Блузка з відкритими плечима

  1. Вчимося красиво оголювати верхню частину тулуба: фото
  2. Блузка, оголюються плечі: кордону відвертості
  3. Одяг з оголеними плечима: з чим носити?

Відверто глибокі вирізи, напівпрозорі вставки і провокують декольте стають все менш актуальними. У багатій колекції історії моди їм вже приготовлено почесне місце. Сьогодні на зміну чуттєвого оголення приходить урівноважений і гармонійний тренд - відкриті плечі. Ця чудова деталь силуету здатна створити романтичний настрій повсякденних образів і вечірніх сетів. Давайте дізнаємося, з чим найкраще виглядає блузка з відкритими плечима, і як з її допомогою створити гармонійний look.

Давайте дізнаємося, з чим найкраще виглядає блузка з відкритими плечима, і як з її допомогою створити гармонійний look

Вчимося красиво оголювати верхню частину тулуба: фото

Минуло майже півстоліття з тих пір, як жіночий одяг, що оголює плечі вперше стала хітом подіумів. У сучасних колекціях дизайнерів зустрічаються різноманітні моделі, красиво відкривають верхню частину тулуба і ключиці.

Сама відповідний тип фігури для напіввідкритій одягу - груша. У жінок, що володіють подібною конституцією, тонка талія, широкі стегна і округлі плечі. Такі гарні обриси неприпустимо приховувати від сторонніх очей. Стилісти рекомендують сміливо оголювати плавну лінію похилих плечей з однієї або обох сторін.

Стилісти рекомендують сміливо оголювати плавну лінію похилих плечей з однієї або обох сторін

Жінкам, що не володіє модельними параметрами краси, не варто засмучуватися. Якщо вам подобаються відкриті фасони, то вибирайте блузки темного або чорного кольору. Це згладить неідеальні пропорції тіла і вигідно піднесе м'який силует плечей.

Для дівчат з фігурою, схожою на перевернутий трикутник, подібний вибір одягу буде невдалим. Природна широта плечей додатково посилюється за рахунок відкритості блузи. Не варто також оголятися і невисоким жінкам з пишними формами. Обрізані по горизонталі моделі здатні ще більше зменшити зростання і розширити обсяги.

Дівчатам, які віддають перевагу одяг з відкритими плечима, не варто вибирати моделі з яскравими принтами. Адже модна блуза вже виглядає досить заклично за рахунок неординарності крою. Додаткові елементи декору і насичені фарби перевантажують модну конструкцію.

Наважуючись демонструвати всьому світу свої плечі, не забувайте за ними доглядати. Регулярне застосування скрабів, зволожуючих масок і поживних кремів помітно покращує стан шкіри. Для вечірніх нарядів допустимо використання тонуючих засобів з ефектом легкого мерехтіння.

Для вечірніх нарядів допустимо використання тонуючих засобів з ефектом легкого мерехтіння

Крім того, прагнення носити зрізані речі може стати відмінним стимулом для занять в спортзалі.

Блузка, оголюються плечі: кордону відвертості

Актуальний тренд швидко підхопили багато кутюр'є, включивши оригінальні моделі в нові колекції весна-літо. Серед великої кількості фасонів зустрічаються найрізноманітніші форми вирізів:

Серед великої кількості фасонів зустрічаються найрізноманітніші форми вирізів:

  • човник - скромно і лаконічно, використовується в створенні ретро образів;
  • корсет - горизонтально зрізаний верх з неглибоким декольте створює легку інтригу;
  • асиметрія - односторонньо оголення надає сету помірну сексапільність;
  • широко відкриті плечі - вносять в наряд тонкі нотки чуттєвості.

Зрізані речі в цілому не доставляють будь-яких незручностей при носінні. Вони дозволяють легко регулювати ступінь відкритості. Для того щоб надати більше впевненості при активних рухах допустимі вшивки з сіточки або серпанкових тканин. Така одяг не буде розстібатися або зісковзувати з тіла.

При покупці одягу з оголеними плечима багато дівчат стикаються з проблемою вибору зручного бюстгальтера. Ідеальним варіантом вважається модель без бретелей. Якщо в такій білизні дівчина відчуває себе не дуже впевнено, то можна зважитися на бюстгальтер традиційного виду. Щоб це виглядало органічно, лямки повинні бути підібрані до блузі за кольором. Вони не повинні бути широкими і врізатися в тіло, залишаючи некрасиві відмітини на шкірі. Краще, якщо бретельки виглядають у вигляді тонкої смужки з прозорого силікону.

Одяг з оголеними плечима: з чим носити?

Якщо уважно придивитися до модних колекцій останніх років, то легко виявити підвищений інтерес кутюр'є до одягу в стилі бохо і бохо шик. Окремі елементи цього напрямку присутні в романтичних сетах, зручних комплектах для прогулянок, розкішному вбранні для вечірок. Відомо, що однією з ключових деталей бохо стилю вважається сільська блузка на гумці з відкритими плечима, прикрашена мереживним плетінням. Вона чудово поєднується з довгою пишною спідницею, брюками кльош від коліна або джинсами із завищеним поясом.

Вона чудово поєднується з довгою пишною спідницею, брюками кльош від коліна або джинсами із завищеним поясом

Дівчатам, які віддають перевагу одяг в стилі casual, неодмінно сподобається яскрава блузка з відкритими плечима і воланами. Вона відмінно гармонує з брюками скинни, вузькими джинсами, спідницею олівець або міні. Залишається лише додати зручні мокасини або балетки і скромну біжутерію.

Якщо вибрати відкриту модель з довгими рукавами нейтральній забарвлення, то до неї вже будуть потрібні туфлі човники на високому ходу. У такому вбранні можна відправитися на роботу, попередньо накинувши на плечі легкий жакет або кофточку.

Для офісу також підійде біла, бежева або чорна блузка з відкритими плечима і рукавами ліхтариками. Разом з подовженою спідницею годе виходить відмінна композиція. З аксесуарами слід поводитися стримано. До діловому образу підійде взуття з закритим носком нейтрального кольору, легкий шарф або довга нитка бус.

Відкритий трикотажний топік без рукавів на тонких бретелях-зав'язках представляє відмінну основу для створення повсякденних образів. Він ідеально поєднується з будь-якими фасонами штанів і спідниць з деніму.

Він ідеально поєднується з будь-якими фасонами штанів і спідниць з деніму

Тим, хто хоче виглядати по-справжньому стильно і ефектно, варто звернути увагу на нову дизайнерську розробку - модель сорочкового крою. Її особливість полягає в незвичайних вирізах фігурної форми, які відкривають плечі, і не зачіпають зону декольте. Що примітно, в моделі зберігається комір під горло і застібка на ґудзиках.

Що примітно, в моделі зберігається комір під горло і застібка на ґудзиках

Одяг з оголеними плечима: з чим носити?

Новости