Blugirl, Блугёрл



Blugirl (Блугёрл) - популярний італійський бренд модного одягу. Фірма адресує свої роботи молодим жінкам і цілеспрямованим дівчатам, які мають прекрасне почуття стилю, прекрасний смак і любов до італійської моді.
Італійська модна компанія Blugirl (Блугёрл) випускає стильну і яскраву продукцію в стилі glam-casual (глам - кежуал). Марка була зареєстрована в тисяча дев'ятсот дев'яносто п'ятого року і відразу стала позиціонувати себе, як прогресивний молодіжний бренд. Перша ж колекція фірми мала грандіозний успіх і підкорила серця багатьох дівчат по всьому світу.
Авторами шедеврального бренду Blugirl (Блугёрл) виступили подружжя Анна Молінарі і її чоловік Жан-Паоло Тарабіні. В кінці двадцятого століття ці двоє вловили молодіжну хвилю, яка вимагала свободи і незалежності від усього модного світу, не терпіла рамок і кордонів і шукала самостійного способу для самовираження. Дебют бренду відбувся в Мілані (Італія) в дві тисячі другому році. Показ викликав небувалий ажіотаж серед молодих глядачів, присутніх на шоу, а так же більшості модних критиків.
Кажуть, що італійців складно здивувати чим-небудь в питанні моди, але дизайнерам молодого тоді ще бренду Blugirl (Блугёрл) це вдалося. За той час, поки йшов показ марка придбала величезну кількість шанувальників. Всі модні критики зійшлися на тому, що це просто унікальний і дуже перспективний бренд. Через п'ять років фірма вийшла на міжнародний рівень і зарекомендувала себе, як ексклюзивна марка, що випускає унікальну, високоякісну і модну продукцію.
На сьогоднішній день італійська модна компанія Blugirl (Блугёрл), що випускає модний одяг для дівчат і молодих жінок користується величезною популярністю по всьому світу. Високий відсоток купівельному і людську любов марка отримала завдяки своєму основному напрямку, яке полягає в повній свободі мислення та самовираження і відсутності кордонів з боку забобонів і будь-яких традицій. Красива продукція у дизайнерів бренду Blugirl (Блугёрл) з'являється шляхом змішування декількох різноманітних стилів. Гармонійне поєднання, найчастіше досить полярних напрямків, дають на стільки несподівані і оригінальні результати, що шанувальникам даної компанії багато разів доводилося дивуватися фантазії і нестандартного мислення дизайнерів бренду.
«Змішуючи і поєднуй!» - це девіз італійської марки Blugirl (Блугёрл), проголошений засновницею бренду - Ганною Молінарі. Вона радить своїм шанувальникам експериментувати з моделями своїх колекцій скільки завгодно. І варто зауважити, що не дивлячись на досконалу свободу, кожна колекція італійської марки Blugirl (Блугёрл) на стільки гармонійна, що моделі просто ідеально поєднуються між собою.
Для того, щоб гідно оцінити всю красу колекцій модного жіночого одягу від Blugirl (Блугёрл) потрібно мати дуже глибокий внутрішній світ і багату фантазію. За те якщо ви знайдете в собі сміливість надіти яскравий хутряний жилет фірми, або вінтажний піджак, або оригінальний, яскраво декорований кардиган, то отримаєте унікальний образ, який вигідно виділить вас з будь-якої юрби.
Продукція модного італійського бренду Blugirl (Блугёрл) розрахована на дівчат і молодих жінок у віковій категорії від п'ятнадцяти до тридцяти п'яти років, які люблять експериментувати над своєю зовнішністю. Клієнтки бренду самокритичні, волелюбні і вважають за краще вдосконалюватися і користуватися відповідною модною продукцією. Модна імперія Blugirl (Блугёрл) - це світ гламуру, шику і чарівності. Кожна дівчина, що потрапила в фірмовий магазин бренду, буде відчувати себе в ньому легко і невимушено. Ніколи продукція марки не долинає до кітчу і чогось викликає, грубого, вульгарного. Все, що виходить у світ з логотипом Blugirl (Блугёрл) - це незмінно жіночна і дуже елегантний одяг.
Величезна популярність одягу від цієї компанії спонукало керівництво на розширення репертуару бренду. Починаючи з двохтисячного року бренд випускає не тільки повсякденний одяг, але також і вечірнє вбрання, а так само модні сумки, розкішні аксесуари і багато іншого.
Бажаючи здивувати і порадувати своїх клієнток, дизайнери бренду Blugirl (Блугёрл) постійно експериментують з колірною палітрою і фактурою своїх колекцій.
Кожна колекція має ті ж почуттями, що і дівчата, яким адресовано дані роботи. Це і чуттєвість і ніжність, часом романтизм, а місцями і скептицизм. Легкість, сміливість і сором'язливість - все, що відчувають дівчата знайшло своє відображення в колекція знаменитого італійського бренду Blugirl (Блугёрл).
Високий попит на продукцію даного бренду дає можливість керівництву компанії Blugirl (Блугёрл) Не завищувати ціни на вироби і тому моделі фірми доступні практично кожної бажає дівчині. Цінова категорія бренду - «середній достаток і вище».


... замінити звичну блузку під діловий костюм вашим улюбленим кардиганом з легкої вовни. Маючи такий же відтінок, як у костюма, він буде створювати цікавий багатошаровий цибулю, на думку стилістів з компанії Blugirl.
9. Сховайте під сорочку
Згадайте, як в минулі часи, щоб не замерзнути в погано опалюваних класах, школярки надягали під форму теплі водолазки. На думку дизайнерів однією з са ... Читати повністю "

Теги: як носити светр, модні ідеї

... Вставки з мережива і перфорованих матеріалів, рукава, облямівки - модні рішення в одязі літа 2015. Прикладом тому можуть бути ці моделі з колекцій брендів Blugirl (1-2), Elie Saab:
імітація мережива
Ажурний візерунок, що імітує мереживо - один з актуальних принтів літньої моди 2015. На фото - моделі одягу з таким малюнком на тканині з колекції бренду Andrew Gn (1-2) і Murad Zuhair:
Ажурний три ... Читати повністю "

Теги: мереживо і ажупний трикотаж, імітації мережива

... Відомими серед представників всіх верств населення. Крім звичайних шапок «біні», пропонуються моделі «півників» в ретро-стилі 80-х років і ін. На фото - моделі в'язаних шапок з колекцій брендів Blugirl (1-2), Agness B (3), WORLD (4):
Модні тюрбани і чалми
Знову набули актуальності екзотичні головні убори східного походження - тюрбан і чалма. Якщо моделі бренду Saint Laurent (1 ... Читати повністю "

Теги: Капелюхи чоловічого стилю, широкополі капелюхи, канотье, кепі, панами

... моді не перший сезон: виглядають ефектно! Новизну моделям сумок надають модні леопардові принти, яскраві тони і каракуль, який раніше мало використовувався в цих виробах. На фото - моделі сумок брендів Blugirl (1-2), Valentino (3), Fendi (4), Cavalli (5), Diane von Furstenberg (6-7), Vionnet (8), Akris (9), Ermanno Scervino ( 10), Helmut Lang (11):
Клатчі з хутра
Хутряний клатч на дотик нагадує ... Читати повністю "

Теги: шарфи, сумки, муфти

... На фото - вироби брендів Versace (1-2), Marni (3-4), Emilio Pucci (5), Topshop Unique (6):
Імітація шкур леопарда як і раніше в честі. На фото - моделі виробів брендів Kate Spade і Blugirl:
Неймовірно популярні шуби в чорно-білу смужку. На фото представлені шуби брендів DKNY (1-3), Blugirl (4)
3. Модні Кейп
Кейп з хутра частіше використовуються як високостатусних елемент костюма, доповнюючи вечірні ... Читати повністю "

Теги: Кольорові, багатобарвні шуби, Кейп з хутра




Новости