Британські кошенята, британські кішки, коти, купити кошеня, продаж кошенят

  1. Привіт, любителі британської короткошерстої породи кішок. Ми раді бачити Вас на сайті розплідника....
  2. Новини
  3. Контактна інформація
  4. посміхніться
Привіт, любителі британської короткошерстої породи кішок. Ми раді бачити Вас на сайті розплідника.

На сайті розплідника Bastet Mystery Ви можете дізнатися багато корисного і цікавого про британських кішок, познайомиться з британськими шоколадними кішками Mystic Margo і Annabelle Bastet Mystery, а так само з британським ліловим котом розплідника Magic Richi, подивитися їх фото та фото на яких зображені їх британські кошенята . Дізнатися, який британські кошенята вимагають догляд і годування, що б вони виросли великими і здоровими. В розділі Ча-Во знайти відповіді на питання, які часто задають майбутні і недосвідчені власники британських кішок.

Якщо Ви хочете зарезервувати сподобався Вам британського кошеня, то відправте нам лист через форму контакти .

Наш кіт закритий для вільних в'язок, ми приймаємо на в'язки кішок тільки з напрямком на в'язку з клубу. Кішка повинна мати родовід, разведенческой оцінку, ветеринарний паспорт з щепленнями. До в'язки їй повинна проводитися дегельминтизация і підстрижені пазурі.
У нашому розпліднику завжди є британські кошенята або від нашої пари Magic Richi і Mystic Margo або від кішок інших власників і нашого кота (так званих аліментних кошенят). А також британські кошенята від нашої шоколадної британської кішки Annabelle Bastet Mystery і котів інших власників. Так що Ви напевно знайдете британського кошеня, який Вам сподобається.
Якщо Ви вирішите купити кошеня у нас, а живете Ви не в Запоріжжі, де розташований наш розплідник, то за кошеням Вам доведеться приїхати самостійно, так як ми не займаємося доставкою британських кошенят.
Зараз у продажу є британські кошенята лілового і шоколадного забарвлень від нашої пари: Magic Richi і Mystic Margo. Фотографії британських кошенят можна подивитися на сторінці продаж кошенят .
Ми дуже любимо своїх маленьких британських кошенят , Піклуємося про них і витрачаємо на них багато часу і сил, для того, що б вони росли здоровими і красивими. Тому дуже хочемо знайти для них люблячих і дбайливих господарів. Якщо Ви вирішите написати нам, то крім питань про вподобаному британському кошеня напишіть, будь ласка, і про те, для чого ви хочете купити кошеня , Чи збираєтеся ви в майбутньому його виставляти і якщо немає - чи згодні ви його каструвати / стерелізовать?
На момент продажу всі наші британські кошенята проходять повний курс щеплень, про що робиться відмітка у ветеринарному паспорті кошеня, і переїжджають в новий будинок у віці не менше трьох місяців.
Британські кошенята привчені до лотка з наповнювачем і когтеточке, їдять як сухий корм суперпреміум класу (1st Choice або Royal Canin), так і натуральну їжу.
Майбутні власники, до яких потраплять наші британські кошенята завжди можуть розраховувати на нашу консультацію і допомогу. І так як ми любимо наших діток і нам не байдужа їхня подальша доля, то нам дуже хотілося б не втрачати їх з уваги і після продажу.

Британські короткошерсті кішки

У Великобританії найдавнішою породою кішок вважається британська короткошерста порода. На виставках кішок британську короткошерстну представляли як першу породисту кішку. Серед любителів кішок британська короткошерста дуже популярна, так як тварини цієї породи схожі на плюшевого ведмедика.
Британські короткошерсті коти так само полюбилася багатьом з-за своєї посмішки «Чеширського кота», прообразом якого вона послужила в знаменитій книзі Керола Льюїса.
За поданням російського людини кішка повинна бути велика, товста, кругла, м'яка, затишна і всі ці риси втілили в собі британські короткошерсті кішки.
Британські короткошерсті кішки стали улюбленцями дресирувальників через свою природи і інтелекту, і протягом останніх років ці кішки з'явилися в фільмах Голівуду, комерційного телебачення і рекламі.
Британська короткошерста кішка має дуже щільну плюшеву шерсть. Очі - великі, круглі, мідного кольору. Голова кругла з повними, пухкими щоками. Бажано, щоб тіло було округлим і міцним.

Читати далі

Новини

31.01.2015 р Народилися британські кошенята 31

31 січня 2015 року наша британська короткошерста кішка забарвлення блюпойнт Harmony Bastet Mystery народила двох чудових британських кошенят дівчаток лілового забарвлення. Папа кошенят наш британський короткошерстий кіт лілового забарвлення ICH Magic Richi. Фото кошенят дивіться на сторінці "продаж кошенят"

01.01.2015 р Народилися шотландські кошенята 01

28 листопада 2014 року випускниця нашого розплідника Gloriya Bastet Mystery народила двох чудових шотландських кошенят - хлопчика і дівчинку. Папа кошенят шотландський висловухий кіт лілового забарвлення Felix Lester. Після вакцинації малюки зможуть покинути будинок. А до цього часу можна зарезервувати сподобався кошеня. Фото кошенят дивіться на сторінці "продаж кошенят".

09.11.2013 р Народилися британські кошенята 09

09 листопада 2013 року випускниця нашого розплідника британська короткошерста кішка шоколадного окраса Francesca Bastet Mystery народила чудових британських кошенят. Папа кошенят британський короткошерстий кіт блакитного забарвлення Жан Жеффруа Бажани. Після вакцинації малюки зможуть покинути будинок. А до цього часу можна зарезервувати сподобався кошеня. Фото кошенят дивіться на сторінці "продаж кошенят"

01.08.2013 р Народилися шотландські кошенята 01

17 червня 2013 року випускниця нашого розплідника GICH Cleopatra Bastet Mystery народила трьох чудових шотландських кошенят - 2-х хлопчиків і одну дівчинку. Папа кошенят шотландський висловухий кіт лілового забарвлення ECH Felix Lester. Після вакцинації малюки зможуть покинути будинок. А до цього часу можна зарезервувати сподобався кошеня. Фото кошенят дивіться тут .

Всі новини

* Копіювання матеріалів сайту допускається тільки при наявності АКТИВНОЇ посилання на мій сайт *

Контактна інформація

Поговори зі мною

Не забувайте, що спілкуєтеся з комп'ютерною програмою, а не з людиною;)

посміхніться

посміхніться

Новости