Бренди італійського взуття: список відомих італійських взуттєвих брендів

  1. Модні італійські бренди жіночого та чоловічого взуття
  2. Відомі бренди італійського взуття: Tod's, A.Testoni і Sergio Rossi
  3. Покупка взуття італійського бренду: на що звернути увагу

Всім відомий той факт, що вироби італійського виробництва завжди відрізнялися високою якістю, чудовим зовнішнім виглядом і хорошими експлуатаційними характеристиками.

Стосується це і взуття італійських брендів, що володіє масою позитивних якостей і відмінних рис Стосується це і взуття італійських брендів, що володіє масою позитивних якостей і відмінних рис. Італійські виробники при створенні своїх шедеврів використовують широкий асортимент форм і матеріалів, а також багату палітру кольорів. Кожен поціновувач якісної надійної взуття, яка не підведе свого господаря в найвідповідальніший момент, обов'язково знайде для себе «свою пару» під настрій і стиль гардероба .

Модні італійські бренди жіночого та чоловічого взуття

Продукція від кращих італійських брендів взуття - це завжди якість і краса. Тут немає зайвого пафосу і химерності, так як продукція виконується в першу чергу для зручності носіння і комфорту свого володаря.

Існує багато відомих італійських марок, серед яких є як дорогі елітні, так цілком доступні. Італійське взуття заслужено може називатися шедевром, секрети технології виробництва якого зберігаються в секреті.

Будь-яка пара взуття від відомих виробників, жіноча чи чоловіча, класична і сувора або спортивна, обов'язково стане яскравою складовою модного образу людини з хорошим смаком. У число найбільш популярних брендів італійського взуття входять елітні марки:

Tod's

A.Testoni

Sergio Rossi

Giampiero Nicola та інші.

Недорогі італійські бренди взуття:

Nando Muzi

Genuin Vivier

Fabi та ін.

Відомі бренди італійського взуття: Tod's, A.Testoni і Sergio Rossi

У список брендів користується величезною популярністю входить марка Tod's, відома далеко за межами Італії. У рекламуванні товарів цієї марки брали участь такі голлівудські знаменитості як Гвінет Пелтроу і Енн Хетеуей.

Свою перевагу продукції цієї марки віддають Пенелопа Крус, Джулія Робертс і Шарліз Терон. Бренд Tod's почав своє існування ще на початку 20 століття під керівництвом Дорін Делла Валле. В даний час фірмові магазини Tod's можна знайти в багатьох містах і придбати якісну продукцію цього бренду для чоловіків і жінок.

Візитною карткою бренду вважаються шиповані мокасини , Які не втрачають своєї популярності вже більше тридцяти років. Крім виробів в стилі casual, асортимент Tod's також включає в себе вишукану модельне взуття для особливо урочистих випадків.

Ще одним відомим італійським брендом, що належать до розряду елітних, є A.Testoni. Амадео Тестоні в 1929 році відкрив свою першу майстерню, яка згодом стала найбільшою взуттєвої маркою.

Ця компанія володіє патентами на особливі технології виробництва, тому вироблена під цією маркою продукція відноситься до класу люкс і поєднує в собі красу, комфорт і висока якість.

У своїх колекціях основний упор A.Testoni робить на класику, проте взуття в стилі casual тут також є, наприклад мокасини на гумовій або каучуковій підошві.

Відомі бренди італійського взуття, постійно мелькають на модних показах, користуються підвищеною популярністю. У число таких водить бренд Sergio Rossi, який належить відомій у всьому світі компанії Gucci. Існує бренд з 1968 року і спеціалізується на випуску п продажу продукції класу люкс.

У широкому асортименті Sergio Rossi є модні чоботи і туфлі , Сандалі і босоніжки на шпильках, сабо і туфлі на танкетці. При їх створенні використовуються всі особливості анатомії людської ноги. Особлива увага приділяється колодці, яка неодмінно повинна бути надійною і зручною. Не менш важливими є і стилістичні деталі, прикраси та ін.

Велика частина продукції розрахована на жіночу аудиторію, проте чоловіче взуття також випускається, але в строго обмежених кількостях.


Покупка взуття італійського бренду: на що звернути увагу

Кожна колекція відомих італійських дизайнерів - це органічне злиття справжньої якості, гарячих тенденцій моди і душі майстра Кожна колекція відомих італійських дизайнерів - це органічне злиття справжньої якості, гарячих тенденцій моди і душі майстра. Знання деяких хитрощів і особливостей італійського взуття допоможе вибрати справжній товар і вбереже від придбання підробки.

При покупці взуття перше, що потрібно зробити - звернути увагу на наявність назви бренду на підошві.

Часто недобросовісні виробники, виготовляючи підробки, змінюють лише одну букву в назві на візуально схожу. Тим самим вони вводять покупців в оману, тому варто вивчити напам'ять назву бренду.

Якісна італійське взуття відрізняється ідеально рівними швами, м'якою шкірою без будь-яких тріщин і заломів. Якщо продукція дійсно якісна, то навіть після безлічі примірок заломи на ній не з'являються. Крім цього фірмове взуття з підборами обов'язково комплектується додатковою парою набойок.

Новости