Британський стиль в одязі

Брексил вже вніс (і ще внесе) свої корективи в сучасне світоустрій

Брексил вже вніс (і ще внесе) свої корективи в сучасне світоустрій. І не тільки в політичному сенсі. Минулий референдум привернув увагу до всього британському в тому числі і в моді. Не дивно, що останнім часом зріс також інтерес і до британського стилю в одязі. Я давно люблю цю кілька консервативну, але таку елегантну манеру одягатися, причому вся необхідна жіночий одяг і аксесуари, як правило, легко відшукуються в інтернет-магазинах. Головний фокус у виборі і комплектації.

Світогляд всієї британської нації відбивається в зовнішньому вигляді і манері поведінки: виховання, практичність, британський снобізм і стриманість. Жителі «туманного Альбіону» - намагаються не відступати від класичного стилю і в одязі.

Чи не дивно, що британський стиль вважається зразковим. У 19 столітті ця країна була визнаною столицею моди. Основними елементами в одязі були строгі форми і чіткі лінії, які є ознаками елегантності. Не дивно, що навіть через кілька століть, такий одяг користується популярністю у модників усього світу.

Отже, головними елементами британського стилю є:

  1. прямі чіткі лінії;
  2. мінімальна кількість розрізів і вирізів;
  3. коміри різних видів;
  4. накладні кишені, застібки і блискавки того ж кольору, що і річ.

Жіночий одяг зазвичай сувора, максимально закрита, але залишається витонченою. Сукні-футляри, кофти з невеликим овальним декольте, спідниці зі складками - все відмінно впишеться в стандартний британський образ.

Обов'язковими елементами чоловічого костюма є піджак, жилетка і штани. Чоловічий одяг передбачає практичність, серйозність і якусь строгість.

Що стосується тканин для одягу, то перевагу залишається за натуральністю. Британці не люблять синтетичних виробів, тому найпоширенішими тканинами є бавовна, шерсть і кашемір, твід.

Палітра кольорів складається з спокійних і м'яких відтінків: чорного і сірого, рожевого і блакитного і тих, що не кидаються в очі.

Найпоширенішою взуттям є туфлі-човники на танкетці.

Завдяки своєму смаку, звичаїв і суворим манерам, британці створили неповторний стиль, який розкриває їх менталітет і вже довгі роки залишається еталоном вишуканої краси.

Новости