Будинок з автоклавного газобетону - міцний, теплий, недорогий

  1. Традиційно в Забайкаллі кращими будівельними матеріалами вважаються брус і цегла. Все інше нібито...
  2. Скільки коштує будинок з автоклавного газобетону
  3. Будинок площею 60 м²
  4. Будинок площею 100 м²
  5. Будинок площею 140 м²

Традиційно в Забайкаллі кращими будівельними матеріалами вважаються брус і цегла. Все інше нібито менш надійно і не заслуговує на увагу. Будівельники будинків з бруса ніколи не стануть переконувати вас у тому, що саме деревина - оптимальний вибір. Забудовники, профілюючі на цегляних будинках, розкажуть багато про достоїнства цегли. Ми ж звернулися в Забайкальський центр нерухомості, щоб дізнатися - чи є альтернатива?

Забайкальський центр нерухомості будує готові до проживання приватні будинки з будь-яких матеріалів, тому фахівців центру сміливо можна назвати експертами в сучасних принципах малоповерхового будівництва. Як повідомили нам в центрі, улюбленим будівельним матеріалом в регіоні дійсно залишається брус. Однак з кожним роком все більшої популярності отримує автоклавний газобетон. При цьому дуже важливо не плутати автоклавний газобетон з неавтоклавного. В чому різниця? Автоклавирование (нагрів під тиском вище атмосферного) сприяє не тільки затвердіння блоків, а й підвищенню механічної міцності матеріалу. Під впливом високих температур на молекулярному рівні утворюється новий мінерал - Тоберморі. Справжній автоклавний газобетон в рази міцніше пінобетону, він не дає усадки, відрізняється точними розмірами і однорідністю, екологічною чистотою і чудовими теплозберігаючими характеристиками.

Скільки коштує будинок з автоклавного газобетону

У різних забудовників - різні ціни. У Забайкальському центрі нерухомості гарантують низьку ціну на будівництво при найвищій якості робіт. Так, готовий до проживання будинок з газобетону, куплений з залученням іпотечного кредиту, обійдеться вам від 8030 рублів на місяць.

Від початку робіт на ділянці до переїзду пройде всього 2 місяці. Середній термін будівництва будинку з газобетону складає 40 днів. Ще тиждень будівельники будуть монтувати вікна, двері і систему опалення. Внутрішня і зовнішня обробка будинку триватиме ще приблизно 25 днів. Велике значення має безусадочность автоклавного газобетону - в нове житло можна заїжджати відразу ж після завершення робіт.

А тепер ви можете подивитися і приміряти на себе реальні планування будинків з автоклавного газобетону від Забайкальського центру нерухомості.

Будинок площею 60 м²

Ціна - 1 159 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за будинок з опаленням, вікнами, дверима, утепленням підлоги і стелі.

Термін кредиту

Щомісячний платіж
10 років 11 147 рублів
15 років 8 996 рублів
20 років 8 030 рублів

Будинок площею 100 м²

Ціна - 1 870 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за будинок з опаленням, вікнами, дверима, утепленням підлоги і стелі.

Термін кредиту

Щомісячний платіж
10 років 18 142 рубля
15 років 14 641 рубль
20 років 13 069 рублів

Будинок площею 140 м²

Ціна - 2 264 тисяч рублів за будинок з опаленням, вікнами, дверима, утепленням підлоги і стелі.

Термін кредиту

Щомісячний платіж
10 лет 22 471 рубль
15 років 18 134 рубля
20 років 16 187 карбованців

Всі наведені вище ціни актуальні й донині, незважаючи на те, що були встановлені ще в минулому році. Зараз ви можете замовити будівництво будинку за ціною 2017 року, а крім цього заощадити на придбанні ділянки землі - в зимовий час ціни на ділянки нижче, а вибір - більше. У Забайкальському центрі нерухомості вам допоможуть вибрати ділянку, розроблять максимально зручний саме для вас проект будинку, підготують повний пакет проектно-кошторисної документації, щоб ви могли контролювати не тільки хід будівництва, а й кожен вкладений в нього рубль.

Прямо в офісі центру ви зможете подати документи на оформлення іпотечного кредиту під низьку процентну ставку. Оформлення іпотеки з «Забайкальським центром нерухомості» - це:

1) Зручно - не потрібно йти в банк. Заявки клієнтів приймаються прямо в офісі компанії.
2) Швидко - завдяки партнерським відносинам на розгляд заявки на іпотеку потрібно не більше доби.
3) Надійно - фахівці мають величезний досвід в області іпотечного кредитування малоповерхового будівництва.
4) Чи вигідно - безкоштовне юридичний супровід і допомогу в зборі пакету документів.

Ось чому багато чітінцев вибирають саме Забайкальський центр нерухомості. Весна не за горами. Якщо ви хочете вже наступного літа переїхати у власний затишний будинок з ділянкою землі, лазнею і альтанкою в тіні дерев, подумайте про це сьогодні.

ПАТ «Сбербанк». Генеральна ліцензія Банку Росії на здійснення банківських операцій № +1481 від 11.08.2015.

Петро Мішин 21:12, 11 лютого 2018Ми ж звернулися в Забайкальський центр нерухомості, щоб дізнатися - чи є альтернатива?
В чому різниця?

Новости