Браслет сили. Купити талісман браслет "Шлях Сили"

  1. Магічні властивості гематиту
  2. Про зарядці браслета сили
  3. Деталі носіння (зберігання) браслета сили

Браслет сили "Шлях Сили" запускає природні процеси очищення та відновлення цілісності свідомості. Сприяє розширеної усвідомленості в життя. Браслет сили дає підтримку і захист в будь-якому вигляді взаємодій (як соціальних так і магічних). Розкриває внутрішні джерела особистої сили і допомагає усвідомити якості сили як принцип.

При носінні браслет сили вибудовує тонкі тіла людини, прагне привести їх до еталонного і чистому станом, вибудовує красиву структуру. Зачіпає рівні від маніпури (астральне тіло) до сахасрари (надсвідомість).

Браслет сили сприяє напрацюванню енергетичної "стабільності", і розвитку природних захисних і очисних механізмів. Активує природну захисну функцію і робить її ефективною для всіх видів впливів і негативних впливів.

Браслет сили збільшує особисту силу, розкриває потенціал сили.
Розкриває багатогранні аспекти сили і сприяє розумінню сили як принципу, як якості. Дає розуміння "шляху сили".

Браслет сили створений на базі браслета з гематиту.

Магічні властивості гематиту

Гематит є символом хоробрості і мудрості. З давнину вважали, що він дає сили і невразливість в бою, сприяє збереженню оптимізму, хоробрості і волі. Гематит є оберегом для чоловіків, перш за все для воїнів. У стародавні часи шматочки гематиту зашивали в одяг, вішали на шию або ховали в взуття. Який іде на війну робили обережний змову на цей камінь, щоб він допоміг повернутися додому живим і здоровим.

Гематит покращує енергетику, зміцнює фізичне і ефірне тіла. Вважається, що він позбавляє свого власника від нападів гніву і необдуманих дій, надає почуття впевненості і захищеності. Цей камінь допомагає накопичити і використовувати енергію так, як цього хоче власник. Гематит дозволяє людині впливати своєю аурою на інших людей. У давнину гематит цінувався як найсильніший магічний амулет. У середні століття гематит був неодмінним атрибутом у магів, чаклунів і алхіміків. З його допомогою захищали себе від нечистої сили, викликали духів стихій, спілкувалися з душами померлих.

В процесі зарядки браслета сили природні властивості і якості гематиту посилюються, налаштовуються, до них додаються заклинання і впливу, якості і джерела сили. Крім того, сам талісман створювався і заряджався на природному місці сили.

Про зарядці браслета сили

Браслет сили "Шлях сили" заряджений вручну. Він пройшов якісну підготовку, зарядку, настройку та тестування.

Силу і енергії браслета сили здатний відчути практично будь-яка людина. Якщо ви володієте базової чутливістю, можете відчути енергії талісмана по фото. Фото робиться після зарядки, і несе в собі заряд або заготовку вже готового талісмана.

Якщо Ви не впевнені і хочете визначитися але не володієте базової чутливістю, подивіться уважно на фото, при цьому стежачи за своїми відчуттями. Це допоможе вам визначитися і відчути талісман на Вашому рівні чутливості.

Деталі носіння (зберігання) браслета сили

Інструкція по детальному носіння, зберігання, і використання браслета сили буде відправлена ​​Вам одночасно з посилкою.

Браслет сили "Шлях сили" виконаний на спеціальній гумці, стійкої до стирання. Стандартна довжина браслета 18-19см.

Новости