Браузер Аміго скачати безкоштовно Amigo для Windows 7, 8

  1. установка Аміго
  2. Можливості Amigo:

Amigo - швидкий і безпечний інтернет браузер з вбудованою панеллю для спілкування в соціальних мережах. Ви повинні завантажити Аміго якщо часто сидите у Вконтакте, Однокласниках, Моєму світі і Twitter.

Amigo

Компанія Mail.ru Group представляє безкоштовний браузер Аміго заснований на движку Chromium, на такому побудовані найпопулярніші браузери - Гугл хром і Яндекс браузер.
Веб-браузер зручний для роботи, як Google Chrome або Yandex, комфортно, безпечно, сайти відкриваються миттєво. Однак, основною ідеєю розробники зробили спілкування в соц.сетях, музику і розваги. Чи не відволікаючись від важливих справ, переглядайте стрічки новин, обмінюйтеся повідомленнями з друзями, коментуйте пости, читайте новини груп, міняйте статуси. Аміго має все необхідне, щоб бути на зв'язку.

установка Аміго

Для початку скачайте інсталяційний файл на комп'ютер з офіційного сайту по посиланнях нижче. Установка під силу навіть початківцю, тому що повністю російською мовою. Останні версії браузера Аміго максимально оптимізовані для роботи в Windows 7, 8, 10 і отримали новий функціонал.

Можливості Amigo:

  • Швидкий доступ до сайтів і завантаження файлів.
  • Прослуховування музики через зручний плеєр.
  • Спілкування в мережах: ВКонтакте, Однокласники, Мій світ, Facebook, Twitter.
  • Надійний захист від фішингу та вірусів.
  • Вміє перевіряти поштову скриньку, отримувати, відправляти листи.
  • Налаштування зовнішнього вигляду браузера і підключення віджетів.
  • Режим інкогніто.

Вбудований блокувальник реклами дозволить прибрати настирливі рекламні блоки зі сторінок сайтів. Можна запускати барвисті, реалістичні 3d ігри завдяки інтегрованому Unity player .
Тепер немає необхідності заходити безпосередньо під Вконтакте або ОК, щоб слухати музику, Аміго має вбудований програвач. Для отримання повідомлень про нові повідомлення і друзях авторизуйтесь в потрібній соціальної мережі. Причому підключитися можна відразу до всіх соц. мереж відразу і бути в курсі подій.

Зручний інтерфейс дозволяє швидко перемикатися між акаунтами. Браузер Amigo вийшов якісний, як вся продукція Майл.ру.
Оглядач отримує велику кількість позитивних відгуків користувачів, а так же експертів, але є багато бажаючих видалити його з комп'ютера.
Висновок - потрібно завантажити і пробувати самому.

Ще не визначено жодного питання.

Новости