Боби мунг в масці для особи

  1. Автор косметики з бобів мунг - новий тайський бренд
  2. Де купити боби мунг в масці

Побачила несподівано в 7-Eleven в Паттайя, недалеко від нашого кондомініуму , Ось такий непримітний пляшечку з написом Mung Beans 100%, боби мунг . Всередині - белесо-зелений порошок. Побачила несподівано в 7-Eleven в Паттайя, недалеко від нашого   кондомініуму   , Ось такий непримітний пляшечку з написом Mung Beans 100%,   боби мунг

Тайська маска-порошок з бобів мунг

Виявляється, це маска-порошок з бобів мунг - mung beans, маш, а по-ботанскі Vigna radiata, або золотиста квасоля. Здивувалася я не по-дитячому чергового особистого б'юті-відкриття, тому що ці самі боби мунг у мене відмінно йдуть в хід замість тривіального гороху або новомодної сочевиці в вегетаріанські розвантажувальні дні. Так-так, рецептом обов'язково поділюся в найближчі пости, дорогі рукодільниці, - вже передбачаю очевидні коментарі до статті 🙂

Повертаючись до бобів баранів: і хіба може якийсь горох бути корисним ще й для шкіри ?! Ще й зовнішньо ...

Ще й зовнішньо

Маш на робочий стіл не бажаєте встановити?

Взяла - варто диво тайського косметпрома 50 батів. Будинки, наспівуючи пісеньки під душем, все це справа розвела водою і почала всіляко вживати за призначенням. Ось що вийшло.

  • Маска з бобів мунг - відмінний скраб. Чистить м'яко, не дратуючи і не пошкоджуючи шкіру. набагато ніжніше Танаки , Але і не такий капітальний і лікувальний: думаю, на наявність або відсутність акне маш на обличчі ніяк не вплине. Частинки в порошку різного розміру, і мені здалося, що це дуже класне якість для скрабу.
  • Виявилося, що зелена горохова маса добре живить і тонізує шкіру - та така ніжна після 10-хвилинної домашньої СПА-процедури!
  • Запах у порошку мунг - один в один як у звичайного гороху. Користуватися такою маскою забавно: кожне застосування у мене викликає веселі картинки - дитинство, дача, кучеряві грядки з солодким горошком.
  • Витрата порошку виходить гранично економічним, і крихітного бутилька на 60 гр вистачило на пару місяців регулярних застосувань.

Вердикт: дуже придатна і кумедна косметична примочка. До того ж у складі, крім перемелених бобів мунг, немає ні-чо-го. Ось воно, косметичний золото - без сульфатів, парабенів, формальдегідів, силіконів та іншої хімічної єресі! А ви говорите, вся тайська косметика - фу-фу-фу! Просто кошти її вибирати треба, товариші, ретельно. Втім, російської, французької та зімбабвійськой косметики ця банальщина теж стосується.

Втім, російської, французької та зімбабвійськой косметики ця банальщина теж стосується

Виявилося, ці зелені товариші - розумні хлопці!

Автор косметики з бобів мунг - новий тайський бренд

... який відкрився мені разом з цією маскою. Називається Suanpana. На фото є адресу сайту виробника, раджу туди зайти і познайомитися з розсипами натуральних, якісних і недорогих засобів з тамаринду, кунжуту, кокоса і інших рослин Південно-Східної Азії. Неоране поле для жіночих досліджень мені відкрилося на цьому сайті, і руки мої вже трясуться від цікавості, а оченята гарячково горять пристрастю намазати і втерти!

Цікаво, що кошти від «Суанпана» в магазинах я примітила вперше. Поруч з маскою з mung beans красувалася заклично «Вода з карамболи» - щось на зразок соку з цього дивного фрукта в якості лосьйону для обличчя. Але це вже зовсім інша історія, сподіваюся її розповісти незабаром.

Де знайти сайт Suanpana

Де купити боби мунг в масці

  • У Таїланді - в деяких Севен Елевен з розширеним асортиментом кремів-шампунів.
  • У Росії - шукайте у дистриб'юторів тайської косметики або в інтернет-магазинах, на Ібей і т.д.

Я поки не знаходила ні один сайт, але асортимент постійно змінюються. Мабуть, я зараз хвалюся, але ще рік тому пудра Срічанд була майже нікому не цікава, в Рунеті відомостей про неї майже не було. після серії статей про Srichand Powder відразу кілька магазинів поповнили свій арсенал цим автентичним азіатським засобом, а мої тексти безсоромно поставили як опис товару. Але і це вже зовсім інша історія!

Але і це вже зовсім інша історія

Mung Beans Natural Mask від Suanpana

Шукати маску з бобів маш в інтернеті так: повна назва - Mung Beans Natural Mask, марка - Suanpana. Рекомендую від душі і навіть безтактно наполягаю, щоб таких натуральних засобів було більше в арсеналах моїх красунь-читачок.

З побажаннями гладкою шкірки і райдужно-горохового настрою, щиро ваша, красуня Marta

Маш на робочий стіл не бажаєте встановити?

Новости