Босоніжки 2018: 33 стильних варіантів для вашого гардеробу

  1. Модні кольори і принти на босоніжки весна-літо 2018
  2. Стильний декор модних босоніжок весна-літо 2018 тренди новинки фото
  3. Актуальні босоніжки на товстому каблуці весна-літо 2018 новинки тенденції фото
  4. Модні босоніжки на скошеному підборах весна-літо 2018 новинки тренди фото
  5. Модні класичні босоніжки весна-літо 2018 новинки тенденції фото
  6. Модні босоніжки на шпильці весна-літо 2018 тренди новинки фото
  7. Модні босоніжки на високій платформі весна-літо 2018 новинки фото
  8. Модні босоніжки на танкетці і товстій платформі весна-літо 2018 тренди новинки фото
  9. Модні традиційні моделі босоніжок весна-літо 2018 новинки фото
  10. Оригінальні і стильні моделі босоніжок весна-літо 2018
  11. Кращі фото модних босоніжок весна-літо 2018

Як тільки настає весна, сонечко все частіше і довше гріє нас за винятком рідкісних днів, коли йдуть весняні зливи. А для модниць, крім можливості ніжитися в променях сонця, весна - час прибирати в шафи всю зимове взуття і надягати легкі і жіночні босоніжки, Сліпер, балетки і сандалі.

Всі ці варіанти гарні, але з них найбільш урочистими можна назвати босоніжки. Вони не просто є довершує деталлю вашого лука, босоніжки також стрункою ноги, підкреслюють тонус литкових м'язів і взагалі в них ви виглядаєте чудово і в шортах, і в сукні, і в офісному костюмі.

Це взуття залишається незмінно улюбленої жінками вже багато років, але щороку дизайнери змагаються придумати ще більш хитромудрі форми, додати їм фарб і розширити доступні дівчатам моделі, щоб кожна могла придбати вподобані їй модні босоніжки літо 2018 фото.

Модні кольори і принти на босоніжки весна-літо 2018

Ну і на завершення розповіді про модні босоніжках варто відзначити, що в новому сезоні дизайнери не стали зациклюватися на однотипних і нудних моделях босоніжок. Літо повинно бути жарким і яскравим, тому краще вибирати взуття, яка буде піднімати настрій і радувати. На світових подіумах в 2018 році можна зустріти як моделі, виконані в нейтральній кольоровій гамі, так і варіанти яскравих відтінків.

У моді буде літнє взуття в синіх, червоних, а також жовтих тонах. Популярні також босоніжки класичних кольорів - чорні, бежеві, сірі, білі. Не варто забувати про барвистих літніх візерунках на взуття, строкатих принтах і незвичайних деталях-прикрасах!

Не варто забувати про барвистих літніх візерунках на взуття, строкатих принтах і незвичайних деталях-прикрасах

Стильний декор модних босоніжок весна-літо 2018 тренди новинки фото

Стрічки - не єдиний декор модних босоніжок на літо 2018. Звичайно ж, дизайнери прагнули створити самі незвичайні і запаморочливі босоніжки, які прикували б вся увага до ніжок своєї власниці. Так, колекції весни-літа 2018 відрізняються буйством фарб, пір'ям, стразами, кристалами, металевими деталями та іншими декоративними деталями. Одним з найбільш часто зустрічаються прикрас став бантик зі шкіри або текстилю.

Актуальні босоніжки на товстому каблуці весна-літо 2018 новинки тенденції фото

Перше, що кидається в очі при перегляді модних колекцій - це велика кількість взуття на товстому стійкому каблуці. Таким чином дизайнерам вдалося поєднати в літнього взуття два найважливіших якості - комфорт і елегантність. На модних показах зустрічалися босоніжки, як на високому товстому каблуці, так і на низькому, проте високий каблук все ж виявився в пріоритеті, що наочно продемонстрували Proenza Schouler, Rag and Bone, Ralph Lauren, Saint Laurent.

Модні босоніжки на скошеному підборах весна-літо 2018 новинки тренди фото

Креативний директор будинку моди Nina Ricci Пітер Коппінг сильно виділився на тлі більшості модних дизайнерів в цьому сезоні. У той час, коли вони черпали натхнення в 70-их, Коппінг черпав його в 40-их. Це відразу кидається в очі при першому ж погляді на модні босоніжки весна-літо 2018, представлені брендом. Дерев'яний каблук, тонюсенький ремінець на щиколотці (або зовсім ремінець відсутня), багато лакових моделей і найефективніша деталь - скошений в сторону носа каблук, який утворює з підошвою кут менше 30 градусів. Дуже елегантний варіант для прихильниць класики і ретро.

Модні класичні босоніжки весна-літо 2018 новинки тенденції фото

Оскільки в століття урбанізації жінки проводять максимально багато (якщо не всі) часу в місті, дуже сильно відчувається тиск залізобетонних конструкцій, світлового і звукового шуму, а висотки з усіх боків тиснуть на нас. У такій незатишній обстановці зростає бажання оточити себе натуральними матеріалами в квартирі або скоріше вибратися на природу. Прагнення повернутися до всього натурального продиктувало один з головних трендів, яким відповідають модні босоніжки літо 2018 фото. У колекціях превалюють натуральні шкіряні, замшеві і текстильні босоніжки з каблуком або танкеткою з пробки або дерева.

Модні босоніжки на шпильці весна-літо 2018 тренди новинки фото

Важко знайти таке взуття, яка за своєю привабливості і затребуваності зможе конкурувати з босоніжками на високій шпильці. Незважаючи на численні скарги модниць на те, що в такому взутті ніжки надзвичайно швидко втомлюються, вона не поспішає здавати свої лідируючі позиції. Та й чи варто? Босоніжки на шпильці візуально витягають силует, прибирають пару-трійку зайвих кілограмів і приковують вся увага до своєї господині. Саме тому шпилька знову і знову з'являється на модних показах і в домашніх гардеробних. У весняно-літньому сезоні шпильку запропонували носити Miu Miu, Balmain, Haider Ackermann та інші відомі бренди.

Модні босоніжки на високій платформі весна-літо 2018 новинки фото

Незрівнянний Роберто Каваллі не перестає радувати і дивувати своїх багатомільйонних прихильниць оригінальної, нетривіальною, але в той же час приголомшливо красивої взуттям. І ось на цей раз колекція весна-літо 2018, нібито спеціально створена для відпочинку на березі океану і прогулянок на білосніжній яхті, представила світу босоніжки на високій товстої набивної платформі, з ремінцями, недбало намотаних навколо щиколотки.

Всі моделі були виконані зі шкіри «рептилії» і «крокодила», а деякі були ще й щедро прикрашені величезними кристалами. Браво, Каваллі! А ось дизайнер і креативний директор будинку моди Marni - Консуело Кастільйоні порадувала гостей показу максимально несподіваним варіантом босоніжок, який поєднав у собі давньо-японські шльопанці і ультрасучасні снікерси. Таке поєднання ляпас і кросівок, присмачене величезною платформою яскравого забарвлення, припаде до душі спортивним модницям, для яких «комфорт» - не порожнє слово!

Модні босоніжки на танкетці і товстій платформі весна-літо 2018 тренди новинки фото

У 2018 році товста платформа і танкетка складуть гідну конкуренцію стандартному каблуку, що не дивно, адже в такому взутті можна проходити хоч цілий день, не відчуваючи болісне незручність, пов'язане з втомою ніг. Примітний і той факт, що кожен дизайнер робить ставку на оригінальність, на взуття з так званої родзинкою.

Сучасна мода не терпить однотипності і буденності, завдяки чому нашій увазі були представлені найрізноманітніші виконання літніх босоніжок на платформі. Наприклад, Michael Kors, Roberto Cavalli і Stella McCartney поєднали в одному образі досить грубу підошву і жіночну, витончену шнурівку, звабливо оперізує область жіночих щиколоток, бренд Miu Miu зробив ставку на величезної висоти платформі, яка була прикрашена модним квітковим принтом, а Salvatore Ferragamo вважав за краще додати до товстій підошві масивний каблук.

Модні традиційні моделі босоніжок весна-літо 2018 новинки фото

Традиційні моделі босоніжок в актуальних колекціях займають зовсім небагато місця, але все ж вони є, і наш інтерес буде спрямований саме на них, так як швидко перебудуватися на ультрамодні моделі з вигадкою, навряд чи вийде у переважної більшості модниць. Відразу слід сказати, що босоніжки майбутнього сезону майже всі на високих підборах, це загальна тенденція, наявність ж, в деяких колекціях, моделей без каблуків, виняток, який підтверджує правило.

Класичні моделі мають традиційну форму каблука - це чарка, прямий тонкий каблук і шпилька. Майже всі моделі цього стилю мають, хоч і невелику, але обов'язкову платформу, моделей на тонкій підошві майже немає. До речі, особливо слід підкреслити, що всі сучасні моделі босоніжок виконані на нескінченно зручних підошвах, а каблук, яким би високим він не був, абсолютно не відчувається, в сенсі зручності пересування. При носінні відчувається жорстке кріплення і монолітність каблука та підошви, а це важливо, тим більше, що основний напрямок, заявлене модою на майбутній сезон - це максимальну зручність і якість виконання. Досягти таких висот досконалості моделей босоніжок стало можливим завдяки використанню виробниками високих сучасних технологій.

Оригінальні і стильні моделі босоніжок весна-літо 2018

Оригінальні і стильні моделі босоніжок весна-літо 2018

Вже ні для кого не новина, що сучасна мода повна несподіванок. Сміливі кольору, неординарні конструктивні рішення, нетипові матеріали, несподіване змішання стилів, незвичні форми - все це присутнє мало не в кожній новій колекції модного взуття весна-літо 2018. Новий теплий сезон також приготував свої сюрпризи. Взяти хоча б Vivienne Westwood і Thakoon, які знову запропонували носити клогі, тобто босоніжки на натуральній дерев'яній підошві. У той же час Versace і Emilio Pucci запропонували босоніжки на високих прозорих підборах із пластику, а бренд Marni замінив танкетку циліндричними порожніми фігурами.

Кращі фото модних босоніжок весна-літо 2018

Для дизайну верху босоніжок в моделях, представлених в актуальних показах, використовуються найрізноманітніші матеріали. Крім традиційного використання шкіри, безліч моделей з тканини, таких як оксамит, ажурних тканин, атласу, деніму, замші, напівпрозорі матеріали. Самі фасони описати абсолютно неможливо, політ фантазії дизайнерів в майбутньому сезоні не обмежується ні чим, а прагнення одне - створити яскраву є повторюваною модель з великою часткою творчості. Якщо дати загальну характеристику, то в босоніжках нового сезону присутній максимум ремінців, тесемок, шнурів, все це достаток переплітається, зав'язується і застібається самим немислимим і химерним чином. Кожна нова модель в показах це якесь - то оригінальне дизайнерське рішення, неповторне і сміливе.

джерело

Та й чи варто?

Новости