Будівництво заводу з глибокої переробки зерна в РТ обійдеться в 22 мільярди рублів

(Казань, 7 липня, «Татар-інформ»). Вартість будівництва заводу з глибокої переробки зерна в Татарстані оцінюється в 22 млрд рублів. Про це в інтерв'ю генеральному директору АТ «Татмедіа» Андрію Кузьміну для ІА «Татар-інформ» розповів міністр сільського господарства і продовольства РТ Марат Ахметов.

Ахметов підкреслив, що складність реалізації проекту при будівництві заводу з глибокої переробки зерна пояснюються використанням капіталомісткої технології.

«Варто зазначити, що такі проекти складно реалізовувати, так як це капіталомістка технологія: вартість заводу становить 22 млрд, потужність - 1 млн т переробки зерна. При цьому дуже чітко повинна бути прорахована економічна ефективність цього проекту », - зазначив міністр.

При цьому дуже чітко повинна бути прорахована економічна ефективність цього проекту », - зазначив міністр

І нагадав, що «Татнефть» розробляє проект з переробки зерна в паливний етанол потужністю 90 тис. Т зерна на рік. «У" Татнефти "є невеликий проект, який планується реалізовувати з наступного року - підприємство по переробці зерна в паливний етанол потужністю 90 тис. Т зерна на рік», - пояснив він.

Повністю інтерв'ю можна прочитати на сайті sntat.ru . Відеоверсія буде опублікована на каналі ІА «Татар-інформ» в YouTube.

Телевізійну версію інтерв'ю в програмі «Інтерв'ю без краватки з Андрієм Кузьміним» глядачі телеканалу «Татарстан 24» зможуть побачити в суботу о 18.30 та в неділю о 13.30.

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости