БОТФОРТИ. Як і з чим носити високі чоботи. Модні ботфорти 2015. Фото

  1. МАКСИМАЛЬНО ВИСОКІ БОТФОРТИ
  2. БОТФОРТИ на шпильках
  3. ГОЛЬФИ-БОТФОРТИ або БОТФОРТИ-ПАНЧОХИ
  4. БОТФОРТИ НА стійкому каблуці
  5. БОТФОРТИ на плоскій підошві або низьких підборах
  6. БОТФОРТИ НА ПЛАТФОРМІ

Ботфорти - взуття не на кожен день, так думають багато, в тому числі і моя мама Ботфорти - взуття не на кожен день, так думають багато, в тому числі і моя мама. «Височезні і незручні .. І як ти в них ходити будеш ??» - приблизно такі коментарі я вислуховувала кожного разу після придбання нової пари чобіт. Стильні, епатажні, ефектні, сексуальні, але не завжди зручні - такими були мої найулюбленіші ботфорти ще кілька років тому. Але сьогодні все змінилося. З малятком донечкою доводиться вибирати інші моделі. Ботфорти на плоскій підошві або невеликому каблуці - абсолютно невичурние, комфортні, і не менш красиві і модні. Давайте, нарешті, гідно оцінимо ВИСОКІ САПОГИ.

Трішки історії

Спочатку ботфорти далеко не дамський предмет гардероба. Винайдені ще в Середні століття для військових вершників, кавалерійські чоботи в той час були найзручнішим взуттям - високими, жорсткими, негнучкими, зате допомагали воїну довгий час триматися в сідлі.

У Росії вони стали носитися трохи пізніше, в XVII-XVIII століття, і вже не тільки військовими, а й представниками вищих станів, дворянством.

У наш час ботфорти пережили справжній бум в кінці 80-х - початку 90-х, коли вийшов фільм «Красуня» з Джулією Робертс. Мільйони жінок у всьому світі не могли відірвати погляду від прекрасних ніжок головної героїні в ультрависоких ботфортах на шпильках. З тих пір вони практично не сходять зі світових подіумів, в 2015 році змінюється лише їх конфігурація. Залишилося тільки з'ясувати, з чим носити ті чи інші ботфорти, як комплектувати і як вибирати, а також, які моделі можна назвати наймоднішими.

види ботфортів

Насправді різновидів ботфортів чимало. Їх можна розділити по висоті халяви (класичної довжини або високі ботфорти), щільності облягання, матеріалу (шкіряні, замш, комбіновані), підошві (плоска або платформа), наявності каблука (шпилька, середній, низький каблук) або його відсутності, і навіть сезону !

З ЧИМ НОСИТИ

МАКСИМАЛЬНО ВИСОКІ БОТФОРТИ

Незважаючи на величезну популярність взуття на плоскій підошві, ботфорти з дуже високою халявою (до середини стегна і навіть вище) знову на піку своєї слави. І не тільки у провідних дизайнерів і будинків моди, але і на вулицях великих міст, досить простежити за найпопулярнішими стритстайла-блогерами. Хоча в реальному житті до такого взуття потрібен особливий підхід.

Високі ботфорти гарантовано справляють незабутнє враження на оточуючих, тому носити їх треба вміло. З високими чоботами ботфортами будь-який образ незмінно набуває нотку сексуальності. Як не «сфальшувати» і не виглядати пішло в високих чоботях? Спробуємо розібратися.

Почну з того, що пора позбавлятися від стереотипів. Екстремально високі чоботи і міні - це завжди вульгарно. Іноді це не тільки не пішла, але і дуже-дуже стильно і красиво. Просто плаття або спідниця повинні бути підібрані ідеально. Верх не повинен виглядати дешевим і дуже відкритим. У плаття - ніяких глибоких декольте, додаткових вирізів, занадто наляпісто деталей. Почну з того, що пора позбавлятися від стереотипів

А ось зі спідницею і светром можна пограти. Цікаво буде виглядати об'ємний верх. Наприклад, коротка спідниця-сонце і оверсайз пуловер. Замість спіднички можуть бути жіночні шортики. Вибираємо сукню-туніку как-будто з чужого плеча - і спідниця вже не потрібна!) Осінньо-зимовий верх - найчастіше це або пальто або шуба. фото А ось зі спідницею і светром можна пограти

Джинси, вузькі брюки, легінси з гіпервисокі ботфортами теж доречні, особливо якщо чоботи замшеві
Джинси, вузькі брюки, легінси з гіпервисокі ботфортами теж доречні, особливо якщо чоботи замшеві. Тільки врахуйте, що модні будинки в сезоні 2015 року, все ж пропонують більшість образів з жіночними сукнями і міні спідничками!

БОТФОРТИ на шпильках

Підкреслюють жіночність і привабливість їх власниці, візуально подовжують ноги і роблять силует витонченіше. Халяву у таких ботфорт найчастіше до середини або трохи вище коліна. Мабуть, ботфорти на шпильці є не менш провокаційними, ніж попередні. Незважаючи на класичну висоту халяви, вибирати і носити їх слід з часткою обережності. Тут важливо не переборщити з залученням уваги, адже навіть з мінімальним декором ботфорти на шпильці, особливо високою -10-14 см, це виклик! Тільки грамотний наряд і почуття міри не дозволять сексуальність перетворити в вульгарність. Тут яскравий декор часто зайвий, ідеально будуть виглядати матові чоботи без «стразиків і інших блискіток».

З чим носити чоботи-ботфорти на шпильці? В даному випадку у мене є тільки одна порада. Хочете виглядати елегантно? Тоді довжина сукні або спідниці не повинна бути екстремально короткій, а крій одягу не дуже обтягувати фігуру. Хочете виглядати зухвало і сексуально? Тоді облягає міні - найкращий варіант.

Хороші поєднання:

- з сукнею-водолазкою, трикотажним або в'язаним міні-сукнею, короткою спідницею з закритим топом. І само собою - ніякого глибокого декольте. Оголити можна тільки прекрасні ручки, а все інше тіло повинні бути максимально прикрите. Дуже красиві і модні луки можна з подовженими речами, практично закривають початок ботфорт. - з сукнею-водолазкою, трикотажним або в'язаним міні-сукнею, короткою спідницею з закритим топом

ГОЛЬФИ-БОТФОРТИ або БОТФОРТИ-ПАНЧОХИ

Ще один епатажний вигляд високих чобіт. Особливо улюблені мною, адже найчастіше такі чобітки виконані з тонкої, іноді ажурною тканини, і їх цілком можна носити навіть в теплу пору року. А ось для європейської зими краще вибирати панчохи-ботфорти щільніше, з додаванням акрилу, бавовни, з м'якої шкіри або замша.

З чим носити гольфи-ботфорти або ботфорти-панчохи? Продовжуємо дотримуватися правила - чим більше облягаючий низ, тим об'ємніше повинен бути верх, і навпаки. Хоча, як відомо, в кожному правилі є свої винятки. Найголовніше - ніяких штанів, створюємо жіночні образи з спідничками, шортиками і сукнями. З чим носити гольфи-ботфорти або ботфорти-панчохи

До речі, якщо придбати ботфорти ви поки не можете, а носити їх дуже і дуже хочеться, пропоную розглянути відмінний бюджетний варіант так званої «імітації високих чобіт», дуже модний останнім часом До речі, якщо придбати ботфорти ви поки не можете, а носити їх дуже і дуже хочеться, пропоную розглянути відмінний бюджетний варіант так званої «імітації високих чобіт», дуже модний останнім часом. Вам знадобляться лише колготи або легінси з особливим імітаційним малюнком і низька взуття в колір. фото

БОТФОРТИ НА стійкому каблуці

Класичний варіант високих чобіт. Ботфорти на товстому каблуці (каблук-стовпчик) відрізняється зручністю та більш строгий зовнішній вигляд. Такі моделі ідеальні для холодної білоруської зими. Вони стануть прекрасним доповненням до образів в стилі кежуал. Достатньо лише врівноважити масивний каблук об'ємної курткою або вільним пальто. У стиль мілітарі такі чоботи також відмінно впішутся.Носім все з тими ж сукнями, спідницями, шортами, брюками, вузькими джинсами так далі. Класичний варіант високих чобіт

БОТФОРТИ на плоскій підошві або низьких підборах

Це одна з тих моделей, яку можна носити і поєднувати практично з чим завгодно. Варіанти на плоскому ходу впишуться в будь-який гардероб (кежуал, спортивний, мілітарі) і краще інших підходять для повсякденного носіння. Оскільки дана взуття необременённая зайвою екстравагантністю, ви цілком можете вибирати моделі з яскравими деталями - пряжки, шкіряні вставки, шнурівка.

З чим носити ботфорти на плоскій підошві? З короткими в'язаними або трикотажними сукнями, сарафанах, міні-спідничками, теплими шортами, вузькими брюками, легінсами, джинсами-скинни. З чим носити ботфорти на плоскій підошві

БОТФОРТИ НА ПЛАТФОРМІ

У високих чоботях на платформі буде не менш зручно. Товста рифлена підошва до всього іншого забезпечить додатковий захист від холоду.

Високі чоботи на платформі найкраще поєднувати з сукнями та сукнями-светрами, щільними легінсами, шортами, джинсами. фото Високі чоботи на платформі найкраще поєднувати з сукнями та сукнями-светрами, щільними легінсами, шортами, джинсами

ЗІРКИ ЛЮБЛЯТЬ БОТФОРТИ ЗІРКИ ЛЮБЛЯТЬ БОТФОРТИ

Голлівудські суперстар носять високі чоботи і влітку і взимку. фото Голлівудські суперстар носять високі чоботи і влітку і взимку

САМІ МОДНІ БОТФОРТИ 2015 року

В принципі, ви не помилитеся, якщо купите абсолютно будь-які ботфорти з представлених на фото вище. Але наймоднішими ботфортами 2015 року, мабуть, можна назвати гіпервисокі чоботи з формоустойчивая халявою до стегна і вище. Вони можуть бути як на стійкому високому каблуці / платформі, так і на низькому.

Ще один тренд весни 2015 року - дуже високі замшеві або шкіряні чоботи-панчохи (чоботи-гольфи). Каблучок у них також може бути будь-яким. Такого плану чоботи є в колекціях Donna Karan, Tom Ford, Just Cavalli.

Фактура у більшості моделей стримана і благородна. Блиску і активного декору дуже мало. Нова модна фішка ботфорт сезону осінь-зима - прикраса перфорацією або вишивка. Таку красу в достатку можна побачити у Dolce & Gabbana, Versace. Фактура у більшості моделей стримана і благородна

Загальна тенденція при носінні наймодніших ботфортів 2015 - поєднання їх виключно з спідничками і сукнями. Сьогодні жіночність і стримана сексуальність в особливій пошані!

Олена Латишева

VN: F [1.9.22_1171]

Rating: 9.0 / 10 (8 votes cast)

І як ти в них ходити будеш ?
Як не «сфальшувати» і не виглядати пішло в високих чоботях?
З чим носити чоботи-ботфорти на шпильці?
Хочете виглядати елегантно?
Хочете виглядати зухвало і сексуально?
З чим носити гольфи-ботфорти або ботфорти-панчохи?
З чим носити ботфорти на плоскій підошві?

Новости