Бюстгальтер для годуючої мами

Щоб забезпечити комфортне годування і здоров'я грудей, потрібно підібрати на період грудного вигодовування правильне білизна. Груди за час вагітності і годування істотно змінюється, вона стає об'ємніше, важче і може провисати під вагою молока. Комфортно підтримувати груди - основне завдання бюстгальтера для годування .

У бюстгальтері для годуючих передбачені еластичні чашечки, які можуть підлаштовуватися під постійно змінюється повноту грудей жінки, що годує, виріб має кілька різних позицій на застібках.

Правильна конструкція бюстгальтерів для годування допомагає також позбавити вас від хворобливих відчуттів при наповненні грудей за рахунок рівномірного розподілу навантаження на спину.

Правильна конструкція бюстгальтерів для годування допомагає також позбавити вас від хворобливих відчуттів при наповненні грудей за рахунок рівномірного розподілу навантаження на спину

Конструкція чашок, які легко і швидко відстібаються однією рукою, дозволяє комфортно погодувати дитину поза домом. Важливим моментом є розмір вирізу в чашечках - при оголенні всій грудей малюкові буде комфортніше, ніж при оголенні тільки соска грудей, і це ж допоможе бюстгальтер не намокнути. Подібні ж клапани допомагають в залечивании мікротріщин, при відкриванні чашок можна приймати повітряні ванни для сосків.

Вибираючи бюстгальтер, в першу чергу зверніть увагу на якість. Вироби з чистої бавовни гіпоалергенні, приємні на дотик, відмінно пропускають повітря і недорогі. Але при інтенсивній експлуатації бюстгальтера ні швидко розтягуються, втрачають зовнішній вигляд і функціональність, їх доведеться міняти досить часто. Для більш довгої шкарпетки варто звернути увагу на вироби з мікрофіброю, поліамідом або іншими високоякісними і гіпоалергенними синтетичними матеріалами. Ці бюстгальтери практичніші і довго зберігають гарний зовнішній вигляд.

На внутрішній стороні чашечки не повинно бути швів, щоб не травмувати шкіру. Дуже некомфортним і навіть болючим може стати носіння бюстгальтера з ущільненої синтетичної Бейко всередині. Чашечки за обсягом повинні бути цілком достатніми для мінливого розміру грудей, а також повинні мати кишеньку або місце для спеціальних прокладок для грудей , Які будуть вбирати підтікають молоко.

Щоб приплив молока був хорошим і кровообіг не порушувалось, бюстгальтер не повинен здавлювати груди, але тільки розуміти її. З цими цілями ліфчик повинен мати широку основу і широкі регулюються по довжині лямки. Варто відмовитися від бюстгальтерів з кісточками, які призводять до лактостазу і порушення відтоку молока. Якщо ж груди великих розмірів і без кісточок не обійтися, то нехай вони будуть гнучкими і м'якими, що не металевими.

Нічні бюстгальтери для годування можуть бути зшиті у формі топів без швів, що допоможе підтримувати груди під час сну, і мати відстібаються чашечки, щоб полегшити процес годування.

Слід придбати кілька зручних бюстгальтерів для регулярної їх шкарпетки, зазвичай потрібно не менше двох-трьох штук, а також пари нічних.

Дата публікації 09.12.2015

Автор статті: Олена Парецкі

Новости