Blog - Надходження від бренду Contigo. Огляд пляшок для води.

  1. Надходження від бренду Contigo. Огляд пляшок для води. 13.09.17 15:13
  2. Технології Contigo для пляшок для води.
  3. технологія AUTOSEAL
  4. технологія AUTOSPOUT
  5. серія Contigo Ashland
  6. Дитяча пляшка Contigo Ghizmo Flip

Надходження від бренду Contigo. Огляд пляшок для води.

13.09.17 15:13

17 15:13

У минулій статті ми переглядали термокружки Contigo , Настав час розглянути, що ще робить дана компанія.

Інженери Contigo не зупинилися на Термокружки і взялися за те, що потрібно кожному клієнтові фітнес-клубу і просто активній людині - пляшки для води і сумішей.

Необхідність у воді (або в поживної суміші) під час занять ми доводити не будемо - це відомо всім, а якщо ще не відомо - запитайте у тренера.

Ті, хто біжить по біговій доріжці знають - зупинятися не можна - кардиостимуляция на тому і тримається, що пульс б'ється з потрібною частотою певний час.

Та й відійти за водою - це часто просто на час втратити свій тренажер - його відразу займе хтось інший.

Пити з навіть заготовленої заздалегідь пляшки незручно - відвертаючи кришку, ви переміщаєте руку і таким чином частково збиваєте дихання, порушуєте пульс, що крім того, що незручно, але і не дуже корисно робити під час тренування.

Технології Contigo для пляшок для води.

Всі матеріали, використовувані у виробництві продукції Contigo , Ретельно відбираються за показниками якості, довговічності і відсутності в їх складі різних шкідливих і небезпечних хімічних елементів. Пляшки екологічні і нешкідливі. Пластик використовується не містить шкідливих BPA компонентів.

технологія AUTOSEAL

Першою запатентована інновацією в Contigo була технологія AUTOSEAL® Ця на 100% герметична і захищена від протоки конструкція виключає можливість протікання незалежно від того, чи перебуваєте ви в автомобілі, в офісі або вдома. Технологія AUTOSEAL® знаходиться на # 1 місці по продажах, і використовується компанією Contigo для термокружек, пляшок для води і для дитячих пляшечок.

технологія AUTOSPOUT

Ще однією революційною технологією стало AUTOSPOUT®. Ця технологія надає можливість зручного і простого управління пляшкою однією рукою: ніяких кришок, які потрібно знімати, щоб пити! Просто натисніть кнопку AUTOSPOUT® і шийку для пиття висунеться автоматично. Спеціальний козирок захищає шийку від бруду, коли пляшка не використовується.

Технології Contigo зачіпає враження не тільки від пиття, але і від очищення. Завдяки продуманим технологіям можна легко дістатися до внутрішніх частин кришки, щоб ретельно помити. Всі нові пляшки з технологією AUTOSEAL® забезпечені засувками для фіксації клапана при чистки кришки. будь-яку продукцію Contigo представлену в цій статті можна мити в посудомийній машині.

серія Contigo Ashland

Пляшка для води Contigo Ashland - ударостійка захист вашої води з "категорично зручним" управлінням однією рукою.

Корпус пляшки зроблений з надміцного пластику інноваційної технології - Tritan. У разі необхідності можна пити воду з пляшки Ashland через трубочку, що вкрай зручно і не треба закидати пляшку. В ручки розташовується карабін для зручного транспортування. З плюсів можна відзначити захист від випадкового потрапляння бруду в носик дозатора. Після того, як ви попили, треба просто натиснути на носик, і він компактно складеться на подобу "контейнера". Це і запобігатиме потраплянню пилу, бруду або сторонніх дрібних предметів в носик дозатора пляшки. Особливо цей нюанс оцінять ті, хто візьме Ashland на пляж!

серія Contigo Cortland

Це спортивна пляшка для води або вітамінних напоїв. Пляшка забезпечена клапаном завдяки чому отвір для пиття завжди залишається чистим.

Тут також використовується спеціальна запатентована технологія Autoseal яка гарантує 100% герметичність. А технологія Cleanability дає легкість і зручність при митті і догляді. Пляшку безпечно носити в сумці, за рахунок наявності спеціального блокіратора кнопки, а також чіпляти за ручку рюкзака за допомогою затискної скоби.

Пляшку безпечно носити в сумці, за рахунок наявності спеціального блокіратора кнопки, а також чіпляти за ручку рюкзака за допомогою затискної скоби

серія Contigo Chug

Пляшка для тих хто хоче швидко видалити спрагу. З великим горлечком для пиття.

Пляшка для води Autospout Chug призначена для спортсменів, мандрівників і інших людей, які цінують комфорт і практичність. Модель оснащена кришкою, виготовленої із застосуванням запатентованої технології Autoseal, що дозволяє виключити пролиття рідини під час руху. Плюс є блокіратор від випадкового натискання.

спеціалізовані пляшки

Дитяча пляшка Contigo Ghizmo Flip

Contigo розробила 100% пляшку для дітей. Нешкідлива, ударостійка, із захистом від пролиття, легко мити і з гарним яскравим малюнком. Все чим повинна володіти дитяча пляшка.

Дитяча пляшка оснащена запатентованою технологією AUTOSPOUT® - для захисту пойльніка від бруду і пилу. Також завдяки похилій трубочки можна випити все до останньої краплі. А петля для перенесення з м'яким захопленням дозволяє дітям легко використовувати пляшку і носити її.

Велобутилкі Devon

Пляшки для води Contigo Devon - яскравий приклад спортивної пляшки (велобутилкі), яка зроблена як потрібно: міцна і зносостійка, управляється однією рукою, не проливається!

Варто відзначити, що пляшку Contigo Devon Insulated вигідно відрізняє двошарові стінки, що дозволяють протягом максимально тривалого часу ефективно зберігати температуру прохолодних напоїв. Дана перевага особливо актуально для довгих подорожей на велосипеді і фізичних занять на відкритому повітрі в жарку пору року.

фітнес пляшки

Фітнес-пляшка Contigo Shake & Go FIT - ваш стійкий і надійний шейкер для спортивного харчування при походах в тренажерний зал, який допоможе мати в розпорядженні герметично закриту і відмінно перемішану суміш.

У більшості пляшок для спортивних сумішей вживається дротові шейкери. В Shake & Go FIT в комплекті йде шейкерні кулька оригінальної форми: він прогумований і має хороший вагу, що дозволить відмінно збивати і перемішувати суміш - без грудочок. А також приємну дрібницю доставить мірна шкала в мілілітрах, що дозволить чітко відміряти і обсяг засипання суміші, і контролювати своє вживання спортивного харчування.

Нова розширена версія фітнес-пляшки Shake & Go FIT - Compartment з контейнером для спортивного харчування, менше за обсягом. Але має цілих два додаткових знімних відсіку в денці пляшки, що дає можливість зберігати спортивне харчування та добавки.

Але має цілих два додаткових знімних відсіку в денці пляшки, що дає можливість зберігати спортивне харчування та добавки

_______________________________

роботи компанії Contigo відзначена авторитетною премією в галузі дизайну Red Dot Design Award. Що є великим досягненням для неї, а для нас можливістю насолоджуватися зручністю при користуванні і визнаним дизайном.

Що є великим досягненням для неї, а для нас можливістю насолоджуватися зручністю при користуванні і визнаним дизайном

Новости