Британська вища школа дизайну змінила директора

Зараз в консорціум БВШД входить сама «Британка», а також Московська школа кіно, Школа комп'ютерної графіки Scream School і Архітектурна школа МАРШ

Зараз в консорціум БВШД входить сама «Британка», а також Московська школа кіно, Школа комп'ютерної графіки Scream School і Архітектурна школа МАРШ.

Новий директор, крім управління агентством TBWA Russia, займала пост керівника і стратегічного директора брендингового агентства TANGO (TBWA Group), а також створила власне агентство 3SBA. Портфоліо цих агентств може похвалитися контрактами з брендами Colgate-Palmolive, Pepsi, Wrigley і Danone.

Анастасія Бутрим буде, як годиться, контролювати освітні програми БВШД, фінанси, репутацію і сам розвиток бренду школи, яка присутня на ринку освіти з 2003 року і дипломи якої визнаються в Великобританії.

Якщо ви хочете підказати нам новина, скористайтеся спеціальною формою або надішліть натяк на пошту редактору [email protected] (а ось прес-релізи в цей розділ відправляти не потрібно). Якщо ви соромитеся, можете надіслати новина анонімно.


Новости