BitBank - кредитна карта на будинок в Україні

  1. Віртуальний банк - BitBank - банк без відділень BitBank - банк під планшет або смартфон аля Андроїд

Віртуальний банк - BitBank - банк без відділень

Віртуальний банк - BitBank - банк без відділень

BitBank - банк під планшет або смартфон аля Андроїд

Всі фінансові інструменти і сервіси на одній карті класу Platinum! А на додаток - можливість зібрати власну унікальну карту з оригінальним дизайном і наповненням - такий реліз можна побачити на сайті BitBank - і все це доставлять додому кур'єром (мобільним банкіром).

Хто знає, а хто ні - в Росії вже кілька років існує банк «Тиньков Кредитні Системи», який не має відділень, усі послуги банк надає дистанційно.

Хто знає, а хто ні - в Росії вже кілька років існує банк «Тиньков Кредитні Системи», який не має відділень, усі послуги банк надає дистанційно

Даного проекту дав життя відомий і досить успішний підприємець Олег Тиньков - тепер за сумісництвом ще й банкір.

Про бізнес кейсах Олега Тинькова, мені завжди хочеться говорити із захопленням. Всі його проекти спочатку досить сміливі, прості, а найголовніше супроводжуються потужною медійної арт-підготовкою і слоноподобний просуванням.

З часів пельменів «Дарина», Олег Тиньков завжди оригінальний. Він перший в Росії хто вирішив рекламувати пельмені, перший хто продавав пиво під однойменною брендом «Тінькофф», і як результат - перший створив дистанційний банк.

Коли я в перші почув про банк «Тиньков Кредитні Системи», я зрозумів, це буде агресивний гравець на ринку, з зухвалим кредитним продуктом. «Рефреймінг» (вийти за межі, за рамки) - невід'ємна фішка бізнесу Олега Тинькова. Так і кредитна карта від банку Тиньков Кредитні Системи (ТКС) класу PLATINUM, на яку встановлювався ліміт 300 тис. Рублів - еквівалент 10000 $, яку приносять додому - і повністю погоджують дистанційно, а внести платіж можна практично на кожному кроці (завдяки партнерським договорам з банками і співпраці практично з усіма мережами i-box) без комісії - стала громом серед білого дня.

У рекламі кредитний продукт презентував сам Олег Тиньков, з текстом, приблизно - «потрібні гроші, у нас є, ми дамо ...»

Українським аналогом ТКС, збирається стати BitBank.
Якщо звичайно бути коректним, то правильніше сказати - Бізнесмен Олексій Пишний і керуючі директора інвесткомпанії Jaspen Capital Partners Максим Корецький та Андрій Скалозуб - збираються створити Bank of Intelligent Technologies а якщо просто - BitBank

В інтерв'ю forbes, Андрій Скалозуб, клієнтами банку бачить власників смартфонів і планшетів. «Н і ма планшета - н і ма кредитки» 🙂 Іншими словами це люди, які звикли до високотехнологічних багатофункціональних пристроїв - проте у використанні «банківські продукти», акціонери BitBank (а) обіцяють зробити простими.

За словами засновників, на сучасному етапі в проект інвестовано близько 25 млн. Доларів США, крім того, є додаткова домовленість з інвесторами, ще на 100 млн. Доларів США.

Незважаючи на скептицизм вітчизняних експертів, засновники впевнені в успіху.

Натомість особисто я «за» рух вперед. Однак виходячи з коментарів самого Олега Тинькова, на його думку - сума інвестицій повинна бути як мінімум в два рази більше. Тиньков повідомив, що неодноразово приглядався до ринку України, але так і не наважився інтегрувати свій бізнес в наші степи.

Перешкод для розвитку бізнесу в Україні досить багато, навіть не кожен хедж-фонд готовий інвестувати гроші в Україну. Однак ...

Однак, як не прикро це вимовляти - Україна не Росія. В Україні є багато прекрасного, улюбленого і рідного, проте в Україні немає:

  1. З деяких пір - нормальних (людських умов) розрахунків в WebMoney.
  2. Українці не можуть відкривати рахунки за кордоном (без певних умов).
  3. І я чомусь не упевнений - чи зможе функціонувати BitBank в українському правовому полі.

Прочитати ще кілька статей на цю тему:

Новости