бордові ботильйони

  1. Де купити бордові ботильйони?
  2. З чим носити бордові ботильйони?

бордові ботильйони , Популярні останні кілька років, додадуть вашому образу одночасно і жіночність, і загадковість. Підібравши правильний одяг, ви станете по-справжньому елегантною леді. Як і з чим носити бордові ботильйони, розповімо далі.

з чим носити бордові ботильйони,

На фото бордові ботильйони Fendi.

Де купити бордові ботильйони?

Сьогодні інтернет-магазини поряд з класичними моделями пропонують замшеві бордові ботильйони і оригінальні моделі зі стразами. Насправді, купити бордові ботильйони - значить правильно інвестувати гроші в свій образ. Оскільки сині джинси - річ, з якою вони поєднуються самим шикарним чином, - знайдеться в гардеробі будь-якої модниці.

З чим носити бордові ботильйони?

Бордовий - густий темний відтінок червоного - об'єднує кілька кольорів. Це і темно-бордовий, майже каштановий, і оксамитовий відтінок червоного вина, і терпкий бургунди, і насичений кармін. Бордовий і чорний - майже класика. Але цей по-справжньому кардинальський колір можна поєднувати з сірим, синім, коричневим, зеленим, і навіть рожевим.

Той факт, що саме взуття бордового кольору, дозволить вам підібрати стильні бордові аксесуари в тон. Наприклад, бордові ботильйони і бордова сумка - безпрограшний варіант і гарне доповнення образу. Якщо говорити про одяг, то до такого багатого кольору підійдуть жіночні моделі суконь, вузькі штани або джинси і в'язані светри нейтральних відтінків.

Бордові ботильйони з сірим і чорним. Як вже зазначалося раніше, чорний - один з найбільш підходящих кольорів для бордового ансамблю. Тому можна поєднувати взуття та одяг цих квітів в будь-яких варіаціях. Ви можете надіти як бордовий костюм і чорні ботильйони , Так і чорний костюм з ботильйони бордового кольору. Однак і в тому, і в іншому випадку вас слід подбати про правильні аксесуарах.

Якщо такий варіант вам здається занадто пафосним, ви можете розбавити образ сірими і білими речами. Наприклад, звичні сині джинси, біла сорочка, сірий в'язаний светр і бордові ботильйони на підборах. В даному випадку образ слід врівноважити бордовим аксесуаром, наприклад, сумкою. Однак, якщо ви надягнете ботильйони бордового кольору з темними речами, колірна пара вам не знадобиться.

Якщо модель ботильонов дозволяє, джинси або штани ви можете заправити у взуття. В іншому випадку, краще носити їх на випуск. Для того, щоб надати образу ставність, носите бордові ботильйони на шпильці або високих підборах. До речі, в такому вигляді можна відправитися на роботу, а вже там перевзутися в бордові туфлі , Наприклад.

До речі, в такому вигляді можна відправитися на роботу, а вже там перевзутися в   бордові туфлі   , Наприклад

Все-таки краще з ботильйони носити джинси. Але і штани ви можете надіти, тільки за умови, що на них немає стрілки. Крім того, замість сірого можна спробувати коричневий або бежевий, а також любий їх відтінки від молочного, майже білого, до кавового і шоколадного. Тільки намагайтеся, щоб ваш одяг був по можливості простого крою. Тоді ваші бордові ботильйони НЕ вислизнуть від захоплених поглядів.

Тоді ваші бордові ботильйони НЕ вислизнуть від захоплених поглядів

Бордові ботильйони і рожевий. На перший погляд бордовий і рожевий - дуже незвичайне поєднання, оскільки м'який романтичний рожевий в прямому сенсі протистоїть влади і впевненості бордового. Але саме завдяки такому контрасту можна отримати одні з найбільш виразних жіночних образів. Дивіться самі, як легко бордові ботильйони на високих підборах перетворюють рожеву блузка. Підкресліть образ витонченими прикрасами, і ви будете виглядати урочисто навіть в джинсах.

Ще один цікавий прийом - поєднувати ботильйони бордового кольору з рожевою сумкою. В цьому випадку вам слід заручитися підтримкою колірної пари у вигляді будь-якого елементу одягу. До речі, поєднання бордового і рожевого можна використовувати по-іншому. Зворотний варіант - рожеві туфлі і бордове плаття - працюють при правильно підібраних тонах і аксесуарах.

Бордові ботильйони і синій. Винні відтінки завжди добре виглядали з синім і блакитним. Пограйте з насиченістю і спробуйте вписати бірюзовий. Наприклад, сірі джинси, блузка винного кольору, бірюзовий піджак і ботильйони кольору бургунди.

Бордові ботильйони і хакі. Бордовий і зелений - протилежні одна одній відтінки. І тим не менше, їх досить органічно можна вписати в образ. Наприклад, сірий светр, спідниця-олівець бордового кольору, бордові ботильйони на танкетці або підборах і куртка кольору хакі. Зворотний варіант, коли на вас зелені ботильйони , Теж працює. Насправді, з бордовим можна поєднувати практично будь-який відтінок зеленого. Головне - у бордовою взуття повинна бути колірна пара.

Головне - у бордовою взуття повинна бути колірна пара

Бордові аксесуари - сумка, пояс, парасолька - одні з найзагадковіших в гардеробі жінки. І якщо дуже добре пошукати, можна їх там знайти. Не позбавляйте себе задоволення бути витонченою і загадковою. Все, що вам потрібно зробити - купити бордові ботильйони або чоботи бордового кольору .

Посилання по темі:

А ще у нас є статті про ...

Де купити бордові ботильйони?
З чим носити бордові ботильйони?
Де купити бордові ботильйони?
З чим носити бордові ботильйони?

Новости