Браслет на ногу

  1. ножний браслет
  2. анклети

Анклети - це назва браслета на ногу, прикраси, яке носять на щиколотці, і яке стало неймовірно популярним останніми роками Анклети - це назва браслета на ногу, прикраси, яке носять на щиколотці, і яке стало неймовірно популярним останніми роками. Але не всі знають, що історія анклети вимірюється не століттями, а тисячоліттями. Браслети на зап'ястях і щиколотках носили ще древні люди епохи палеоліту. Виготовляли їх з бивня мамонта. Пізніше, вже в бронзовому столітті, їх стали робити з металу. Браслети на ногу носили стародавні шумери.

ножний браслет

Популярні вони були і в античні часи Популярні вони були і в античні часи. У стародавньому Єгипті браслети на ногу були супермодним прикраса жінок. Дружини знатних і багатих людей носили золоті або срібні анклети, які прикрашалися дорогоцінним камінням. Дружини будинків або рабині могли мати тільки ножні браслети з простих металів, а також зі шкіри або раковин.

В Індії з давніх часів анклети і понині це традиційна прикраса. Особливо любили ножні браслети східні красуні. Анклети, прикрашені різними підвісками, стали неодмінною прикрасою танцівниць, що виконують танець живота.

Чи не ослабла любов до анклети і в наші дні. Цей модний аксесуар надає образу вишуканість і елегантність. Важливо тільки правильно вибрати анклети з безлічі пропонованих моделей.

анклети

Якщо у жінки витончені, тонкі щиколотки, можна сміливо прикрасити їх як широким, так і тоненьким анклети Якщо у жінки витончені, тонкі щиколотки, можна сміливо прикрасити їх як широким, так і тоненьким анклети. При широких щиколотках, краще зупинити свій вибір на масивної моделі. Анклети носять з літнім взуттям - сандалями. Гарні вони і з туфлями-човниками. Не слід надягати ножний браслет поверх панчіх. Анклети носять тільки на голій щиколотці.

Браслети на ногу несумісні з діловим стилем Браслети на ногу несумісні з діловим стилем. Найбільш підходять вони до стилю бохо, до етнічних нарядам. Носять анклети з укороченими брюками, міні-спідницями, шортами, легінсами. Треба обов'язково подбати, щоб ноги були доглянуті, з акуратним педикюром, адже такий браслет привертає увагу саме до ніг.

Читати ще цікаві статті:


Новости