Bruno Banani


Bruno Banani - це культовий бренд, який представив кілька популярних парфумів для чоловіків і жінок. Pure Man - чоловічий аромат, в якому гармонійно поєднувалася суміш незабутнього шарму, харизми, оптимізму і індивідуальності. Цей аромат легко відповідає на настільки актуальне питання, що ж хоче жінка. Парфуми обігрує тему добра і зла, ангелів і демонів. Не одна жінка не встоїть перед таким ласим спокусою, адже на кону стоїть чоловік її мрії. У його влади підкорити серце будь-якої красуні. У композиції аромату поєднуються ноти інтриги і флірту анісу, кардамону і свіжих цитрусових. Кульмінацію розвивають ноти легкої еротики амбри і ветівера, солодкі ноти смоли і сандалу. Ще один чудовий жіночий парфюм - Bruno Banani Woman. Будь-яка жінка багатогранна, в ній ідеально поєднується ніжність і стервозність з замашками диявола. Її зовнішність така ж чарівна, як і аромат нового жіночого парфуму. Її мила ангельська посмішка змусить битися серце будь-якого чоловіка швидше так само, як і аромат Bruno Banani Woman. Верхні ноти аромату: соковитий апельсин, ніжна латаття і плющ. У нотах серця розташувалися аромати фрезії, ніжного персика, пристрасного конвалії. А завершує композицію ніжний шлейф з ванілі і білого мускусу.
Bruno Banani

Гордовитий провокатор і впевнений спокусник Bruno Banani висловлює свій головний принцип "Бути не для всіх!" Однойменним ароматом для чоловіків Bruno Banani Man. Аромат для справжніх творців і справжніх художників, з їх артистичною натурою, ніжними почуттями і відкритістю всьому світу. Охороняючи це суверенна держава, Bruno Banani представляє їх суспільству зовсім іншими - впевненими в собі, чарівними і чарівними. І тільки він один розуміє, наскільки легко їх можна поранити. Але про це повинні знати не все! Верхні ноти: лаванда, базилік, зірчастий аніс. Середні ноти: кава, чебрець, гвоздична пряність, геліотроп. Базові ноти: боби тонка, пачулі, ваніль, кедр.

Bruno Banani About Women

About Women Bruno Banani - це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові фруктові. About Women випущений в 2005. Верхні ноти: зелене яблуко, червоний апельсин, фруктові ноти і суниця; ноти серця: ірис, троянда і фіалка; ноти бази: сандалове дерево, амбра, боби тонка і ваніль.

Bruno Banani Absolute

Absolute Man - це новий чоловічий аромат від Bruno Banani.Композіція відкривається нотами грейпфрута, мандарина і чорного перцю. Її серце включає акорди енергетичного напою, фіалкового аркуша і конвалії. Образ завершує база з бобів тонка, амброво-деревних нот і ванілі

Bruno Banani Absolute Woman

Absolute Woman Bruno Banani - це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові фруктові. Це новий аромат, Absolute Woman випущений в 2015. Верхні ноти: Рожевий грейпфрут, Рожевий перець, Берегомет, Лічі і Ожина; ноти серця: троянда, Календула, Жасмин і Апельсиновий колір; ноти бази: Амбра, Ваніль, дубовий мох, Мускус, пачулі і Білий кедр.

Bruno Banani Dangerous

Деревно-пряний аромат Dangerous від Bruno Banani створений для чоловіків в 2012 році. Основні ноти: бергамот, лимон, апельсин, кумкват, мандарин, морська вода, мускатний горіх, гвоздика, перець, віргінський кедр, амбра і боби Тонка.


хіт продажу


Новости