Блузка з відкритими плечима: всі грані спокуси!

  1. Кому йде блузка з вирізом кармен?
  2. Блузка з відкритими плечима в ваших образах

Оголюють плечі блузки виглядають привабливо і сексуально, але при цьому не вульгарно і не дуже відверто. Такі моделі здатні знайти широке застосування в образах красунь на кожен день, романтичних луках. Але зважаючи на тривалий період забуття, багато жінок вже не знають, з чим носити блузку з відкритими плечима. До того ж незрозуміло, чи всім підходить такий специфічний виріз. Поговоримо про все по порядку і докладно.

Кому йде блузка з вирізом кармен?

У наш час дизайнери створюють не тільки блузки, але і сорочки з відкритими плечима, подивіться на фото нижче. І ті, і інші можуть стати частиною актуального гардеробу на теплі сезони. Але не кожній жінці підходить така модель вирізу.

сорочка з відкритими плечима в повсякденному образі сорочка з відкритими плечима в повсякденному образі

Отже, блузку з вирізом кармен можна носити струнким власницям фігур:

  • «Прямокутник»;
  • "пісочний годинник";
  • «Груша».

худим і тендітним панночкам така блузка допомагає зробити фігуру смачніше на вигляд завдяки традиційному вільному крою. «Груші» виріз кармен, особливо в поєднанні з модним широким воланом, дозволяє збалансувати пропорції. «Пісочний годинник» теж виглядають в такий спокусливою блузці досить ефектно.

блузка з відкритими плечима і воланом в комплекті блузка з відкритими плечима і воланом в комплекті

Однак слід розуміти, що подібна лінія вирізу завжди візуально розширює плечі. Тому жінкам з фігурою «яблуко», які від природи мають масивним плечовим поясом, варто уникати такої конструкції для блузок. Якщо у вас великий бюст, розмір якого не хочеться зайвий раз акцентувати і візуально збільшувати, то від вирізу кармен теж краще відмовитися.

Красуням з пишними формами в більшості випадків не підходить блузка з відкритими плечима, так як вона помітно ускладнює верхню частину образу.

Блузка з відкритими плечима в ваших образах

Незважаючи на те, що блузка з відкритими плечима виглядає цілком пристойно і жіночно, на роботу такі моделі носити не слід. Виняток, мабуть, становлять творчі професії. Тут цілком можна поєднувати блузу або сорочку з вирізом кармен з класичними брюками і спідницями.

Наступним найважливішим моментом при складанні луків є дотриманні гармонії пропорцій. Так як блузка має вільний, часто навіть трохи вайлуватий крій, комбінувати її слід тільки з низами прямого, звуженого або облягає силуету. У комфортному молодіжному сеті можна поєднувати блузку з бавовни, шовку або шифону з скинни брюками, джеггінси , Короткими шортами, джинсовим комбінезоном з звуженими штанинами або шортами. Доповнять образ сандалі, гладіатори, балетки, Сліпер, а також моделі ботильонов, туфель, босоніжок на стійкому каблуці або акуратною танкетці. Віддайте блузці провідну роль в комплекті, вибравши її в яскравій або світлій гаммі. А завершальним акордом молодіжного образу стане шкіряний рюкзак, сумка-мішок або почтальонка.

блузка з вирізом кармен і вузькі джинси в молодіжному цибулі блузка з вирізом кармен і вузькі джинси в молодіжному цибулі   поєднання з шортами поєднання з шортами

Не менш цікаво виглядають блузки кармен з прямими брюками і джинсами, моделями кльош . Такі комплекти універсальні, вони підходять жінкам будь-якого віку. Блузка в даному випадку може мати барвистий принт, бути будь-якого кольору і з будь-якої тканини на ваш смак. Сет з прямими брюками краще доповнювати взуттям на підборах. Моделі з кльошем від коліна відмінно виглядають з взуттям на стійкому або тонкому каблуці з платформою в ділянці носка. Сумка повинна бути проста, з м'якої шкіри або замші і не дуже велика: шопер, сумка-мішок, хобо, тоут. Прикрашена бахромою і модель без ручок теж підійде.

прінтована блузка кармен з джинсами кльош і босоніжками на платформі прінтована блузка кармен з джинсами кльош і босоніжками на платформі   комбінація з прямими брюками для творчих професій комбінація з прямими брюками для творчих професій

Блузка з відкритими плечима прекрасно виглядає зі спідницею-олівцем, рік. Якщо ж вам хочеться поєднувати її з спідницею трапецією , Прямий моделлю, плісе або трохи расклешенной моделлю, то заправляйте блузку. Так жіночний комплект буде збалансованим з пропорційної точки зору. Спідниця для подібних образів може бути довгою, середньої довжини або трохи вище коліна. Короткі не підійдуть, так як з ними цибулю стає занадто відвертим за рахунок оголення двох зон відразу: і плечей, і ніг. Взуття найкраще вдягати на підборах, з усього різноманіття сумок вибирати клатчі в будь-якому, навіть самому креативному дизайні або моделі геометричной форми без декору.

блузка без рукавів зі спідницею годе і яскравими аксесуарами блузка без рукавів зі спідницею годе і яскравими аксесуарами   романтичний цибулю з расклешенной спідницею   блузка кармен з широким воланом і спідниця трапеція романтичний цибулю з расклешенной спідницею блузка кармен з широким воланом і спідниця трапеція

Не дарма чуттєвий виріз блузки отримав свою назву по імені пристрасної красуні, героїні знаменитої опери. Одягнувши таку цікаву річ, жінка відчуває себе крапельку іспанкою, фатальний, зухвалої і привабливою. При цьому жодна з норм пристойності не порушується, але образи за участю блузки з відкритими плечима вражають і полонять. Чудеса, чи не так?

фото:

1. © a-trendy-life
2. © fashionising.com
3. © patti
4. © larisacostea89
5. © miaventuraconlamoda-miaventuraconla
6. © cherrycherie
7. © leysteff
8. © 2016 CONDE NAST / Джерело vogue.com
9. © lookfortime

Текст: Валентина Чайко

Кому йде блузка з вирізом кармен?
Кому йде блузка з вирізом кармен?
Чудеса, чи не так?

Новости