Блендер Braun MQ 325 Omelette

  1. Дизайн Braun MQ 325 Omelette Multiquick 3 - погружной блендер, комфортний у використанні. З перших...
  2. технологія PowerBell
  3. У комплекті

Дизайн

Braun MQ 325 Omelette Multiquick 3 - погружной блендер, комфортний у використанні. З перших хвилин порадує своєю роботою. Його досить зручно тримати в руці. Прилад зроблений в білому кольорі з сіркою вставкою. Корпус виконаний з якісного пластика. Завдяки широкій комплектації приладу ви зможете подрібнювати, збивати, змішувати. Так як в комплекті є подрібнювач на 350 мл, віночок і мірний стакан. Ціна цього пристрою - це можливість приготувати крем-супи, збити яєчні білки, подрібнювати зелень, горіхи, сир і інше.

швидкості

Ручний блендер працює на двох швидкостях. Контролювати їх можна використовуючи прогумовану кнопку сірого кольору. Показник потужності пристрою становить Потужність 550 Вт. А це означає, що результат завжди буде якісним. Купити Braun MQ325 Omelette - це значить придбати багатофункціональний і надійне кухонний пристрій.

технологія PowerBell

Така технологія гарантує завжди ефективне змішування і подрібнення, все це за допомогою блендера MQ 325 Omelette. У підставі основної насадки знаходяться гострі леза з нержавіючої сталі. Вони розташовані під таким кутом, щоб ефективно змішувати інгредієнти. Завдяки тому, що насадка зроблена у формі дзвону ви отримаєте неперевершений результат

У комплекті

1. Мала чаша-подрібнювач об'ємом 350 мл. Для подрібнення невеликих порцій твердого сиру, цибулі, часнику, горіхів або моркви.
2. Мірний стакан. Місткість 600 мл. Дозволяє вимірювати обсяг інгредієнтів.
3. Віночок з нержавіючої сталі для збивання.
4. Пластикова ніжка з лезами з нержавіючої сталі.

Інструкція з експлуатації (PDF)

Новости