Буклети для батьків як один з видів передачі інформації

Віта Камакін
Буклети для батьків як один з видів передачі інформації

Хочу вам представити свої буклети, як один із способів передачі інформації для батьків, дітей, педагогів. Буклет - вид друкованої продукції, характерний для рекламної поліграфії. Виготовлений він на одному аркуші і складений за допомогою згинів. Мета буклетів, це привернути увагу людей, в моєму випадку батьків і педагогів. Буклети робляться дуже просто (друкуються в А4 форматі, потрібно тільки правильно розмістити матеріал на аркуші.

Буклети дуже підходять для інформування батьків (зручні і не займають багато місця) так як, не завжди батьки читають оголошення (поспішають на роботу). А так, дуже зручно по шляху на роботу, в автобусі або метро почитати, ознайомитися з інформацією.

Перший буклет я зробила на 9 травня минулого року, як вітальний. Всім сподобався. Другий, як пропаганда здорового способу життя для батьків і дітей «Здорова сім'я - здорова нація». В буклети можна поміщати будь-якого виду інформацію, яку ви хочете донести до слухача. У моєму випадки дані буклети двосторонні.

Спочатку друкуємо першу сторінку - роздруковуємо, потім другу і роздруковуємо на цьому ж аркуші з іншого боку. Згинаємо і виходить двосторонній буклет.

Віта Камакін   Буклети для батьків як один з видів передачі інформації   Хочу вам представити свої буклети, як один із способів передачі інформації для батьків, дітей, педагогівПублікації по темі:

Буклети для батьків «Дошкільнятко і комп'ютер»   В останні роки взаємодію з сім'єю є одним з головних напрямків роботи вихователя Буклети для батьків «Дошкільнятко і комп'ютер» В останні роки взаємодію з сім'єю є одним з головних напрямків роботи вихователя. Дана галузь педагогічної роботи.

Фотозвіт про свято «Дошкільний телеканал представляє передачі для мам»   Наше свято ми вирішили провести в формі телепередач для наших мам і бабусь Фотозвіт про свято «Дошкільний телеканал представляє передачі для мам» Наше свято ми вирішили провести в формі телепередач для наших мам і бабусь. Наш дошкільний канал випустив 5 телепередач. Перша передача.

Консультація для батьків «Дитяче експериментування як один з провідних видів діяльності дошкільників» Безпосередній контакт дитини з предметами і матеріалами, елементарні досліди з ними, дозволяють пізнати їх властивості. Якості, можливості.

Мої перші буклети   У наш час стресів і швидкостей, всім хочеться все і якнайшвидше Мої перші буклети У наш час стресів і швидкостей, всім хочеться все і якнайшвидше. Сучасні батьки відрізняються грамотністю, інформованістю, зайнятістю.

Наглядова рада - один з видів державно-громадського управління освітою Державно-громадське управління освітою - один з видів взаємодії держави і суспільства. Його функція полягає в забезпеченні.

Наочні форми роботи з батьками Наочні форми роботи з батьками. Пам'ятки-буклети Наочні форми роботи з батьками - пам'ятки буклети. Тільки в одному випадку процес виховання і навчання дитини буде максимально ефективним.

План самоосвіти вихователя ДОО по темі «Батьківський клуб - один з ефективних видів взаємодії з батьками» Муніципальне бюджетне дошкільний навчальний заклад «Дитячий сад загальнорозвиваючого виду з пріоритетним здійсненням діяльності.

Лепбук як один з видів нетрадиційних форм роботи з батьками Лепбук як один з видів нетрадиційних форм роботи з батьками. "Лепбук" (lapbook) - в дослівному перекладі з англійської означає "наколінні книга" (lap - коліна, book - книга). Це така невелика папка ,.

Семінар-практикум «Аеробіка як один з видів рухової діяльності дитини» Слайд №1 Аеробіка як один з видів рухової діяльності дитини СЛАЙД №2 Слово "аеробіка" вперше запропонував відомий американський.

Способи передачі мовної інформації в дошкільному віці За способом передачі інформації або за способом викладу виділяються наступні типи висловлювань: опис, розповідь, міркування. Опис.

Новости