Бізнес-план: завод з переробки пластику, пластикових відходів, ПЕТ пляшок і іншої вторсировини

Компанія ПРОМПОЛІТЕХ (ТОВ «Промислові Полімерні Технології») пропонує послуги по створенню виробничих підприємств по вторинній переробці пластику у вторинне полімерну сировину «Під ключ». Ми не просто продаємо обладнання для переробки пластикових ПЕТ пляшок і інших відходів пластмас і після угоди забуваємо як звали замовника, ми створюємо повністю работо- і конкурентоспроможне підприємство з переробки пластику у вторинне полімерну сировину і несемо за результати відповідальність своїм прибутком від проекту.

Ми можемо створити як невеликий цех по переробці, так і повноцінний виробничий комплекс, з усією необхідною інфраструктурою. Можемо як зробити великий комплекс відразу, так і провести замовника від невеликого, пробного виробництва, до повноцінного переробного підприємства.

Ось основний перелік робіт в рамках проекту зі створення виробництва, які ми виконаємо:

  1. Визначення цілей і завдань, що стоять перед замовником.
  2. Визначення складу устаткування (основного, допоміжного, додаткового) необхідного для вирішення завдань які ставить перед собою замовником.
  3. Визначення вимог до приміщень, інфраструктурі, інженерних мереж, робочій силі і т.д. необхідним для реалізації завдань замовника.
  4. Всебічна оцінка ситуації в регіоні майбутнього розміщення підприємства і збір інформації для подальшого інвестиційного аналізу і підготовки бізнес-плану по переробці відходів.
  5. Підготовка бізнес-плану проекту по створенню підприємства по переробці пластика і його узгодження з замовником.
  6. Виробництво обладнання, його монтаж і пуско-наладка.
  7. Підбір і навчання всього персоналу компанії - від підсобного робітника, до начальника виробництва, від комірника до менеджерів з продажу.
  8. На період запуску проекту, наша компанія візьме на себе функції постачання і збуту. Надалі замовник може як створити (в тому числі і з нашою допомогою) свою комерційну службу, так і користуватися нашими послугами як аутсорсингом. Тобто наша компанія може забезпечувати Ваше виробництво як замовленнями, так і сировиною.

Зазначені роботи можуть бути виконані нами як повністю, так і частково.

Приклад бізнес плану компанії з переробки. Даний бізнес-план включає максимальну, найбільш універсальну компоновку основного виробничого обладнання, що дозволяє переробляти найбільш широкий спектр відходів потужністю 500 кг / год, а так же переробляти чужої і власний шлюб. Як мийних, в лінії використані агрегати серії "Стандарт". Ціни вказані в бізнес-плані можуть бути не актуальні на момент скачування його Вами. При цьому звертаємо Вашу увагу на те, що бізнес-план розраховувався для конкретного регіону, в якому зарплати співробітників, розміри орендних платежів, вартість електроенергії і інші статті витрат можуть відрізнятися від Вашого регіону, тому використовувати даний бізнес-план як робітник не рекомендуємо. Приклад бізнес плану компанії з переробки

Новости