Браслет шамбала з натурального каменю. Ціни на браслети Шамбала з натуральних каменів.

Про браслетах з натуральних каменів шамбала сказано вже багато. Їх популярність дуже велика: тисячі людей у ​​всьому світі носять на зап'ястях браслети, що володіють магічною силою і дивовижною красою.

Цінність цих прикрас визначається в першу чергу тими каменями, з яких і складаються браслети Шамбала з натуральних каменів. Йдеться про натуральних коштовних і напівкоштовних каменях, що роблять на людину позитивний вплив і випромінюють тепло і силу. Штучний камінь не зможе дати людині природну енергію, незважаючи на всю свою красу.

Перли, агат, котяче око, кварц, онікс, аметист, опал - ось лише ті деякі камені, які застосовують для виготовлення браслетів. Кожен камінь має свої особливості і впливає на ті чи інші зони людського тіла. Буддійські монахи з покоління в покоління передавали чарівні секрети і вміли правильно користуватися природним багатством, направляючи його в потрібне русло.

Натуральні камені для браслетів Шамбала відбираються відповідно до різних факторів, в тому числі і за впливом на знаки Зодіаку. Не секрет, що у будь-якого зодіакального представника є камені-покровителі. Так, наприклад, на Тельців благотворно впливають онікс і агат, а на Близнюків аметист і перли. Для здоров'я Діви корисні будуть бірюза, котяче око, а для Терезів кварц, сердолік і цирконій. Як правильно підбирати браслети Шамбала по знаку зодіаку ви дізнаєтеся з відповідної статті на нашому сайті.

Успіх і фінансове благополуччя принесуть аметист, камінь «бичача кров» і гірський кришталь. Ті, хто хочуть поправити душевний стан і отримати позитивну енергію, повинні зупинити свій вибір на браслеті з натуральних каменів шамбала з бірюзи, корала і яшми. Ті, хто мріє нарешті знайти другу половинку або повернути гармонію у відносини отримають бажане завдяки браслету з аметисту, чорного агата і рожевого кварцу.

Загадковий гематит візьме гору над занепокоєнням і гнівом, він приборкає людини і внесе гармонію в його внутрішній світ. Люди, що займаються розумовим працею, можуть носити браслети з натуральних каменів шамбала з гірським кришталем. Цей камінь покращує стан пам'яті і допомагає сконцентруватися на важливих деталях.

Визнання, успіх, прибуток, достаток прийдуть до володаря браслети Шамбала з тигровим оком. Магічний тигрове око - це камінь ділових людей та воїнів: ці люди ніколи не втратять розсудливість і не вчинять необдуманих вчинків, оскільки камінь буде оберігати людей.

Однак слід пам'ятати, що браслет шамбала з натурального каменю змінить життя на краще і внесе спокій життя тільки в тому випадку, якщо всі камені в ньому підібрані зі знанням справи.


Крім статті "Браслети з натуральних каменів Шамбала" читайте також:

Новости