Броги - бестселер взуттєвої моди

У наш час стиль і мода мають велике значення для нас. Всі ми прагнемо одягатися, слідуючи останнім писком моди. Але, на жаль, не всім це вдається. Величезна кількість людей не встигають за останніми тенденціями в світі моди. У наш час стиль і мода мають велике значення для нас

Основою нашого іміджу є взуття. В даний момент існує величезна кількість різноманітних видів і моделей взуття. Одні популярні сьогодні, другі - завтра. Але існує такий вид взуття, який ніколи не вийде з моди - це Броги. Саме про них піде мова далі.

Броги - взуття на всі випадки життя, що відповідає всім стандартам і бажань споживача. Вперше вони виникли в Шотландії і Німеччині. Спочатку, броги були створені як проста взуття для прогулянок, але, з розвитком моди і технологій вони швидко змінювали свій первісний вигляд і призначення. В даний час існує величезна кількість моделей даної взуття. І вони, як говорилося вище, дійсно підходять для всіх випадків життя.

Броги - поширена взуття всіх країн світу. Як відомо, в кожній країні своя мода і вона відрізняється один від одного. В певній країні свої «взуттєві стандарти». І якщо враховувати все розмаїття смаків, то загальним стилем всіх різноспрямованих стандартів є тільки броги. І тільки вони будуть стильно виглядати в будь-якій точці земної кулі.

Броги настільки різноманітні, що навіть існують різні напрямки їх застосування.

Найбільш відомим типом є броги з зубастими і перфорованими швами у країв і візерунковим носком. Це - Американська модель Wingtip.

Менш відомими типажем є Броги з ідентичним носком, але перфоровані і зубчасті шви розташовані тільки уздовж носка. Головним акцентом цієї моделі є шви, а не носок. Ця модель так само відома як Longwings, але мало хто про неї чув і, тим більше, бачив.

Ця модель так само відома як Longwings, але мало хто про неї чув і, тим більше, бачив

Проблема броги полягає в тому, що під певний тип моделі проблематично знайти відповідний стиль в одязі. Але, якщо ви все ж зважилися придбати броги, вам необхідно знати головне: броги - це річ яку дуже важко стежити. За ними потрібно постійно доглядати: натирати, полірувати, чистити, в залежності від того шкіра це чи ж замша. Іншими словами - доводити їх зовнішній вигляд до бездоганності.

Іншими словами - доводити їх зовнішній вигляд до бездоганності

Найкраще буде виглядати, якщо одягнути під темні броги вниз завужені джинси, бажано, так само, темних тонів. Сорочку або джемпер. Намагайтеся дотримуватися чорних або темних тонів - це буде виглядати ефектно.

Існує кілька основних стилів броги: перший, і найпопулярніший, - шкіряний тип темних тонів. Другий, не менш відомий, - замшевий. Замшевий стиль має більш широкий спектр кольорів. У цьому стилі ви зможете вибрати абсолютно будь-який колір, що сподобався вам.

Замша робить броги демісезонними. Потрібно віддати належне їм за те, що їх можна носити як в холодну, так і в теплу пору року. Такі броги підходять для осінньо-зимових сезонів. Кожний же тип броги призначений для весняно-літніх сезонів. Броги з замшею більш функціональні (замша робить їх більш легкими, придатними для будь-якої мети, будь-якого випадку), до того ж замша надає їм м'якості та легкості.

Броги з замшею більш функціональні (замша робить їх більш легкими, придатними для будь-якої мети, будь-якого випадку), до того ж замша надає їм м'якості та легкості

Шкіряні броги завжди виглядають офіційніше і більш ексклюзивними. Якщо ви хочете справити враження - одягніть шкіряні броги. А щоб підкреслити вашу бездоганність - одягніть шарф або шийну хустку. У такому вигляді ви повбиваєте будь-кого.

Асортимент шкіряних броги дуже великий, вони розрізняються формою, кольором, стилем, фасоном. Під кожен окремий вид потрібно підібрати правильний стиль одягу - це дуже важливо. Інакше вони втратять своє призначення (в вашому зовнішньому вигляді). Традиційні джинсові штани сюди не підійдуть. Потрібно шукати щось більш екстравагантне.

Правильно підібраний костюм і фасон Броги - виділять вас з натовпу, зроблять вас більш ексклюзивними.

Основою всіх стилів броги є тонкий дизайн, який ідеально підійде будь-якому чоловіку. Дизайнери, займаються розробкою нових, більш вишуканих стилів броги з широким асортиментом колірної гами не тільки із замші, але шкіри. Це взуття ніколи не вийде з моди. Якщо ви хочете перевершити всіх - віддайте перевагу броги.

Тепер, завдяки Aperio Lux , ЛГБТ-портал можна чітатьна iPhone і iPad

Тепер, завдяки   Aperio Lux   , ЛГБТ-портал можна чітатьна iPhone і iPad

Новости