Бюстгальтер для обвислого бюста: як підібрати і якої форми носити ліфчик для грудей, робимо правильний вибір

  1. 7 причин відвисання бюста у жінок
  2. Обвисає чи груди без ліфчика?
  3. Як правильно вибрати бюстгальтер - фото
  4. Від яких виробів краще відмовитися?
  5. Ще 5 методів підтяжки проблемної області
  6. Кілька слів про спеціальну дієту

Ліфчик є найважливішою частиною жіночого туалету. Бюстгальтер для обвислого бюста здатний надати йому спокусливу форму, а також запобігти його подальшому відвисання.

Він може додати жінці вік, а може навпаки зробити її молодше. Ця чарівна частина жіночого туалету може творити чудеса!

Поговоримо про те, як правильно вибирати цей виріб.

7 причин відвисання бюста у жінок

Перш ніж обговорювати, який бюстгальтер підійде саме Вам, давайте обговоримо основні причини в'ялості грудей :
Перш ніж обговорювати, який бюстгальтер підійде саме Вам, давайте обговоримо   основні причини в'ялості грудей   :

  1. Вагітність і пологи. У момент підготовки організму жінки до пологів, відбувається значне збільшення в розмірах молочних залоз - збільшується відсоток жирової тканини, збільшується сама залозиста тканина. Те, як буде виглядати груди жінки після закінчення годування, визначає її спосіб життя до вагітності. Велике значення мають певні фактори: чи займалася дівчина до вагітності гімнастикою і дотримувалася вона основ правильного харчування.
  2. Годування. Пологи і наступні годування дитини сприятливо впливають на весь організм жінки. У цей період потрібно вміло підібрати спеціальний ліфчик, зручний для годування дитини. У разі великого розміру молочних залоз, щоб перешкоджати їх додаткового розтягування, підбирається спеціальний бюстгальтер вільної викрійки для надягання на ніч.
  3. Наявність зайвої ваги і великого розміру грудей. Фактор номер один, що провокує відвисання грудей. Спеціальні фізичні вправи, спрямовані на зміцнення м'язів бюста і спини, і сприяють формуванню м'язового корсету, є обов'язковими для пишногрудих красунь. Необхідно також дотримуватися дієти, спрямованої на зниження ваги. Важливий правильний підбір ліфчика.
  4. Різке схуднення в результаті жорстких дієт. Дієтологи вже давно закликають обережно ставитися до застосування різного виду найсуворіших дієт. Різке схуднення - фактор, який неминуче призводить до відвисання молочних залоз. Схуднення, яке відбувається поступово, для організму більш корисно. Шкіра встигає адаптуватися до схуднення і підтягнутися.
  5. Неправильна постава. Часто стає причиною неприродного положення хребта, сутулості і запалих грудей. Молочні залози в цьому випадку завжди виглядають не кращим чином. Якщо у дівчини красива форма грудей, але неправильна постава і сутулість, вона виглядає старшою за свої роки, а бюст візуально сприймається як відвислий.
  6. Слабкі грудні м'язи. Слабкі і погано розвинені грудні м'язи візуально зменшують бюст. Працюючи за допомогою фізичних вправ над м'язами грудей і спини, можна домогтися дуже хороших результатів. Молочні залози піднімають за рахунок зміцнення м'язів, поліпшується постава, жінка виглядає молодше, скільки б їй не було років. Для цього розроблені комплекси фізичних вправ різного ступеня складності, в тому числі і силових.
  7. З віком майже у всіх жінок змінюється форма бюста - він починає відвисати. Зв'язковий апарат поступово слабшає і розтягується під вагою грудей, сосок зміщується вниз, бюст втрачає округлі обриси і форму. У виграші в даному випадку залишаються ті жінки, у яких розмір невеликий. Якщо вони приділяють увагу фізичним вправам, їх бюст, як правило, залишається підтягнутим до похилого віку.

Обвисає чи груди без ліфчика?

Якщо бюст має невеликий розмір, то така доля, в більшості випадків, йому не загрожує Якщо бюст має невеликий розмір, то така доля, в більшості випадків, йому не загрожує. Більша ж груди схильна до процесу відвисання і втрату форми однозначно.

Грамотно підібраний бюстгальтер для обвислій грудей сповільнить і навіть зупинить цей процес.

Як правильно вибрати бюстгальтер - фото

Важливо підібрати ліфчик таким чином, щоб проблемна зона досить добре підтримувалася, і в той же час не була стиснута. Правильна форма бюстгальтера коригує не тільки груди, але фігуру жінки в цілому.

Є певні рекомендації, на які необхідно звернути увагу:

  1. Дану частину жіночого туалету рекомендується купувати тільки в спеціалізованих магазинах - це буде запорукою якості придбаного вироби.
  2. Віддавайте перевагу виробам з натуральних матеріалів - вони добре тримають бюст і не створюють «парникового ефекту».
  3. Якщо у вас великий розмір бюста - вибирайте моделі із закритою верхньою частиною.
  4. Часто трапляється, що одна груди буває трохи більше інший. В цьому випадку підбирайте розмір чашечки, орієнтуючись на велику.
  5. Не купуйте бюстгальтер без примірки - розміри різних виробників можуть відрізнятися на порядок.
  6. Якщо у вас великий розмір бюста - віддавайте перевагу товстим лямок, інакше вони будуть врізатися в плечі.
  7. Зверніть увагу на якість тканини, що утворює нижню частину виробу. Вона повинна добре підтримувати груди і бути досить щільною.
  8. Бюст будь-якого розміру має потребу у відпочинку - якийсь час можна ходити без ліфчика, а при можливості приймати повітряні ванни.

Бюст будь-якого розміру має потребу у відпочинку - якийсь час можна ходити без ліфчика, а при можливості приймати повітряні ванни

Також рекомендуємо подивитися на відео, який бюстгальтер рекомендується носити при обвислій і в'ялої грудей:

Від яких виробів краще відмовитися?

Не варто купувати виріб в разі, якщо:

  1. Груди дуже сильно випирає зверху;
  2. Кісточки не володіємо щільно по нижній поверхні бюста, а тиснуть на молочні залози. Це говорить про те, що обсяг чашечки вам явно не маленьке?
  3. Якщо груди висить, а сосок розташовується не по центру, а нижче. Це відбувається, коли чашка велика. Такий ліфчик не виконуватиме своїх підтримують функцій, а бюст буде виглядати неестетично, додаючи вам віку;
  4. Застібка задирається догори - значить обсяг вам явно великий;
  5. Груди випирає під пахвами. Часто жінки беруть такий бюстгальтер, щоб зменшити розмір бюста. Але купувати його не варто - він здавлює судини і лімфатичні вузли.

Але купувати його не варто - він здавлює судини і лімфатичні вузли

Увага!

Не рекомендується часто носити моделі типу пуш-ап і моделі з кісточкою. Вони можуть створювати зайвий тиск на певні частини бюста і погіршувати кровообіг.

Ще 5 методів підтяжки проблемної області

Тільки лише правильним підбором ліфчика великого результату досягти не вдасться. Необхідний комплекс інших заходів:
Тільки лише правильним підбором ліфчика великого результату досягти не вдасться

  1. Силові вправи. Відмінний спосіб за досить короткий час підкачати м'язи грудей. Відразу приступати до силових вправ не рекомендується, особливо якщо раніше ви не приділяли уваги спорту. Потрібно почати з гімнастичних вправ, поступово додаючи силові.
  2. Гімнастика. Різні види гімнастичних вправ рекомендується виконувати постійно. Їх можна використовувати і для відновлення форми бюста, і для профілактики відвисання. Він легше відновлюється і набуває свою первісну форму у тих жінок, хто приділяв в минулому увагу фізичним вправам і не має зайвої ваги.
  3. Крему, обгортання і маски. Є хорошим способом догляду за шкірою бюста. Але самі по собі вони є допоміжним засобом. Основний засіб - фізичні вправи і раціональне харчування.
  4. Масаж. Добре доповнює всі перераховані методи. Але слід пам'ятати, що його застосування можливо, якщо груди абсолютно здорова.

Кілька слів про спеціальну дієту

Є основою здорового способу життя. Які продукти корисні для жіночого здоров'я? У раціоні жінки обов'язково повинні бути:
Є основою здорового способу життя

  • Всі види капусти - білокачанна, броколі, цвітна. Вони багаті антиоксидантами, уповільнюють старіння шкіри, запобігають виникненню захворювань молочної залози.
  • Овочі, фрукти та ягоди різних кольорів. Кабачки, морква, помідори, листовий салат, яблука, лимони, журавлина, обліпиха. Кожен колір говорить нам про наявність у продукті різних вітамінів. Взимку потрібно обов'язково використовувати ягоди в замороженому вигляді.
  • Молочні продукти містять вітаміни і мінерали, необхідні жінці для краси і здоров'я. Знежирені продукти не мають корисними властивостями - в них немає вітаміну D, а без нього кальцій не засвоюється. Використовуйте продукти з невеликим відсотком жирності = 2,5%.
  • Курка, риба, морепродукти - прекрасне джерело білка і мінеральних елементів.

Правильно підібраний бюстгальтер прикрасить будь-яку жінку, незалежно від розміру її грудей. Відправляєтеся в найближчий магазин і порадуйте себе новою гарненькою штучкою!

Обвисає чи груди без ліфчика?
Це говорить про те, що обсяг чашечки вам явно не маленьке?
Які продукти корисні для жіночого здоров'я?

Новости