Блинниці професійні

  1. Переваги і мінуси професійних млинниць
  2. Якими бувають плити для млинців?

Млинці - найпопулярнішу страву, яку замовляють як в ресторані, так і в рядовий їдальнею Млинці - найпопулярнішу страву, яку замовляють як в ресторані, так і в рядовий їдальнею. Різноманітні начинки і форма подачі допомагають легко розширити асортимент меню, а простота готування дозволяє організувати приготування страви навіть на виїзних пунктах. Професійні млинниці відрізняються компактністю і мобільністю, а головне - розраховані на щоденну посилене навантаження.

Переваги і мінуси професійних млинниць

Набивши руку на домашній посуді, багато кухаря дивуються з того, що промислові агрегати часто не мають спеціального антипригарного покриття. Це безпосередньо пов'язано з кількістю млинців - таке навантаження може витримати далеко не кожне покриття.

Тому для виготовлення жарильної поверхні зазвичай використовують чавун або нержавіючу сталь, іноді в комплекті навіть йдуть спеціальні абразивні камені для шліфування диска. Але якщо вас приваблюють вдосконалені апарати, то в інтернет-магазині system4.ua ви зможете купити і моделі з антипригарним покриттям.

Конструкція млинниці нагадує класичну електричну плитку з широким круглим підставою, яке рівномірно прогрівається, на відміну від сковороди, встановленої на газовому пальнику.

Млинці, приготовлені на млинниці, виходять однакової товщини і рум'яності як в центрі, так і по краях. Тому невеликі одинарні агрегати купують не тільки для кафе чи бару, але і для домашнього використання. Для ресторану підійдуть подвійні моделі, що дозволяють відповідно збільшити вихід страви. Для приготування млинцевого тесту використовують професійне обладнання, яке незамінне на кухні - це міксер планетарний для замісу тіста правильної консистенції, кухонний інвентар і холодильні шафи для зберігання заготовок.

Якими бувають плити для млинців?

Зовні конструкція млинцевого апарата навіть у різних виробників не особливо відрізняється, може бути різним тільки діаметр диска. Однак виготовляють агрегати з різного матеріалу, крім того, істотне значення має тип нагрівального елементу.

Основні пункти, на які варто звернути увагу при виборі апарату:

  • розміри і вага;
  • товщина диска (чим товще, ніж менше перепад температур);
  • газова або електрична модель (для виїзних заходів рекомендують варіанти на газу);
  • потужність і тип термостата, кількість рівнів для регулювання;
  • наявність нижнього підігрівається ящика для зберігання балонів;
  • комплектація моделі (аксесуари для догляду за обладнанням).

У System4 представлені сучасні моделі газових і електромлинниці за доступними цінами. Крім того, у нас великий каталог теплового обладнання для стаціонарних або виїзних точок громадського харчування - з такими помічниками ваш бізнес буде набагато успішніше. Доставка товарів можлива як по Києву, так і по інших містах України.

Якими бувають плити для млинців?

Новости