Бренд дитячого одягу Stilnyashka подвоїть кількість магазинів

892 перегляду Бренд активно відкриває не тільки франчайзингові магазини, але і власні бутики, повідомила в інтерв'ю FashionUnited дизайнер і співзасновник Stilnyashka Асмік Геворгян.892 перегляду Бренд активно відкриває не тільки франчайзингові магазини, але і власні бутики, повідомила в інтерв'ю  FashionUnited дизайнер і співзасновник Stilnyashka Асмік Геворгян

До 2020 року компанія планує подвоїти кількість магазинів. А. Геворгян зазначила, що ємність ринку дозволить Stilnyashka відкрити до 120 бутиків.

У плани Stilnyashka також входить розвиток бренду люксових суконь Blue Jasmine і відкриття в ТЦ "Смоленський Пасаж" першого корнера.

Подібні корнери компанія хоче запустити в Москві, Петербурзі, країнах СНД і в Арабських Еміратах. В інших містах мережу магазинів буде розширюватися за рахунок франчайзингу.

Стаття відноситься до тематиками: Fashion, одяг, взуття, аксесуари Поділитися публікацією: Джерело: Retail.ru Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.

Новости