БПС-Банк: вклади в білоруських рублях і валюті | Інформаційно-довідковий портал Білорусі - interfax.by

Депозити БПС-Банку залишаються привабливими для приватних інвесторів за рахунок високих процентних ставок і зручних умов розміщення коштів

Депозити БПС-Банку залишаються привабливими для приватних інвесторів за рахунок високих процентних ставок і зручних умов розміщення коштів. Клієнти банку можуть скористатися як короткостроковими (65 днів), так і довгостроковими (до 3 років) вкладами.

БПС-Банк пропонує своїм клієнтам депозити, як в білоруських рублях, так і в іноземній валюті (USD, EUR, RUB), з яких ви зможете вибрати ті, що відповідають вашим побажанням. Найбільш привабливими в «рублевої» лінійці є термінові банківські депозити "Святковий" (на 65 днів під 22% річних) і "Перспективний" (на 18 місяців під 22% річних). Перевагою депозиту "Святковий" є і те, що, якщо після закінчення терміну кошти депозиту не будуть затребувані, їх автоматично переоформлять на депозит "Перспективний".

У валюті - "Динамічний" (на 1 і 3 роки), "Оптимальний" (на 6 місяців) і карт-рахунок "Універсальний" (на 1 рік). По депозиту "Динамічний" один раз на місяць вкладник може частково скористатися засобами (до суми незнижуваного залишку еквівалентної 700 доларам США) без втрати нарахованих відсотків. При достроковому розірванні договору відсотки нараховуються за пільговою шкалою ставок, а після 9 місяців - без перерахунку відсотків. Після закінчення терміну депозит автоматично переоформлюється на наступний термін.

Депозит "Оптимальний" привабливий тим, що при вимозі його через 3 місяці відсотки по депозиту не перераховуються.

Для прихильників банківських карток і можливостей затребувати кошти в режимі 24/7 цікавий буде також депозит "Універсальний" (USD, EUR) терміном на 1 рік під 8,25% річних (USD) і 8,75% річних (EUR), що поєднує в собі переваги карт-рахунку і банківського строкового депозиту.

Незатребувані депозит "Динамічний" і карт-рахунок "Універсальний" після закінчення терміну автоматично пролонгують на новий термін.

За всіма депозитами БПС-Банку передбачені щомісячна капіталізація, виплата доходу за будь-яку кількість періодів його нарахування, при цьому депозити можуть бути оформлені на ім'я іншої особи, а операції по ним відбуватися в будь-якому підрозділі банку.

Відповідно до декрету президента Республіки Білорусь № 22 від 04.11.2008, держава гарантує повне збереження грошових коштів фізичних осіб в білоруських рублях і іноземній валюті, розміщених на рахунках і (або) у вклади (депозити) і відшкодування 100 відсотків суми цих коштів у валюті рахунки або вкладу (депозиту).

Отримати додаткову інформацію про депозити для фізичних осіб можна на сайті банку або по телефону - 148 (дзвінок безкоштовний у стаціонарної мережі).

Віктор Михайлов

Новости