Брати наші менші: як вибрати найвірнішого вихованця

12:39 (Оновлено 12.11.2018 о 12:41)

Сервіс пошуку сім'ї бездомним тваринам GladPet вийшов на всеукраїнський рівень. За два роки роботи проект, який стартував в Одесі, розширив свою географію до 32 міст країни, і будь-яка людина може збільшити цей список.

«Принцип простий: на сайті gladpet.org будь-який бажаючий може безкоштовно розмістити інформацію про собаку або кішку, які шукають будинок. А люди, які хочуть собі завести домашнього вихованця, можуть його вибрати на єдиному ресурсі в зручному форматі, не виходячи з дому », - йдеться в прес-релізі проекту.

Шукати тварин на сайті можна по виду (кішка або собака), породі, статтю, віком та іншими особливостями. Також на сайті є розділ щасливих історій, де новоспечені господарі розповідають про свій особистий досвід в цій справі.

Крім сторінок з фото і коротким описом тварин, які потребують допомоги і шукають нових господарів, на сайті можна знайти адреси працюють притулків, волонтерських і зоозахисних організацій.

«На сайті gladpet.org можна знайти інформацію про тварин в пошуках будинку, притулках в вашому місті і дізнатися їх актуальні потреби, приєднатися до спільноти волонтерів. В розділі блог - більше дізнатися про зоозащіте, крутих ініціативах і кейсах допомоги тваринам в Україні. Зокрема, можна допомогти київським Гостомельському притулку , Одеському притулку « люблячі серця »і групі допомоги тварин в Вінниці », - сказано в прес-релізі.

Зокрема, можна допомогти київським   Гостомельському притулку   , Одеському притулку «   люблячі серця   »і   групі допомоги тварин   в Вінниці », - сказано в прес-релізі

Працює ресурс досить просто. Притулок або приватна особа розміщує на сайті детальну інформацію про вихованця, якому потрібен будинок. Користувач сайту вибирає тварина, зв'язується з контактною особою і домовляється про зустріч.

Для тих, хто не готовий або з якихось причин не може взяти вихованця собі додому, але хоче допомогти, є можливість стати волонтером і допомагати притулкам в догляді і прістройства тварин, або ж стати опікуном і піклуватися про якийсь конкретний тварину. Ще два цільових варіанти допомоги - притулку або проекту GladPet.

Щоб допомогти притулкам і волонтерам, команда проекту, спільно з партнерами компаніями Fly Me і Bro , Організовують фестивалі Home me fest - одноденний захід, де городяни можуть познайомитися з бездомними тваринами особисто і забрати їх додому.

«Відмінною особливістю Home me fest від фестивалів схожого формату є суворе наявність всіх документів і щеплень у вихованців і офіційна реєстрація собак і кішок на нових власників прямо на заході. У вересні 2018 у Одесі пройшов вже другий Home me і за два заходи в сумі 118 вихованців знайшли своїх господарів. Наступний фестиваль планується в Києві », - йдеться в прес-релізі проекту.

Детальніше про фестиваль «Home Me»: https://gladpet.org/blog/itogi_festivalya_home_me

Посилання на відео, як працює проект: https://www.youtube.com/watch?v=HK446ADAHJI

Посилання на сайт проекту GladPet: https://gladpet.org/

Посилання на сторінку проекту в Facebook: https://www.facebook.com/projectGladPet

Посилання на канал проекту в Telegram: https://t.me/gladpet

Com/watch?

Новости