приміщенні.
  • У варіантах іонізатора зі шпонованим корпусом реалізовано зручне управління пультом дистанційного керування, з якого можна не тільки управляти режимами роботи іонізатора, але й проводити настроювання параметрів іонізації

Медичні наукові роботи довели незаперечні переваги сприятливого впливу заряджених біполярних іонів:

  • поліпшення психологічного і фізичного стану
  • збільшення опірності захворюванням
  • зниження кількості грибків і бактерій в приміщенні
  • очищення повітря від зважених мікрочастинок (пилу);
  • нейтралізація електростатичних полів.

Біполярний іонізатор «Янтар-5А» встановлюється в 2-4 метрах від робочих місць і забезпечує компенсацію аероіонної недостатності в зоні дихання людини обох знаків відповідно до санітарних правил і норм СанПіН 2.2.4.1294-03 (за нормами повинні бути іони обох полярностей, як в природному середовищі). Біполярний іонізатор "Янтар-5А" можна придбати заповнивши форму online замовлення. Для вимірювання концентрації іонів рекомендується лічильник аероіонів, що вимірює одночасно іони обох полярностей.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип іонізатора голчастий (8 нікельованих голок) Обсяг приміщення, що обслуговується 1 іонізатор розрахований на 1-4 робочих місця (до 20-25 кв. Метрів) Встановлений коефіцієнт уніполярності Ку 1,0 +/- 0,3 Установлювана концентрація іонів по обох полярностях на відстані 1 м від 0,5 до 100 тис. іонів / куб см Швидкість потоку повітря на відстані 1м до 0,3 м / с Продуктивність вентилятора до 1,4 куб м / хв Розмір вентилятора 92 x 92 мм Вид обслуговується приміщення Офісні, житлові приміщення концентрація озону не більше 0,01 мг / куб м (норматив ГДК - 0,1 мг / куб. м) Уро ень шуму вентилятора до 40 дБ (в максимальному режимі) Час безперервної роботи Без обмежень Потужність не більше 5 Вт Маса, не більше 1,5 кг Габаритні розміри, не більше 125x100x175 мм Живлення мережа 120 * / 220 Вольт 60 * / 50 Гц ( * для Північної Америки)

Замовлення через сайт можна робити - цілодобово!

Доставка по Санкт-Петербургу:

Доставка по Санкт-Петербургу здійснюється кур'єром протягом 1-х діб з моменту замовлення, за узгодженим адресою і в узгоджений час.

При оплаті за безготівковим розрахунком, товар доставляється кур'єром протягом 1-го робочого дня після надходження грошових коштів на розрахунковий рахунок.

Доставка по Ленінградській області

Вартість доставки по Ленінградській області обговорюється окремо.

Доставка по Росії:

  1. Кур'єрська доставка. Доставка до "дверей" або до пункту самовивозу (термінали в більш ніж 90 найбільших містах РФ). Доставка до пункту самовивозу від 250 рублів. Дешевше і набагато швидше Пошти Росії!
  2. Післяплатою через службу "Пошта Росії". Такий варіант оптимальний для тих, хто живе досить віддалено від великих міст або районних центрів.
  3. Через транспортні компанії "Ділові лінії", "СДЕК" і ін. На вибір клієнта. Доставку до терміналу в Санкт-Петербурзі здійснюємо за свій рахунок!

самовивіз:

Пункти самовивозу розташовані за адресами: (уточнити наявність і зробити замовлення можна за тел.740-67-65)


Офіс-магазин (пункт-видачі):

Достоєвська (Володимирська): Санкт-Петербург, Щербаков провулок, 12, діловий центр Володимирський, офіс 414   Подивитись на карті   ; Достоєвська (Володимирська): Санкт-Петербург, Щербаков провулок, 12, діловий центр Володимирський, офіс 414 Подивитись на карті ;

У нашому інтернет-магазині завжди можна знайти оригінальну техніку від офіційного виробника. На кожен продаваний нами товар поширюється офіційна гарантія. Ми завжди йдемо на зустріч нашим покупцям і намагаємося вирішити всі спірні ситуації. З усіх питань гарантії ми діємо строго в рамках ГК РФ і Закону РФ "Про захист прав споживачів".

Новости