Блог - Як вибрати бюстгальтер під сукню з відкритою спиною?

Деякі предмети жіночого гардеробу, відмінно підкреслюють достоїнства фігури і надають зовнішності своєрідну «родзинку», мають досить відвертим вирізом на спинці. До такої одязі складно підібрати звичайне, навіть вельми вишукану білизну, адже це буде виглядати вульгарно і некрасиво. Оптимальне рішення в такому випадку - купити бюстгальтер з красивою спиною і бажано зі знімними бретелями.

Сучасними дизайнерами випускаються стильні моделі ліфчиків-трансформерів, які можна носити як традиційні ліфи, а при необхідності прибирати лямки, міняти спинку на силіконову вставку і надягати трансформувалися бюстгальтер під відкритий наряд. Підбираючи такий бюстгальтер, необхідно враховувати, що він оптимально підходить для панянок з невеликим бюстом. Для пишногрудих представниць прекрасної статі цей ліф швидше принесе дискомфорт, а не додасть образу сексуальності.

Досить популярні сьогодні бюстгальтери в стилі Backless - спинка у них є еластичною стрічку із застібками. Вони підходять для нарядів з вирізом середньої довжини, так як такий бюст з силіконовою спиною , І він майже непомітний на шкірі і не притягає до себе погляди оточуючих.

В даний час в тренді будуарний стиль з його традицією носити спідню білизну на очах у всіх. З цієї причини цілком доречним в вирізі наряду з відкритою спинкою буде я стильний ліфчик без кісточок і пуш-ап. Це, наприклад, може бути мереживний ліфчик-бюстьє, ліфчик-бандо або бралет.

Відмінним варіантом ліфчика під плаття з відкритою спинкою є силіконовий бюстик. Він комфортний, практично невидимий під одягом, але в той же час залишає спину відкритою. Але не варто забувати про те, що, якщо температура повітря на вулиці занадто висока, і у вас відбувається рясне потовиділення, необхідно стежити за тим, щоб ліф НЕ відклеївся, що нерідко трапляється у цих виробів.

Ліф-балконет з відстібаються бретелями або без них оптимально підходить під трендові в цьому сезоні топіки, блузи і сукні з опущеною лінією декольте. В цілому чудово тримають груди бюстгальтери без лямок, але з широкою спинкою. Для дам з маленькими грудьми підійдуть топи-бандо, що представляють смугу еластичного матеріалу і дозволяють носити предмети гардероба з відкритими плічками.

Також популярні ліфи-трансформери з модифікується лямками і спинкою, що дає можливість їх закріплення під грудьми і на талії. Крім цього, існують спеціальні бюстгальтери без спини, які також бувають ще й без бретелей (для нарядів з відкритою спиною і без лямок) або з бретельками, що кріпляться за плечі (для нарядів з відкритою спинкою на лямках).

Виходячи з ситуації і відтінку сукні, підбирайте білий, чорний або бежевий ліфчик. Перший буде доречний в білосніжному образі, другий - з чорним, пастельними відтінками або навіть з білим (якщо ви вирішите одягнутися як француженка і носити чорний бюстгальтер з білим нарядом). Ну, а мереживні бюстгальтери бежевого кольору, майже зливаються з відтінком шкіри, підійдуть під будь-який образ.

Як ви вже встигли помітити, трохи пристосувавшись, можна підібрати ідеальний бюстгальтер під будь-яке плаття з відкритою спиною і виглядати неперевершено в будь-якій ситуації.

Новости