Блендер від Moulinex з насадкою для соусів - домашній майонез за 10 секунд!

Вам більше не хочеться вибирати соуси серед безлічі виробників? Ви хочете швидко і смачно приготувати легкий дзадзики або звичний тартар? Не думайте, що це під силу тільки шеф-кухарю, з Infiny Force DD868 від Moulinex Ви самі станете професіоналом і зможете створити смачну заправку, а домашній майонез - всього за 10 секунд!

Інноваційна насадка для майонезу та соусів, якою оснащений Infiny Force DD868 за лічені секунди змішає для Вас будь-який соус або приготує домашній майонез. А якщо Вам захочеться зробити легкий суп-пюре, то з новою функцією ActivFlow Вам вдасться впоратися з грудочками і пригостити рідних блюдом ідеальної консистенції. Повний контроль над кулінарним процесом гарантують 20 швидкісних режимів, а також режим «Турбо», які легко перемикати одним дотиком пальця.
Новий Infiny Force DD868 легко замінить кілька приладів на Вашій кухні. Разом з насадкою для соусів і майонезу в комплект входять дві насадки для картопляного пюре (класичного російського і повітряного французького), вінчик, подрібнювач, мірний стакан і спеціальний стакан для соусів. А щоб Ви не втрачали часу, Moulinex підібрав для вас найкращі варіанти приготування соусів і кожен покупець Infiny Force DD868 отримає в комплекті ще й книгу рецептів.

Сучасний і ергономічний Infiny Force DD868 виконаний в стильному сріблястому кольорі. Корпус блендера зручно тримати завдяки м'якому нековзним покриттям Soft Touch. Надійність новинки гарантує якісна французька збірка.

Відкрийте для себе цілий новий світ домашніх соусів з блендером Infiny Force DD868 від Moulinex!
Ціна блендера Infiny Force DD868 від Moulinex в Україні - 1299 грн.

Moulinex. Налаштуйся на легкість!
Більше інформації про блендері Infiny Force DD868 від Moulinex на сайті moulinex.ua .

Про Groupe SEB
Groupe SEB - міжнародна компанія з 150-річної історією. Створена в 1857 році перша майстерня по виробництву жерстяних виробів стала основою великого холдингу зі штаб-квартирою у Франції, лідера на ринку малої побутової техніки та посуду. У портфелі Groupe SEB більш два-дцати престижних і успішних брендів в світі.

У 1996 році компанія Groupe SEB Ukraine відкрилася в Києві. На українському ринку компанія пред-ставлена ​​такими брендами: Tefal, Moulinex, Rowenta, Krups.

Покликання Groupe SEB - робити життя споживачів легше, пропонуючи їм широкий вибір інноваційно-ційних продуктів і послуг, які, в свою чергу, гарантують простоту користування і дарують удо-вольство і хороше самопочуття. Groupe SEB по праву може вважатися лідером в сфері інновації-ций. Eжегодно Groupe SEB отримує більше 1000 патентів і випускає на ринок більш 200 нових продуктів.

Вам більше не хочеться вибирати соуси серед безлічі виробників?
Ви хочете швидко і смачно приготувати легкий дзадзики або звичний тартар?

Новости