Blend of America - яскравий одяг оптом для юнаків і чоловіків

Всім, хто хоча б трохи знайомий зі світом моди і цікавиться відомими брендами модного одягу, повинна бути добре відома компанія BTX Group

Всім, хто хоча б трохи знайомий зі світом моди і цікавиться відомими брендами модного одягу, повинна бути добре відома компанія BTX Group. Вона володіє великою кількістю популярних брендів, про один з яких ми хочемо трохи розповісти Вам в рамках цієї статті.
Йдеться про марку Blend of America, яка належить концерну Blend A / S. Компанія була заснована в Данії в 1993 році і крім бренду Blend of America, під яким викуповуються лінії одягу для чоловіків, існує ще й марка BlendShe - це жіночі лінії одягу і багато інших відомих брендів, наприклад, таких як BLEND і 4YOU.

Бренд Blend of America прекрасно відомий в Європі, і молоді люди, які живуть там, дуже добре знають його продукцію. У нашій країні сьогодні існує кілька фірмових магазинів цієї компанії в таких містах як Москва, Калінінград, Санкт-Петербург і Виборг. В Росії брендовий одяг оптом марки Blend of America поставляється регулярно і реалізується в стокових магазинах.
Blend of America - це одяг для юнаків і чоловіків у віці від 15 до 30 років. Вона яскрава, сучасна і зручна. Окремо варто згадати широкий модельний ряд, пропонований компанією. Він дійсно має дуже низьке число повторів. Багато з представлених в колекціях моделей унікальні і навряд чи їх можна зустріти десь ще. Моделі одягу завжди продумані і відрізняються цікавою комбінацією колірних рішень. Колекції часто змінюються - по чотири рази на рік.

Як і годиться, компанія Blend of America дуже багато уваги приділяють дизайну моделей одягу та якості тканин, з якої вони її шиють. Говорячи про останній, важливо сказати, що якість одягу Blend of America завжди на висоті, і завдяки цьому вона відрізняється довговічністю і прекрасною носінням і ще тим, що прекрасно носиться. Крім того, ще важливо, що вона і прекрасно стирається.
Яскравість і сучасність одягу Blend of America варто того, щоб на неї подивитися. Ви можете зробити це на складі «Твій стік», де у великому асортименті представлена стік одяг в Москві .
© Компанія "Твій Сток". При передруку статті вказуйте джерело і посилання на сайт www.tvoystock.ru

Новости