Burberry Burberry Body купити, парфумерія, духи, туалетна вода

  1. Burberry

Burberry

Завжди стриманий і консервативний, Будинок Burberry вирішив трохи відступити від старих традицій і випустив серію класичних тренчей в провокаційній колекції під назвою Burberry Nude. В тон її м'яким бежевим відтінкам Burberry вирішив створити не менше спокусливий і розкутий аромат Burberry Body, задуманий як втілення істинної чуттєвості і спокуси. Жінка, «закутана» в Burberry Body, виглядає хвилююче, пікантно і спокусливо, як якщо б на ній був тільки накинутий на плечі плащ і ... нічого, крім плаща! Композиція: персик, фрезія, абсент, троянда, ірис, сандал, мускус, амбра, ваніль, кашмірська деревина.

Рік випуску: 2011 Стать: для жінок Сімейство: квіткові
деревні
Тип: денні
повсякденні
для побачень

Baby Touch

Ніжна туалетна вода Baby Touch починається з грайливого вихору: іскриста цедра цитрусових, свіжість дикої м'яти і зухвалість желе з ревеню. Вона продовжує своє звучання в пелюстках квітки апельсинового дерева, жасмину і конвалії і закінчується гучним сміхом, народжується деревним мохом в поєднанні з декількома нотами ванілі і ... молочним хмарою!

Burberry

Багатогранний, свіжий аромат, що поєднує витончену чуттєвість і благородну простоту. Букет запахів персика, абрикоса, жасмину, сандалового дерева, кедра, ванілі, бурштину і мускусу. Сучасний флакон округлої форми і упаковка кольору слонової кістки ідеально доповнюють один одного - автор дизайну П'єр Дінан (Pierre Dinand). Для вечірнього туалету або повсякденного застосування. Аромат створений Burberry в 1995 році.

Burberry for Men

Найбільше підходить для денного часу, створений в пару до жіночого аромату Burberry of London. Гострий і пряний. Аромат м'яти, лаванди, сандалового дерева, кедра і амбри. Флакон сучасної форми доповнює червона упаковка, прикрашена малюнком знаменитого пледа Burberry (у 2007 році дизайн змінився - плед придбав бордовий відтінок, такий же, як і упаковка).

Burberry Body Gold Limited Edition

Британський будинок моди і парфюмерії Burberry випустив в 2014 році нову лімітовану серію жіночого аромату під назвою Burberry Body Gold Limited Edition. Оформлення цього теплого і чуттєвого парфуму виконано в золотих відтінках. Аромат розкривається верхніми нотами елегантною фрезії, акордами соковитого персика і полину, доповнюючи квітковими ароматами ірису, троянди і сандалового дерева, завершуючи багатими деревними акцентами молекули cashmeran, м'якого мускусу, теплою амбри і солодкуватої ванілі.

Burberry Body Intense

Більш насичена версія аромату Burberry Body Burberry Body Intense звучить трохи інтенсивніше, зберігаючи при цьому початкову композицію. Спокусливий аромат містить ноти полину, стиглого соковитого персика і витонченою фрезії. У серці звучать акорди абсолю троянди і ірису. Сандалове дерево, кашемірове дерево, кремова ваніль, чуттєва амбра і мускус завершують аромат.

Burberry Body Rose Gold

Burberry Body Rose Gold Burberry - це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові деревно-мускусні. Це новий аромат, Burberry Body Rose Gold випущений в 2012. Верхні ноти: абсінт, Персик і Біла фрезія; ноти серця: троянда, Ірис і Сандалове дерево; ноти бази: кашміровий дерево, Амбра, Мускус і Ваніль.

Burberry Body Tender

Body Tender Burberry - це аромат для жінок, належить до групи ароматів шипрові фруктові. Це новий аромат, Body Tender випущений в 2013. Парфумер: Michel Almairac. Верхні ноти: Цитрусові, Зелене яблуко, Персик і абсінт; ноти серця: троянда, Чай, Жасмин і Сандалове дерево; ноти бази: Кашемірове дерево, Ваніль, Мускус і Амбра.

Burberry Brit Eau de Parfum

Новий аромат англійської торгової марки Burberry - Burberry Brit - призначений для молодих і розкутих оптімісток. В основі аромату лежить східна композиція з нотками груші, мигдалю, півонії, ванілі, бобів тонка і червоного дерева. Упаковка нової туалетних духів оформлена традиційної для будинку Burrbery кліткою, суворої і грайливою одночасно.

Burberry Brit Eau de Toilette

Новий аромат англійської торгової марки Burberry - Burberry Brit - призначений для молодих і розкутих оптімісток. В основі аромату лежить східна композиція з нотками груші, мигдалю, півонії, ванілі, бобів тонка і червоного дерева. Упаковка нової туалетної води оформлена традиційної для будинку Burrbery кліткою, суворої і грайливою одночасно.

Burberry Brit For Men

Східно-деревний чоловічий аромат Brit For Men від Burberry призначений для елегантного, стильного чоловіка. Майже досконалий у всій множинності своїх проявів, він уміє бути вишуканим і строгим, упевненим і романтичним. Мелодійний завдяки притягальному звучанню цитрусових, пряних, деревних нот і класично витончений, цей парфум миттєво виділяє свого володаря з натовпу. Основні ноти: бергамот, зелений мандарин, імбир, кардамон, кедр, троянда, мускатний горіх, боби тонка, мускус.

Burberry Brit Gold

Лімітований випуск аромату Brit від Burberry. Що володіє істинним британським стилем і непретензійним характером, жінка Brit одержала в своє розпорядження витончений і чарівний аромат з колекції парфумерії Burberry. Складний і сучасний амброво-орієнтальний аромат Brit Gold - це прекрасне вечірнє додавання до оригінального парфуму Brit. Основними нотами є жіночні квіти в поєднанні з спокусливими відтінками мускусу й сандалу.

Burberry Brit Red

Лімітований аромат Brit Red - це глибокий, сексуальний, теплий і злегка пряний аромат з яскраво вираженими нотами троянди. На відміну він оригінального Brit, новинка має більш ексцентричний і грайливий стиль. Автор парфумерної композиції - Наталі Грасия-Сетто (Nathalie Gracia-Cetto) з Givaudan. Початкова нота: жасмин, мандарин, ревінь. Нота «серця»: червона троянда. Кінцева нота: імбирний пряник, пачулі, бензоин, ваніль, сандал.

Burberry Brit Rhythm for Her Floral

Brit Rhythm for Her Floral - квітковий аромат для жінок, який в лютому 2015 роки представить парфумерний бренд Burberry. Це вдосконалений варіант торішнього аромату Brit Rhythm for Her, який створювався як парний до однойменного чоловічого парфуму, який дав початок цілої серії ароматів. Вся лінія Brit Rhythm присвячена рок-музиці - важкої, але чіпляє за душу, складної, глибокодумною. Ця інтерпретація вийшла дещо легше оригіналу. У верхніх нотах Brit Rhythm for Her Floral від Burberry переплелися апельсин і сицилійський лимон. Серце переливається мотивами лотоса, єгипетського жасмину та бузку. Завершує композицію база з нот амбри, деревини і мускусу.

Burberry Brit Rhythm for Him Intense

Brit Rhythm for Him Intense - шкіряний аромат для чоловіків, який вийде під маркою торгового дому Burberry в лютому 2015 року. Це оновлена ​​версія аромату Brit Rhythm for Him, представленого восени 2013 року. Він виходить в парі з жіночим ароматом Brit Rhythm for Her Floral. Саме з оригінального Brit Rhythm for Him почалася лінія Brit Rhythm, яка створювалася під враженням від рок-музики. Даний аромат вийшов більш потужним і яскравим, що володіє брутальним характером. Верхні ноти Brit Rhythm for Him Intense від Burberry включають перець, кмин, шавлія, м'яту і полин. У серці вгадуються акорди шкіри, пачулі і амбри. База з мотивів кашеміру, бобів тонка і гваякового дерева вінчає ансамбль.

Burberry Brit Rhythm for Woman

Brit Rhythm об'єднує в собі сильну жіночність і рок-н-рольний дух », - говорить креативний директор Burberry Крістофер Бейлі. Парфумерна композиція відкривається нотами: лаванди, рожевого перцю, квітами апельсина, ветівера, мускусу і деревини

Burberry Brit Rhythm Pour Homme

Щоб відзначити особливим чином неспростовні відносини між музикою і модою, легендарний британський модний будинок випустив аромат, названий Burberry Brit Rhythm.Верхніе ноти Burberry Brit Rhythm створені зі свіжого базиліка, лимонної вербени, пряного кардамону і ягід ялівцю. Серце включає акорди чорної шкіри, глибокі відтінки пачулі і пахощі.

Burberry Brit Sheer

Burberry представляє жіночий аромат Burberry Brit Sheer - більш легку, квітково-фруктову варіацію популярного аромату Brit. Створений парфумером Емілі Копперманн (Emilie Coppermann), аромат покликаний втілювати юну душу Burberry, харизматичність і оригінальність жінки, для якої він і був задуманий. Його власниця неймовірно чуттєва, пристрасна і імпульсивна. Вона особлива, незвичайна, і прекрасно знає, що вона така одна! Її стиль - елегантність, її духи - Brit Sheer. Базові ноти: юзу, мандарин, листя ананаса, лічі, виноград, півонія, квіти персика, запашний горошок, японська груша, білий мускус, Аміріс.

Burberry Brit Splash for Men

Чоловіча колекція Brit від модного будинку Burberry поповнилася новим Фланкер до оригінального Brit 2004 року. Новинка отримала назву Brit Splash for Men. Водний деревний аромат вийшов в 2015 році. Свіжий, що бадьорить парфум створений для жарких днів в межах міста. Стильна композиція натхненна потужним, майже електричним зарядом енергії Лондона, який виникає при попаданні на розігріту сонцем шкіру цілющої вологи. Світлий і тонізуючий Burberry Brit Splash додає сили власнику і допомагає довгий час зберігати тонус. Насичені деревні переливи, змішані з вологими і виразними акордами спецій, створюють захоплюючу прохолоду. Композиція: розмарин, акватичні акорди, дубовий мох, деревина.

Burberry Brit Summer 2012 For Men

Burberry Brit Summer 2012 for Men - це аромат для чоловіків, належить до групи ароматів деревні пряні. Це новий аромат, Burberry Brit Summer for Men випущений в 2012. Верхні ноти: квітка гавайського імбиру, кардамон, лайм і мандарин; ноти серця: пачулі, рожеве дерево або палісандр і Білий кедр; ноти бази: Ветивер, Мускус і Тонка боби.

Burberry London for Men New

Чоловічий аромат Burberry London for Men New уклав в себе атмосферу сучасного Лондона, в якому поєднується старовина і модні тенденції. Цей парфум є відображенням бездоганного англійського стилю Burberry. Парфум призначений для сучасного англійського джентльмена, який віддає перевагу витонченому одяг, таку як зроблений на замовлення костюм або плащ честерфільд. Парфумерна композиція являє собою насичений амброво-деревний аромат. У початкових нотах змішалися свіжий бергамот і зухвалий чорний перець з натяками ароматної лаванди і пряної кориці. Ноти серця є втіленням витонченого спокуси, що складається з нот дорогої шкіри, квітів мімози і портвейну. Базові ноти поєднують в собі листя тютюну, гваякове дерево, дубовий мох і м'який опопанакс. Флакон аромату «одягнений» у фірмову клітку Burberry, створюючи унікальний симбіоз світу парфумерії та світу високої моди.

Burberry London For Women

Компанія Burberry представляє жіночий аромат Burberry London For Women. Жіночний, елегантний, квітковий аромат відкривається ніжними нотками англійської садової троянди, клементина і жасмину, на зміну яким приходить запашний півонія, вплетений в співзвуччя полінезійської гарденії і жимолості. Теплі, чуттєві відтінки сандалу, пачулі і мускусу завершують композицію. Burberry підносить класичний аромат, який буде дуже особистим і зробить ваш стиль ще більш бездоганним.

Burberry London Special Edition

Burberry приготував спеціальне "зимовий" видання полюбилася пари ароматів Burberry London - для Неї і для Нього. Її "Зимовий Лондон" - це картина засніженого саду, з покритими білим мереживом кущами троянд. Легка ностальгія за літом, що пробуджує заснули в глибині душі спогади про різнокольорових орнаментах, буйних фарбах і п'янкому пишноті лісових квітів. Гріючись в теплих обіймах м'якого кашеміру і насолоджуючись смаком ароматного фруктового чаю, Ви дивіться за вікно і не перестаєте дивуватися примх природи. Лімітований випуск.

Burberry Mr. Burberry

Mr. Burberry Burberry - це аромат для чоловіків, належить до групи ароматів деревні фужерні. Це новий аромат, Mr. Burberry випущений в 2016. Парфумер: Francis Kurkdjian. Верхні ноти: Грейпфрут, Кардамон і Тархун; ноти серця: Лист берези, Мускатний горіх і Білий кедр; ноти бази: Сандал, Уд і Ветивер.

Burberry Mr. Burberry Indigo

Mr. Burberry Indigo- аромат для чоловіків, він належить до групи деревні фужерні. Mr. Burberry Indigo підбадьорливий коктейль цитрусів, зелені і деревних нот. На старті пірамідки володаря цієї композиції зустрічає дует кислого соковитого лимона і пахнуть хвоєю гілочок розмарину. У серці аромату звучать зелені ноти м'яти і листя фіалки з приємними пряними і свіжими нюансами. Фінальний штрих - солоновато-тютюнова амбра і терпкий дубовий мох.Верхніе ноти: Лимон і Розмарин. Cредние ноти: Фіалка і М'ята. Базові ноти: Дубовий мох і Амбра.

Burberry My Burberry

Композиція аромату My Burberry розкривається звучанням нот освіжаючого бергамота і запашного горошку, переплітаючись з нотами листя герані, чарівних квітів фрезії і золотистої айви в серце. Акордами спокусливого пачулі, дамаської і столепестковой трояндами завершується дана жіночна композиція.

Burberry My Burberry Black

Над створенням цієї чуттєвої інтерпретації легендарного аромату My Burberry працювали відомий парфумер Франсіс Курджян і креативний директор Burberry Крістофер Бейлі. My Burberry Black - це поривчастий вітер і проливний дощ, що застигають вас в лондонському саду, де так виразно помітні чарівні аромати природи. Поєднання нагодована сонцем квіток жасмину і персикового нектару з нотами троянди. Солодка і принадна троянда становить ноти серця, а насичений аромат бурштинового пачулі залишає глибокий чарівний шлейф

Burberry My Burberry Blush

My Burberry Blush - нова елітна парфюмированная вода з квітковим ароматом для жінок створена в 2017 році парфумером Francis Kurkdjian для модного парфумерного бренду Burberry з Великобританії. Неймовірно легкий повітряний аромат навіяний чудовою ніжною атмосферою весняних квітучих садів Лондона, коли ранкова, але вже тепла бузкова серпанок розчиняється в нерозкритих бутонах квітів і зелених соковитих листя вже прокинулись від сну дерев. Свіжі соковиті фруктові цитрусові відтінки лимона і пристрасного терпкувато-солодкого граната відкривають аромат, насичуючись в середніх нотах ніжними запашними нотами рожевих пелюсток, прохолодною м'ятно-солодкої герані на зухвалому тлі соковитого хрусткого яблука. Повітряний ненав'язливий шлейф парфуму струмує п'янкими спокусливими білими відтінками жасмину і солодким ароматом екзотичної Вістерії

Burberry My Burberry Festive Eau de Parfum

My Burberry Festive Eau de Parfum Burberry - це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові. Це новий аромат, My Burberry Festive Eau de Parfum випущений в 2015. Верхні ноти: Солодкий горошок, Берегомет та Герань Бурбон; ноти серця: айва і Біла фрезія; ноти бази: пачулі, Дамаська троянда і троянда.

Burberry Society

Багато хто мріє потрапити у вищий світ, пробитися в нього будь-якими можливими способами, або хоча б одним оком поглянути на той спосіб життя, який здається таким привабливим і недоступним. Їй не потрібно мріяти про світ бомонду, вона була створена для нього - для того, щоб блищати у вищому світі і дарувати радість однією своєю появою. Для цієї леді «до кінчиків нігтів» модний Будинок Burberry створив свій знаменитий аромат Society, що став класикою витонченого і елегантного стилю. Уродженої аристократкою присвячується! Верхні ноти: бруньки чорної смородини, тубероза, квіти апельсина, османтус, бергамот, гіацинт, відтінки зелені. Ноти «серця»: жасмин, мімоза, ірис, іланг-іланг, гарденія, троянда, орхідея, конвалія. Базові ноти: пачулі, дубовий мох, мирра, ладан, кедр, амбра, мускус, ваніль.

Burberry Sport Ice For Men

Холод і лід зустрілися разом, щоб стати новими образами Будинки Burberry - дуетом Burberry Sport Ice! Натхненням до створення став особливий світ - світ, де беззастережно правлять і царюють льоди. Влада і сила цього льодовикового панування передається і в характері чоловічої версії Burberry Sport Ice, присвяченій всім, хто не уявляє своє життя без спорту. Чорний каучуковий браслет, що доповнює видання Sport Ice, є дуже символічним і нагадує про контрольні браслетах, завдяки яким можна сміливо «ідентифікувати» приналежність його власника до світу людей, яким близький дух і стиль життя від Burberry! Композиція: цитруси, імбир, кристали льоду, відтінки морського бризу, ягоди ялівцю, мускус, кедр, амбра

Burberry Sport Ice For Women

Burberry Sport Ice - продовження історії стильного дуету Burberry Sport, яка відкривається новою сторінкою для всіх, хто вибрав активний спосіб життя. Динамічний і стрімкий, дует Burberry Sport Ice натхненний стихією льодів, їх бездоганністю і досконалістю, їх пронизливою білизною і морозною свіжістю. Burberry Sport Ice нагадує їй про бадьорить глотці чистої льодовикової води і освіжаючих фруктових коктейлях, яким вона завжди віддає перевагу, виходячи зі свого фітнес-клубу. Білий каучуковий браслет з фірмовою «гравіюванням» додає певної пікантності і підкреслює приналежність своєї власниці до світу Burberry! Композиція: імбир, мандарин, кристали льоду, Карибська магнолія, жимолость, петітгреневое масло, відтінки теплого піску, мускус, Вірджинії кедр.

Burberry Sport Men

Чоловіча версія Sport for Men відкривається найсучаснішим і харизматичним особистостям, чиє життя невіддільна від технічного прогресу. Sport for Men дарує радість і пробуджує бажання рухатися вперед, відчувати божевільний ритм міста і відчувати його стрімкий рух. Включи життя на повну потужність разом з Burberry Sport! Верхні ноти: заморожений імбир, грейпфрут, паростки пшениці. Середні ноти: морський бриз, червоний імбир, ягоди ялівцю. Базові ноти: суха амбра, кедр, мускус.

Burberry Sport Woman

Енергія і динаміка спортивних колекцій одягу Burberry надихнули дизайнерів на створення спортивної лінії ароматів Burberry Sport. Жіноча версія Sport for Women, виконана в знаменитих біло-червоних кольорах Burberry, нагадує про стильні браслетах і аксесуарах модного Дому. Хочете відчути себе в самій гущі подій, відчути справжній рух життя? Прийміть виклик від Burberry Sport! Це буде саме захоплююче пригода, в яке Вам коли-небудь доводилося пускатися. Зробіть вирішальний крок назустріч цьому фантастичному квітковому спокусі! Основні ноти в складі композиції: мандарин, морська сіль, магнолія, жимолость, петігрень, сонячні ноти, мускус, кедр.

Burberry Summer 2007

Лімітований випуск. Компанія Burberry порадувала своїх шанувальників лімітованим виданням класичного аромату Burberry. Новинка отримала назву Burberry Summer. Фруктово-квіткова композиція, що відкривається цілющою сумішшю цитрусових нот і нот соковитого зеленого яблука з ніжним серцем з фрезії і троянди, яке надає неповторну чарівність аромату, а благородні сорти деревини, що комбінують з білим мускусом, ваніллю і зеленим мохом наповнюють композицію аромату теплом і м'якістю.

Burberry Summer 2009

Новий дует Summer - це атмосфера сонячного літнього дня в Британії, проведеного далеко за містом на м'якому і теплому піщаному пляжі. Жіноча версія Summer вітає Вас високим келихом охолоджуючого "Ріслінга", в якому відображаються бурштинові промені яскравого сонця і соковита зелень дерев. Ігристий фруктовий коктейль розбурхує своїми різнокольоровими іскрами і запрошує Вас помилуватися рожевим західним небом. Burberry Summer - злови літо! Лімітоване видання. Композиція: червона смородина, лічі, мандарин, фрезія, жасмин, троянда, цикламен, мускус, білий кедр, сандал.

Burberry Summer 2011

Жіноча версія Burberry Summer створює для своєї власниці заспокійливу атмосферу літнього ранку, оточуючи її освіжаючим шлейфом морського бризу і легким подихом вітру. Новий день починається з раннього пробудження вранці, а ранок обов'язково починається з гарного настрою - настрою Burberry! Верхні ноти: гранат, апельсин, зелене листя. Ноти «серця»: троянда, фрезія, конвалія. Базові ноти: кедр, сандал, білий мускус.

Burberry Summer for men 2007

Літня версія. Деревно-фруктова чоловіча композиція від Burberry стане ідеальним доповненням до образу молодого, стильного і енергійного чоловіка, чий спосіб життя поєднує в собі нерозривний зв'язок активності і бадьорості, розміреного відпочинку і насолоди, пристрасності і чуттєвості. Свіжий і прозорий аромат Burberry Summer For Men адресований чоловікам, які живуть яскравими фантазіями і мріями в ідеальній гармонії з реальністю. Основні ноти: ананас, цитрусові і водяні акорди, чебрець, благородні породи деревини, кедр, білий мускус, боби тонка.

Burberry Summer For Men 2011

Всіх, хто давно мріє про літо і подорожах, Burberry запрошує до Сполученого Королівства. Нова чоловіча версія аромату Burberry Summer, випущена лімітованою виданням для наступаючого літа, пропонує зустрічати світанки на морському узбережжі Великобританії. Burberry Summer - це свіжість раннього ранку, коли всі навколо тільки починає прокидатися від сну, все дихає спокоєм і безтурботністю. І ти радієш тому, що ти першим бачиш цей світанок! Верхні ноти: листя юзу і мандарина. Середні ноти: м'ята, ягоди ялівцю, чебрець, квіти дроку. Базові ноти: кедр, сандал, мускус, амбра.

Burberry Summer for Women 2010

Новий, хвилюючий, витончений квітково-фруктовий букет від Burberry створений на основі яскравої, ароматної суміші з цитрусових і соковитого зеленого яблука з ніжним присмаком пахучою фрезії, латаття і пряної троянди, що утворюють незабутнє зачарування і шарм, підкреслений благородними сортами деревини, в тандемі з білим мускусом, солодкої ваніллю і свіжим зеленим мохом, що закутує м'яким теплом і ніжністю, немов ласкаві і довгоочікувані обійми коханої ...

Burberry Summer for Women 2013

Burberry Summer for Women починається з цитрусових нот мандарина, акордів граната і зеленого листя, які надають свіжість. У серці аромату - фрезія, конвалія і троянда. База, тепла, створена з кедра, сандалу і білого мускусу. Аромат - новинка 2013 року.

Burberry Tender Touch

Раніше жіночий аромат Burberry називався просто \ "дотик \" (Touch) - тепер він став ніжніше (Tender). Англійська торгова марка Burberry, що належить Inter Perfumes SA, додала вже четвертий аромат в свій портфоліо - Tender Touch. Аромат, створений Мішелем Жирардо, поєднує ноти зеленого мандарина, жасмину, сандалового дерева, імбиру, фрезії і амбри.

Burberry The Beat Eau de Parfum

Парфумери Домінік Ропіон (Dominique Ropion), Олівер Полж (Olivier Polge) і Беатрис Піке (Beatrice Piquet) створили ігристих квітково-деревний композицію з типово британським характером - The Beat. Яскравий і енергійний The Beat - саме втілення динаміки життя: це мода, музика і танці! Створений на контрастах, The Beat - аромат жінки, який бачить її Burberry: природною, блискучої і чуттєвої, трохи збудженою, але завжди бездоганною, шикарною і сексуальною. Основні компоненти: цейлонський чай, ірис, дзвіночок, бергамот, кардамон, рожевий перець, мандарин, білий мускус, ветивер, кедр.

Burberry The Beat Eau de Toilette

Парфумери Домінік Ропіон (Dominique Ropion), Олівер Полж (Olivier Polge) і Беатрис Піке (Beatrice Piquet) створили ігристих квітково-деревний композицію з типово британським характером - The Beat. Яскравий і енергійний The Beat - саме втілення динаміки життя: це мода, музика і танці! Створений на контрастах, The Beat - аромат жінки, який бачить її Burberry: природною, блискучої і чуттєвої, трохи збудженою, але завжди бездоганною, шикарною і сексуальною. Основні компоненти: цейлонський чай, ірис, дзвіночок, бергамот, кардамон, рожевий перець, мандарин, білий мускус, ветивер, кедр.

Burberry The Beat for Man

Бренд Burberry випустив чоловічу пару до аромату The Beat For Women. The Beat For Men - аромат для мужньої людини з сучасним підходом до життя, несхожого на інших, якому вдається все, за що б він не брався. Над композицією працювали парфумери Olivier Polge і Domitille Bertier. В результаті їх взаємодії вийшов свіжий деревний аромат з нотами шкіри, дерева, ветівера, цитрона, чорного перцю, фіалкових листя.

Burberry The beat Intense Elixir

The Beat Intense Elixir Burberry - це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові деревно-мускусні. The Beat Intense Elixir випущений в 2008. Верхні ноти: Зелені ноти і Чай; ноти серця: Ірис і Дзвіночок; ноти бази: Білий кедр, Ветивер, Мускус, Амбра і Ваніль.

Burberry Touch For Man

Верхні ноти знайомлять нас з ароматом Артемізії, листя фіалки і мандаринового дерева. Поступово вони вступають у взаємодію з нотами білого перцю, кедрового дерева і мускатного горіха. У базовому акорді з'являються ветивер, боби тонка і білий мускус. Дизайн упаковки створений в строгому елегантному стилі з нестаріючої англійської кліткою.

Burberry Touch For Woman

Світиться, східний дивно жіночний і чуттєвий аромат. Елегантна і витончена композиція букета побудована на поєднанні рожевого масла, чорного перцю, ожини і апельсина в початкових нотах; жасмину, персика, туберози, лілії і малини в нотах серця; і. які надають закінченість і неординарність всьому букету, ароматів кедра, ванілі і моху в шлейфі.

Burberry Weekend for Men

Назва аромату Weekend викликає асоціації звільнення, радості, невимушеності. Початкова нота: бергамот, лимон, мандарин, грейпфрут, ананас, диня. Нота серця: плющ, сантал, мох дуба. Заключна нота: амбра, мед, мускус.

Burberry Weekend For Woman

Цей запах характеризується свіжим, привабливим, романтичним відтінком. Початкова нота: мандарин, шавлія, резеда. Нота серця: червоний цикламен, блакитний гіацинт, дика троянда, квіти персика, фіалковий корінь, нектарин. Заключна нота: кедр, сандал, мускус. На створення цього аромату парфумерів надихнув контраст між сучасним динамічним ритмом міста і спокоєм заміського життя. У 2007 році у парфуму трохи змінився зовнішній вигляд: флакон став прозорим, а не матовим, як раніше, а коробка тепер стала світло-бежевою.

Вам так само сподобається ...


Хочете відчути себе в самій гущі подій, відчути справжній рух життя?

Новости