Бюджетний «моноблок» своїми руками

Багато хто задається питанням як оптимізувати свій робочий простір, при цьому зберегти зручність використання, продуктивність і заощадити бюджет Багато хто задається питанням як оптимізувати свій робочий простір, при цьому зберегти зручність використання, продуктивність і заощадити бюджет. До недавнього часу ідеальним рішенням було придбання моноблока, який об'єднав в одному корпусі продуктивний комп'ютер і монітор. У даного рішення є як переваги, так і недоліки:
+ Економія простору (більшість комерційних моделей можуть кріпитися до стіни);
+ Скорочення кількості проводів;
+ Естетичність і дизайн;
- обмежений вибір діагоналей і характеристик матриці;
- обмежені можливості поновлення (upgrade);
- висока вартість.

Ми хочемо запропонувати рішення набирає популярність в кризу, яка є чудовою альтернативою придбання моноблока.

Два роки тому компанія HP анонсувала свої перші комп'ютери в ультракомпактном корпусі (   DeskTop Mini   ) Два роки тому компанія HP анонсувала свої перші комп'ютери в ультракомпактном корпусі ( DeskTop Mini ). За допомогою широкої лінійки додаткових аксесуарів, розроблених для цих комп'ютерів, можна скомпонувати модульне рішення, що володіє компактним розміром, низьким енергоспоживанням (всього 8 ват в режимі простою і до 65 ват при максимальному навантаженні), при цьому продуктивність залишається на рівні повноцінного настільного комп'ютера. З позитивних сторін універсального модульного рішення, можна виділити:
+ Можливість вибрати практично будь-який монітор з кріпленням VESA 100х100 (ви більше не обмежені у виборі характеристик матриці);
+ Можливість використовувати вже наявні у використанні монітори;
+ Можливість скомплектувати систему в залежності від вимог експлуатації і безпеки (можна додати оптичний привід, додатковий жорсткий диск, додати модуль розширення портів USB і включає послідовний порт COM);
+ Компактний монтаж (можна вибрати різні способи: на підставці, під стільницею, на стіні, позаду монітора);
+ Можливості поліпшення (монітори змінюються набагато рідше начинки комп'ютера, збільшення пам'яті і жорсткого диска);
+ Низький рівень шуму;
+ Підтримка до трьох моніторів на інтегрованої відео мапі (залежить від моделі);
+ Вартість нижче ніж у аналогічного за параметрами моноблочного рішення;
+ Сервіс з виїздом до замовника ( бізнес моделі Desktop Mini ).

Розглянемо деякі варіанти компоновки:

Розглянемо деякі варіанти компоновки:

1. Integrated Work Center Stand (G1V61AA)

Integrated Work Center Stand (G1V61AA)

Дана підставка дозволяє закріпити панель монітора з кріпленням VESA 100, від 17 "до 27", вагою до 5 кг. Пристрій володіє мікроліфтом - можна налаштувати висоту екрану. Корпус комп'ютера закріплюється в всередині підставки або за допомогою додаткового аксесуарів, HP Quick Release , HP Security / Dual VESA Sleeve , На задній стороні підставки.


Корпус комп'ютера закріплюється в всередині підставки або за допомогою додаткового аксесуарів,   HP Quick Release   ,   HP Security / Dual VESA Sleeve   , На задній стороні підставки

2. HP Quick Release (EM870AA)

HP Quick Release (EM870AA)

Даний вид кріплення дозволяє закріпити комп'ютер кількома способами: на задній стороні моніторів серії HP ProDisplay (для деяких моделей необхідні проставки, купуються окремо), на стіні, під стільницею. Монтаж і демонтаж проводиться дуже легко, без застосування інструментів.


Монтаж і демонтаж проводиться дуже легко, без застосування інструментів

3. HP Security / Dual VESA Sleeve (G1K22AA)

HP Security / Dual VESA Sleeve (G1K22AA)

За допомогою даного аксесуара ви можете прикріпити комп'ютер до тильної сторони монітора або до підставки Integrated Work Center , А також до стіни або стільниці.


За допомогою даного аксесуара ви можете прикріпити комп'ютер до тильної сторони монітора або до підставки   Integrated Work Center   , А також до стіни або стільниці

Кронштейн HP Single Monitor Arm (BT861AA)

Кронштейн HP Single Monitor Arm (BT861AA)

Дозволяє приєднати екран з підключеним комп'ютером HP Desktop Mini .



Якщо залишилися питання по тому як це працює, подивіться один рекламний ролик:


Дочитали текст до кінця, знижка 2% при купівлі комплекту (комп'ютер + монітор + аксесуар). Дочитали текст до кінця, знижка 2% при купівлі комплекту (комп'ютер + монітор + аксесуар)

Новости