Блоки живлення

  1. Блоки живлення для відеоспостереження, камер, відеореєстратора
  2. Як вибрати блок живлення
  3. Широкий асортимент блоків живлення в Україні

Блоки живлення для відеоспостереження, камер, відеореєстратора

Головне функціональне призначення блоків живлення є забезпечення безперебійної та якісної роботи сучасних систем відеоспостереження . У сегменті ринку електронного устаткування представлена ​​велика різноманітність цих пристроїв, вони поділяються на певні види і класи, можуть мати різні схематичні рішення.

Залежно від можливості забезпечувати апаратуру електроенергією за умови відсутності або наявності струму в мережі блоки діляться на резервні і безперебійні (безперервної дії). Другий варіант є більш привабливим, він призначений для забезпечення харчування апаратури, яка не має власного мережевого джерела. Блок безперебійного живлення ББП Київ має стандартну комплектацію: акумуляторна батарея, мережевий джерело живлення, перемикач і зарядний пристрій. Вони можуть забезпечити безперервну роботу обладнання в двох режимах: параметри їх роботи з відхиленнями знаходяться в допустимих межах і при короткочасних перебоях.

Залежно від схемотехнического виконання стабілізатора діляться на трансформаторні і імпульсні. Основними перевагами другого виду є досить невисока ціна, компактні розміри і невелику вагу завдяки відсутності класичного трансформатора, а також високий показник коефіцієнта корисної дії. Але є й недоліки: наявність високочастотних перешкод під час експлуатації, в разі поломки не підлягає ремонту.

Як вибрати блок живлення

Кожен вид має свої переваги і недоліки, які формуються з основних технічних характеристик:

Щоб самостійно підібрати і купити блок живлення для відеокамери , Найбільш підходящий до апаратури і гарантує безперебійне і безвідмовне функціонування всього комплексу, необхідно оптимальне поєднання комбінацій перерахованих вище параметрів. При виборі важливо враховувати, щоб пристрій відповідало вимогам безпеки.

Широкий асортимент блоків живлення в Україні

Адаптер живлення PFM320D-015 має такі особливості: зовнішній матеріал - пластик білого кольору, установка здійснюється досить простим способом в розподільних коробках і настінних кронштейнах, захист від перенапруги і перегріву, широкий діапазон температурного режиму, точна перевантаження по струму.

Основне застосування блоку безперебійного живлення ББП-1 245 - постійне харчування струмом, що не перевищує 4А, випрямленою стабілізованою напругою 12В. Має безліч можливостей і великий перелік захисту (від короткого замикання, перевантаження, від стрибків напруги, від некоректного підключення АКБ). ББП-1245 основна відмінність від попереднього - для харчування струмом не більше 6А. ББП-100 / 10А розрахований на цілодобову роботу в приміщеннях, належить до першого класу захисту від ураження електричним струмом.

Імпульсивні блоки живлення (10А, 15А, А-35-12, А-60-12) розрізняються показниками потужності, вихідної напруги і максимального струму. Особливості блоків живлення Dahua: робота індикатора, повна ефективність може досягати 100% при експлуатації в допустимих межах температурного режиму. Імпульсні джерела живлення Hikvision представлені моделями KPL-40 і KPL-60. Безперебійний блок живлення YP-902-12-3 - трансформаторний тип, зі світлодіодним індикацією, можлива установка акумулятора.

На нашому офіційному сайті представлені надійні і стабільні джерела електричної енергії. Всі їх технічні характеристики можна детально вивчити і придбати блоки живлення для системи відеоспостереження в інтернет магазині, які повністю відповідатимуть індивідуальним потребам вашої системи. Виробники дають гарантію високої надійності і тривалого терміну експлуатації всієї продукції.

Новости